Villa

VT-502047A

Casa Bellavista 515


Casa Bellavista 515
Kom genieten van een weergaloos uitzicht op natuurpark La Marjal met haar rijstvelden, moerassen en daarachter schuilt de middelandse zee met haar witte zandstranden en vele sinaasappelbomen waar de Costa Blanca om bekend staat!

Omarm het schaduwrijke balkon en geniet hier uw maaltijden in alle rust & privacy, geniet van het schouwspel van de vogels in La Marjal. De prachtige grote (gas)barbecue staat geheel tot uw beschikking voor heerlijke culinaire avonden in de zwoele zomerzon. 

Onze 4-kamer villa is gelegen aan de voet van de Monte Pego berg en is voorzien van alle luxe en comfort om u een heerlijke vakantie te geven! Geheel in Riviera Maison stijl ingerichte villa waar u het gehele jaar door heerlijk kunt verblijven.

Verwarming middels de openhaard en de Daikin Airconditioning bieden u extra comfort. Luxe beddengoed, voldoende handdoeken, badjassen en zelfs strandlakens liggen voor u klaar. Het prachtige zwembad met haar panoramische vergezichten biedt veel vertier voor jong en oud en is kindvriendelijk, voorzien van een buitendouche en luxe zonnebedden is dit een heerlijke plek voor uw gezelschap. 

Luxe, comfort en duurzaamheid zijn speerpunten bij ons. Bediening van de individuele airco's en Philips Hue verlichting kunt u middels een app op uw smartphone regelen; heerlijk als u na een dag op het strand of in de binnenlanden in een heerlijk koel huis terugkeert! De villa is voorzien van 5 airco's; iedere slaapkamer is uitgerust met een DAIKIN airco met WIFI module ook de woonkamer is voorzien van airco. 

Casa Bellavista 515 is opgedeeld in 2 verdiepingen en is geschikt voor 2-4 personen of maximaal 8 volwassenen en 2 kinderen tot 4 jr. Indeling:

Op de eerste verdieping bevindt zich de gehele woning, hier treft u een ruime woonkamer aan voorzien van comfortable hoekbank bij de openhaard, een grote eettafel voor 8 personen, de vernieuwde en luxe keuken die van alle gemakken is voorzien,de badkamer is uitgerust met een ligbad en regendouche, de Master Bedroom beschikt over een luxe Kingsize bed en biedt veel kastruimte, spaanse luiken voor de ramen en een prachtig uitzicht geven u dat heerlijke vakantiegevoel. Badjassen en badslippers staat tot uw beschikking.

Op deze verdieping bevindt zich nog een ruime slaapkamer voorzien van luxe queensize boxspring en fenomenaal uitzicht.

Daarnaast zijn er 2 slaapkamers op de begane grond voorzien van queensize boxsprings ( of 2 x 1 persoons), 1 van deze slaapkamers is zeer ruim, hier is voldoende ruimte voor 1 tot 2 kinderbedjes.

Er is tevens een werkplek gerealiseerd; combineer gerust werk & vakantie met uw gezin!  Aansluitend treft u een badkamer met regendouche en een kleine pantry met koelkast en koffie/thee faciliteiten. Deze kamers bieden uitzicht op het zwembad.

>>>Deze ruimte kan tevens afzonderlijk worden verhuurd als appartement voor B&B. <<<

Een perfecte vakantiewoning voor een gezin met grootouders, kinderen en kleinkinderen! 

Wij zullen er alles aan doen om u en uw gezin van een heerlijke vakantie te bezorgen. Wij bieden u luxe services zoals;
* Filled Frige bij aankomst
* Airport transfers
* Huurauto
* Prive Chef
* Food & Wine Tasting
* Diverse watersports zoals SUP Board en opblaasbaar speelgoed voor in het zwembad; contacteer ons voor de mogelijkheden!  

Doordat de villa gebouwd is op een berg is deze helaas niet geschikt voor mindervaliden. Tevens raden wij u het gebruik van een (huur) auto aan. Supermarkt zit op 5 min afstand in de dorpjes El Verger of Pego.

Het strand ligt op 10 autominuutjes rijden, een prachtige route door het natuurgebied La Marjal brengt u bij de heerlijke zandstranden van de Costa Blanca. Zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen, het strand is zeer breed en loopt langzaam af in de zee.

De golfbaan van Oliva Nova ligt op 10 minuutjes rijden, de bruisende mediteraanse stad Denia ligt op circa 20 autominuten rijden. Met haar prachtige burgt bovenop een hoge rots, de grote marina en vele restaurants en winkels een heerlijke stad om in te vertoeven! 

Rijd eens de binnenlanden in en ga op bezoek in de vele grotten en wandel naar de watervallen! Kom zwemmen in de natuurlijke bron van La Marjal waar het water constant 24 graden is! 
Er is ontzetend veel te zien en te beleven rondom Casa Bellavista 515, zien we u snel?

De verhuurder, Esther & Gerwin Foppen

Advertentie online sinds maart 2024

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 uur
Wij zijn enthousiast en verheugd om u onze prachtige villa aan de voet van de Monte Pego berg te mogen aanbieden! Het is een droom die uitkomt, na een jarenlange zoektocht vonden wij deze villa!. Wij bieden u graag een welverdiende vakantie beleving in ons prachtige huis; Casa Bellavista 515.

Zodra wij de berg oprijden zijn we smoorverliefd, we hopen dat u hetzelfde ervaart bij aankomst! Geniet van de prachtige serene omgeving en ons luxe en comfortabele huis.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Flexibele aankomst en perioden zijn mogelijk buiten de schoolvakanties. 

Onze annuleringsvoorwaarden zijn heel vriendelijk; we hopen natuurlijk dat u uw reis niet hoeft te annuleren, maar mocht dit wel noodzakelijk zijn dan raden wij u aan een annuleringsverzekering af te sluiten voor deze reis zodat u een deel van uw kosten terug krijgt. 

Mocht er onverhoopt iets voorvallen waardoor u niet kunt afreizen naar onze prachtige villa; 
Dan zijn dit onze annuleringsvoorwaarden:
Indien huurder om welke reden dan ook het gehuurde op de afgesproken datum niet kan, wil of zal aanvaarden, dient hij verhuurder hiervan onmiddellijk in kennis te stellen.
Een telefonische mededeling hiervan dient altijd schriftelijk of per email te worden bevestigd aan verhuurder.Indien de huurder de overeenkomst annuleert in de periode tot 6 weken vóór de begindatum van de huurperiode, blijft hij 30% van de huurprijs verschuldigd; bij annulering tot 4 weken 40% en vanaf 2 weken tot aan de begindatum van de verhuurperiode 50%.

Indien de huurder pas op de begindatum of tijdens de huurperiode meedeelt géén gebruik (meer) van het gehuurde te zullen maken, blijft hij de volledige huurprijs verschuldigd.

Wij hanteren een borg van E 500 per boeking. De eindschoonmaak en het verbruik van elektra wordt verrekend met de borg. Wij informeren u hierover na afloop van de huurperiode. Meterstanden worden opgenomen voor aanvang en bij vertrek van uw verblijf in ons huis. 


Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
vr 26-apr-2024
tot
ma 01-jul-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1435,00
Midweek -
Nacht € 205,00
Weekend -
van
ma 01-jul-2024
tot
zo 08-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2065,00
Midweek -
Nacht € 295,00
Weekend -
van
zo 08-sep-2024
tot
vr 20-dec-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1435,00
Midweek -
Nacht € 205,00
Weekend -
van
vr 20-dec-2024
tot
zo 05-jan-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2065,00
Midweek -
Nacht € 295,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Bedlinnen
€ 25,00
Per persoon per week
Betalen bij boeking | verplicht
Borgsom
€ 500,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 200,00
Per verblijf
Wordt verrekend met de borg.
Elektra
€ -
Naar verbruik
Wordt verrekend met de borg.

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Natuurpark La Marjal biedt heel veel mogelijkheden voor een heerlijke wandeling door de prachtige natuur.
De warmwaterbron is gemiddeld 24 graden en het is toegestaan om hier te zwemmen. Wel raden wij waterschoenen aan in verband de rotsen.
Castillo Forna ligt in hoog in de bergen achter PEGO en is zeker een bezoek waard! Prachtig overblijfsel uit de middeleeuwen. De regio rondom PEGO staat bekend om haar vele kastelen en oude bouwwerken.
Als u de CV700 volgt naar Pego dan treft u daar niet alleen supermarkten aan maar een prachtig typisch spaans dorpje. Bewonder de schoonheid van het dorpje met haar prachtige bouwwerken en geniet van wat het dorp u te bieden heeft.
Op slechts een half uurtje rijden via de AP7 (snelweg) bent u al in de bruisende stad Benidorm! Het strand ligt hier heerlijk beschut, mocht het een dagje hard waaien kan het zijn dat u daar juist uit de wind heerlijk op het strand kunt vertoeven. Daarnaast kunt u zich laten verbazen door de vele scootmobiels die er rijden. Een bezoek aan het oude kasteel van Benidorm dat hoog boven het strand uit torent is zeker een aanrader. Er zijn vele terrasjes en restaurantjes, winkeltjes.
Dichtbij Oliva vindt u iets unieks; een echt restaurant gebouwd op het strand. Gemarkeerd door deze 2 prachtige beelden.

Plattegrond


Indeling

Woonkamer
1e verdieping
24 m2

Natuursteen

Airconditioning

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
1e verdieping
9 m2

Bed: King-size 200 x 180 cm

Natuursteen

Dekbedden (1)

Slaapkamer 2
1e verdieping
9 m2

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Natuursteen

Slaapkamer 3
Begane grond
7 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Natuursteen

Dekbedden (2)

Slaapkamer 4
Begane grond
12 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Natuursteen

Dekbedden (1)

Badkamer 1
1e verdieping
6 m2

Toilet

Douche (1)

Ligbad

Badkamer 2
Begane grond
5 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Keuken

Soort: Aparte ruimte

Fornuis: Elektrisch (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Energielabel

  • D

Woonoppervlakte

  • 160 m2

Kinderen

  • Kinderbed (1)
  • Kinderbox
  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel (1)
  • Kinderbadje
  • Campingbed (2)

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Golf
  • Wandelen
  • Watersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Privacy
  • Overwinteren
  • Zon, zee & strand
  • Groepsaccommodatie

Verwarming

  • Boiler
  • Open haard
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Televisie
  • Wifi

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (4)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (2)
  • Privé oprit
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (12)
  • Loungeset
  • Asbak(ken)

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Beveiligingsinstallatie
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Badjassen (4)
  • Bedlinnen
  • Handdoeken (32)
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens (10)

Games & entertainment

  • (Bord)spellen

Privacy

  • Vrijstaande woning


€ 1.435,-
per week v.a.
€ 1.435,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

Villa Bahia del Portet | Moraira

Vanaf per nacht € 275,- v.a. per week per week € 1.925,-