Villa


Deze vrijstaande villa ligt op loopafstand van Moraira en het zandstrand. De villa is van alle gemakken voorzien. Het enorme terras en zwembad ligt de hele dag in de zon, maar er is ook een overdekt terras met buitenbar. 

Deze benedenwoing (met WIFI) heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers met wc's en een grote woonkamer met open keuken. De gehele woning is voorzien van airco. Het overdekte terras en bar is een heerlijke plek om zowel in de zomer als in de winter te vertoeven.

Kosteloos annulering indien Corona hier aanleiding voor geeft (dit is alleen voor nieuwe boekingen).

Het gezellige zandstrand van Moraira is op loopafstand. De stranden van Benissa en Calpe zijn op 10 minuten afstand. Parkeren vlakbij het strand is ook mogelijk. De supermarkten zijn eveneens op loopafstand en ook goed bereikbaar met de auto.

Je kan zowel op Alicante (1 uur rijden) als op Valencia (1 uur en 15 min rijden) vliegen. 
(Met de auto vanuit Utrecht is het 1975 km)

Het huis is geschikt voor maximaal 7 personen of 6 personen en een kind onder de 2 jaar. In de woonkamer met open keuken en eettafel heeft een zithoek en TV en natuurlijk WIFI. Je kan zowel binnen eten als buiten op het terras of overdekte bar.

Alle slaapkamers hebben airconditioning. Slaapkamer 1 heeft een 2-persoonsbed en een badkamer en-suite met een douche en wc. Slaapkamer 2 kunnen de bedden apart worden gezet of als 2-persoonsbed worden opgemaakt. Slaapkamer 3 bevat een stapelbed met onderschuifbed. De andere badkamer heeft een bad, een wastafel en een wc. Bij het zwembad is een buiten douche.

De keuken is van alle gemakken voorzien. Een inductiekookplaat, oven, magnetron en natuurlijk een vaatwasser. Er is een apart kraantje met gefilterd water. Koffie kan gezet worden met Dolce Gusto, voor thee is er een waterkoker. De dubbel-deurs Amerikaanse koelkast is voorzien van een ijsmachine en vriezer. Er staat ook een citruspers, broodrooster en een grillplaat (voor gamba's). De wasmachine en de droger staan in een aparte ruimte.

De gehele tuin is omheind. Op het terras staat een gas-BBQ en daarnaast is er ook een vaste BBQ voor kolen. Naast het privé-zwembad is er genoeg ruimte voor de zonnebedden. Er zijn strandspullen die gewoon gebruikt mogen worden (strandballen, schepje, emmertjes etc.). Tevens zijn er diverse leuke spelletjes aanwezig. Je kunt parkeren voor de deur.  

Er staan ook twee golfsets die gebruikt kunnen worden. In de buurt zijn diverse 18-holes banen en enkele 9-holes banen. Er zijn altijd aantrekkelijke aanbiedingen voor diverse banen in de buurt. 

In de buurt kan je tenissen en duiken. Erg leuk is een excursie op jetski’s naar Cap de la Nau in Javea (echt een aanrader). Ook kan je op het strand in Moraira waterfietsen huren. Voor de durfhals kan er geparasaild worden achter een boot.

Zowel Moraira als Benissa zijn leuke authentieke Spaanse dorpjes. Voor een dagtrip is fietsen in Valencia echt leuk. De plaatsjes Javea en Altea en Gata (leuke winkels die rietproducten verkopen) zijn de moeite van het bezoeken waard. Een wandeling naar de top van de Ifach rots is ook erg leuk. Er zijn diverse wandelroutes in de buurt te vinden waarvan één langs de kust van Calpe naar Moraira.

In juni zijn er diverse feesten in de buurt die het bezoeken waard. Het feest van de Moros Y Christianos (Moren en Christenen) wordt ook gevierd. Daarnaast zijn er veel festiviteiten en een grote parade. In Moraira is in het hoogseizoen in de avond een gezellige avondmarkt. En een kermis voor de kleintjes.

De schoonmaakkosten zijn €150,- per verhuurperiode. Bedlinnen is €15,- p.p. dat is incl. handdoeken, beddengoed en theedoeken. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van de badlakens, mits ze voor vertrek worden gewassen. Daarnaast rekenen we €150,- per week energiekosten en water. 
Het huis ligt in de wintermaanden in de warme luchtstroom vanuit Marokko. Hierdoor heeft dit gebied in de winter heerlijke temperaturen. Dit gebied staat bekend als het gezondste leefklimaat van Europa. 

In de winter wordt er per 4 weken verhuurd (4 weken €1850,-). Dat zijn de maanden november, december 2020 (m.u.v. kerst), januari, februari en maart. Indien aansluitend aan maart geldt voor april 4 weken = 3 weken.


De verhuurder, Eveline

Advertentie online sinds augustus 2020

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 2 uur
Wij Eveline en Mitchell komen al meer dan 20 jaar in Moraira en genieten elke keer van dit gezellige familiehuis. De omgeving en de aangename temperaturen maken het iedere keer een feestje om hier te zijn. Helaas kunnen wij niet zo vaak naar Spanje in verband met naar schoolgaande kinderen, vandaar dat wij het huis verhuren om anderen ook te laten genieten van deze heerlijke plek.

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Bedlinnen €15,- pp.
Energie en waterkosten: €150,- per week
Schoonmaakkosten ad. €150,-
Handdoeken en theedoek/handdoek zijn aanwezig en mogen gebruikt worden. 
We hebben ook een maandtarief voor de wintermaanden, november, januari, februari en maart van €1850,- per maand exclusief energie en waterkosten.



Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
zo 07-jan-2024
tot
za 27-apr-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 500,00
Midweek -
Nacht € 71,00
Weekend -
van
za 27-apr-2024
tot
za 29-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 835,00
Midweek -
Nacht € 120,00
Weekend -
van
za 29-jun-2024
tot
zo 01-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1942,00
Midweek -
Nacht € 277,00
Weekend -
van
zo 01-sep-2024
tot
zo 03-nov-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 919,00
Midweek -
Nacht € 131,00
Weekend -
van
zo 03-nov-2024
tot
za 21-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 525,00
Midweek -
Nacht € 75,00
Weekend -
van
za 21-dec-2024
tot
zo 05-jan-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 919,00
Midweek -
Nacht € 131,00
Weekend -
van
zo 05-jan-2025
tot
za 26-apr-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 525,00
Midweek -
Nacht € 75,00
Weekend -
van
za 26-apr-2025
tot
za 28-jun-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 877,00
Midweek -
Nacht € 126,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Bedlinnen
€ 15,00
Per persoon
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 150,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Energiekosten
€ 150,00
Per week
Betalen bij boeking | verplicht
Huisdier(en)
€ 75,00
Per week
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

INFORMATIE

• In Benissa als je van de snelweg (nr. 63) afkomt zijn er direct 3 supermarkten resp. Lidl, Consum en Mercadona. De Mercadona (parkeergarage aan de achterkant) is het meest compleet en is ongeveer 100 meter verder dan de Consum (aan de rechterkant). Als je richting Moraira rijdt dan kom je langs de internationale supermarkt Pepe La Sal. (parkeergarage onder de supermarkt). De benzine is hier niet duur.
• Er zijn verschillende markten in de buurt op woensdag in Teulada (deze is wat kleiner) op vrijdag in Moraira (grote markt) en op zaterdag in Benissa, ze zijn niet moeilijk te vinden.
• Het is heel leuk om naar het strand in Moraira te gaan (in het hoogseizoen kan dit druk zijn) je kan bij het strand ook goed parkeren als je naar het dorp wil gaan. Moraira is een heel leuk dorp met leuke winkels en restaurantjes en terrasjes. In de zomer is hier ook een avondmarkt.
• Als parkeren op het strand vol is dan kan op grote parkeerterrein parkeren vanuit hier is alles te lopen. Het is ook leuk om van het dorp in Moraira te lopen naar El Portet. Je hebt op deze weg een leuk uitzicht over de haven en in de winter schijnt de zon net iets langer in El Portet. In de zomer heeft het ook een leuk strandstrand echter in de winter is daar niet veel van te zien. Maar elk voorjaar spuiten ze het strand weer op.

(Goede) restaurants in Moraira/Benissa

• Er zijn talrijke restaurants en zeer betaalbaar. Het mooiste uitzicht heb je bij restaurant Chamizo in Moraira. Tussen de middag kan je hier heerlijk paella eten voor 13 euro. In de avond is het à la carte. Je moet hier altijd reserveren afhankelijk van het seizoen 2 tot 7 dagen van tevoren. Als je in een leuk restaurant hebt gegeten neem dan een kaartje mee. Voor tips kan je ook op Tripadvisor kijken. Hierop vind je ook de adressen. Aan de andere kant van de weg van Chamizo zitten Kosta en Tasca 42 beide zijn de moeite waard. In dit rijtje zit ook de farmacie (apotheek). Ook een fantastisch uitzicht heeft de Algas Bar in Moraira. Hier kan je altijd terecht voor koffie of een drankje. In Moraira zit ook een lekker Indisch restaurant Baljul. Restaurant Gemisant in Moraira is altijd goed. Van pizza’s tot goede vleesgerechten. Leuke menu’s t tussen de 13 en 19 euro zowel voor lunch als diner. Hier vlakbij kan je bij Les Fouges ook eten halen voor in de avond thuis. Maar ook Ricon, El Nido, Vespa’s, (in het dorp) of Meli Melo of Casa Toni zijn goed. Rij voor reserveren anders 1 of 2 avonden van tevoren langs. Dan kan je de kaart zien en goede restaurants zijn altijd vol. (kijk op internet voor de adressen en routebeschrijving)
• Leuke restaurants in Benissa (soms van horen zeggen) Mandala Beach Bar & restaurant (aan de kust), Oceana Club (aan de kust),La Pailotte (aan de kust) Bar Canis (dichtbij: mooi uitzicht) heerlijke paella in de avond. Liefst ook van tevoren bestellen/reserveren. In de hoofdstraat van Benissa is Giró voor de lunch leuk (goede prijs/kwaliteit verhouding; alleen binnen geen terras).
• In Teulade is Las Vegas leuk om te lunchen en bij La Brisa (avond, ook in Teulada) heb je voor 15 euro een 3-gangen menu met onbeperkte drank (ook sterke drank). Echt Spaans met de TL verlichting en TV’s maar lekker (vissoep is erg lekker) (alleen cash).
• Smaken verschillen maar de meeste van deze restaurants zijn goed. Echter, sommige restaurants wisselen regelmatig van eigenaar.

Leuke plaatsen in de buurt

• Altea en Javea hebben prachtige lange boulevards met veel restaurants. Gata staat bekend om de winkels met rietprodukten. Gaudalest is een middeleeuw bergdorpje. Je kan ook wandelen naar de top van de rots Ifach die je vanuit het huis ziet. Er liggen folders in het huis van duiken, quads rijden, gaan op die banaan etc. Op het strand van Moraira in het hoogseizoen een springkussen in het water en er zijn waterfietsen te huur.
In het centrum van Moraira kan je in het hoogseizoen een excursie boeken op jetski’s (niet goedkoop) maar wel heel leuk. Hier vertrekt ook een klein treintje leuk voor kleine kinderen.
• Ben je buiten het hoogseizoen dan is fietsen in Valencia heel erg leuk. Zeker de moeite waard om een Nederlandse gids te nemen. www.bajabikes.eu (fietsen in het hoogseizoen is echt te warm)
• Wil je shoppen in de airco dan is het winkelcentrum in Ondara een optie (er zit een parkeergarage onder). Moraira heeft ook veel leuke winkels.

Indeling

Woonkamer
Begane grond
30 m2

Tegels

Airconditioning

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
Begane grond
18 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Tegels

Slaapkamer 2
Begane grond
10 m2

Bed: Stapelbed 200 x 90 cm

Bed: Onderschuifbed 200 x 90 cm

Tegels

Slaapkamer 3
Begane grond
10 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Badkamer 1
Begane grond
6 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (2)

Badkamer 2
Begane grond
6 m2

Toilet

Ligbad

Wastafel (1)

Keuken

Soort: Open

Fornuis: (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 110 m2

Sport & recreatie

  • Fitness
  • Golf
  • Watersport
  • Zwemmen
  • Zeilen

Populaire thema's

  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Overwinteren
  • Winkelen
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Televisie
  • Radio
  • Wifi
  • Internetaansluiting
  • Streamingdiensten

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (6)
  • Parasol(s)
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (8)
  • Tuintafel(s) (2)
  • Loungeset
  • Tuin volledig omheind
  • Asbak(ken)

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdieren in overleg

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens

Kinderen

  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel (2)
  • Campingbed (1)

Mindervaliden

  • Gelijkvloers

Games & entertainment

  • (Bord)spellen

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


€ 525,-
per week v.a.
€ 525,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar

Anderen bekeken ook:

Villa Futura

9,3
Vanaf per nacht € 150,- v.a. per week per week € 1.050,-