Villa

VT-504481-AC

Siempre Domingo Casa Emily


Moraira, groene oase aan de Costa Blanca.

Tussen Valencia en Alicante ligt, te midden van groene pijnbomen en direct aan de helderblauwe zee, het vissersdorpje Moraira. Dankzij zijn beschermde zuidoost ligging heeft dit gebied een van de mildste klimaten aan de Middellandse Zee, dus met zonnige zachte winters en altijd warme, dankzij een verkoelend briesje, aangename zomers.

Onze villa, met zijn eigen goed onderhouden tuin waarin mooie grote palmbomen staan, is gelegen in een rustige villawijk, met heel veel privacy, in een prachtige omgeving. Op 1,5 km van het strand en het oude kustplaatsje Moraira. Op loopafstand zijn leuke terrasjes, tennisbanen met verlichting, midgetgolf, restaurants, bars, supermarkt, bakker en andere winkels.

Moraira is zeker een van de mooiste plaatsjes aan de Costa Blanca.  Moraira biedt een pittoreske aanblik waar je volop kan genieten van de zon, zee en strand. Tijdens de tochtjes, in de groene heuvels die Moraira omringen, kan je genieten van het vele natuurschoon dat deze kust te bieden heeft.

Interieur: Onze villa beschikt over een ruime en gezellig ingerichte woonkamer met twee relax banken en een ruime eettafel zorgen voor een goed comfort. Wifi, satelliet-tv, airco en centrale verwarming zodat je het ook in de wintermaanden comfortabel hebt in onze villa.
Vanuit de woonkamer komt je via de openslaande deuren op het grootte overdekt voorterras (29 m2). Welke is voorzien van een grote buitentafel en heerlijke stoelen. Vanwaar je een prachtig panoramisch uitzicht hebt over de vallei en de heuvels van Moraira. Vanaf hier kan je genieten van het leven op het zonneterras met de ligstoelen. Direct naast het zwembad is ook een overdekt terras (20 m2) met een gezellige lounge set. Dus als je dat wenst, kan je uit de zon zitten en toch genieten van het leven in en om het zwembad maar ook op het zonneterras met de ligbedden.

Slaapkamers: Onze villa heeft een "master" slaapkamer met airconditioning, plafondventilator, horren, twee eenpersoons bedden, ruime kasten en grenzend aan de slaapkamer is de ruime badkamer met inloop douch, toilet, haarföhn en badmeubel.

Slaapkamer 2 en 3 zijn ook uitgerust met airconditioning, 2 eenpersoonsbedden en ruime kasten. De tweede badkamer heeft een douchecabine, toilet, haarföhn en badmeubel. Alle ramen zijn voorzien van horren.

Keuken: De goed ingerichte keuken is ook uitgerust met o.a. kookplaat, oven, koffiezet- en nespressoapparaat, koelkast met vriesvak, magnetron en vaatwasser. De BBQ is ook aanwezig.


Het zwembad (8x4) heeft een brede inpandige trap met een chromen gebogen buis voor een gemakkelijke toegang naar het zwembad voor zowel jong als oud. Je zal ook de buitendouche niet missen. Eén of twee keer per week komt de zwembadman om het zwembad schoon te maken en te controleren. Het zwembad is voorzien van verlichting, samen met de verlichting van de terrassen, de verlichting van het dal en de lichten op de bergen geeft dat in de avond een gezellige en romantische sfeer.

Beneden is een grote garage waarin een wasmachine en een kluisje zijn. Buiten de garage is er voldoende parkeergelegenheid op het afgesloten terrein.

Onze Nederlandse beheerder (meertalige) ontvangt je en legt je de werking van de apparaten uit en de aandachtpunten van het huis. De beheerder zorgt dat het huis er bij uw aankomst tiptop uitziet. Hij zorgt ook voor de eindschoonmaak van het huis.




De verhuurder, Familie Vlaar

Advertentie online sinds december 2011

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 6 uur
Wij zijn de familie Vlaar en wij willen je een indruk geven van onze mooi op het zuiden gelegen luxe villa welke een fantastisch panoramisch uitzicht biedt over de vallei en de bergen van Moraira, om daar ook van te genieten zoals wij er van genieten.


Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Bij de boeking wordt een geschat bedrag voor energie kosten berekend
Wij hebben zowel voor gas- als elektra meters
De meterstanden geven het verbruik aan. De kosten worden na u vakantie met u verrekend. Het te veel betaalde wordt met de borgsom teruggestort. Als u meer heeft gebruikt dan wordt dat met de borgsom verrekend.
Via onze beheerder zijn bed- en badlinnen, een kinderstoel en een kinderbedje te huur.Hij neemt voor uw vertrek contact met u op. Dit zijn zijn de prijzen:
Bed- + Badlinnen € 18,50 per persoon. Bij huur langer dan  3 weken linnen in overleg.
strandlaken € 5,00 per persoon.
Afrekenen met de beheerder.


Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 30-mrt-2024
tot
za 27-apr-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 740,00
Midweek -
Nacht € 106,00
Weekend -
van
za 27-apr-2024
tot
za 25-mei-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 995,00
Midweek -
Nacht € 142,00
Weekend -
van
za 25-mei-2024
tot
za 08-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1195,00
Midweek -
Nacht € 171,00
Weekend -
van
za 08-jun-2024
tot
za 06-jul-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1460,00
Midweek -
Nacht € 209,00
Weekend -
van
za 06-jul-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1815,00
Midweek -
Nacht € 259,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
za 28-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1395,00
Midweek -
Nacht € 199,00
Weekend -
van
za 28-sep-2024
tot
za 02-nov-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 955,00
Midweek -
Nacht € 136,00
Weekend -
van
za 02-nov-2024
tot
za 21-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 470,00
Midweek -
Nacht € 67,00
Weekend -
van
za 21-dec-2024
tot
za 04-jan-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 640,00
Midweek -
Nacht € 91,00
Weekend -
van
za 04-jan-2025
tot
za 01-feb-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 450,00
Midweek -
Nacht € 64,00
Weekend -
van
za 01-feb-2025
tot
za 01-mrt-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 495,00
Midweek -
Nacht € 71,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 400,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 115,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Elektra
€ 25,00
Per week
Wordt verrekend met de borg.
Gas
€ 25,00
Per week
Wordt verrekend met de borg.
Internet
€ 0,00
Per verblijf
Inbegrepen in prijs

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Moraira heeft een dorpse sfeer met leuke winkels, typisch Spaanse bars, gezellige restaurantjes, sfeervolle pleintjes en u kunt er heerlijk genieten van een goed glas wijn en tapas op een van de vele terrasjes. Ook heeft het een wekelijkse markt, visafslag, golfbanen, tennisbanen, diverse leuke en gezellige strandjes, kliniek met Nederlandse dokters en tandartsen en een moderne jachthaven waar afgemeerde zeilboten, jachten en de Spaanse vissersvloot een pittoreske aanblik bieden en de Spaanse sfeer uitstralen. Aansluitend aan het dorp bevindt zich het strand, playa de L'Ampolla, dat dankzij het geleidelijk aflopen in zee, ook zeer geschikt is voor kinderen, De plaatselijke zandstranden en baaitjes zijn bekroond met de EEG (blauwe vlag) voor reinheid en veiligheid. Voor duikers, snorkelaars, vissers en privacy zoekers zijn er talrijke kleine baaitjes en inhammen langs de kust die zeer beschermd liggen tussen de rotsen. Terplaatse kunnen motorboten, waterfietsen en waterscooters gehuurd worden. Moraira is een uitstekend startpunt voor wandelen, fietsen en mountainbiken Fietsen kunnen ter plaatse worden gehuurd bij een Nederlandse eigenaar, hij is gespecialiseerd in het begeleiden van kleine groepen. Tijdens het fietsen kunt u genieten van een exclusieve vakantie. Moraira is ook een uitstekend startpunt voor vele interessante excursies in de omgeving zoals het grote themapark Terra Mitica, Terra Natura (dieren waterpark), Mundomar (zee wereld, waaronder dolfijnen), Aqua Natura (waterpark), een tochtje naar de Jalon Vallei met zijn beroemde Nerja Donkey Sanctuary of de watervallen van Callosa of een mooie rit door de bergen naar Guadalest. Moraira is gelegen in een prachtige baai aan het einde van een vallei en heeft zich ontwikkeld van een klein vissersdorp tot een aantrekkelijke en charmant resort. In de villa hebben wij voor u een map met informatie over bezienswaardigheden of tochten in de omgeving.
Voor overwinteraars is er een Nederlandse club. Meer info op onze site www.vakantiehuisinspanje.nl Moraira is te bereiken met het vliegtuig via de luchthavens van Alicante en Valencia. Of met de auto via de snelweg AP7 welke dicht langs Moraira loopt. Het laatste deel van de reis kunt u genieten van al het natuurschoon dat deze kust te bieden heeft, met zijn uitgestrekte sinaasappelplantages, amandel boomgaarden en wijngaarden met zoete, witte druiven Hoe dan ook, u kunt het zelf zien.

Indeling

Woonkamer
Begane grond
95 m2

Natuursteen

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (6)

Slaapkamer 1
Begane grond
14 m2

Bed: 1-persoons 190 x 90 cm

Bed: 1-persoons 190 x 90 cm

Natuursteen

Slaapkamer 2
Begane grond
14 m2

Bed: 1-persoons 190 x 90 cm

Bed: 1-persoons 190 x 90 cm

Natuursteen

Slaapkamer 3
Begane grond
10 m2

Bed: 1-persoons 190 x 90 cm

Bed: 1-persoons 190 x 90 cm

Natuursteen

Badkamer 1
Begane grond
7 m2

Toilet

Douche

Wastafel (1)

Badkamer 2
Begane grond
6 m2

Toilet

Douche

Wastafel

Keuken

Soort: Aparte ruimte

Fornuis: Gas (5 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 800 m2

Kinderen

  • Kinderbed (2)
  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel (2)
  • Traphekjes
  • Campingbed

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Golf
  • Mountainbiken
  • Tennis
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Attractieparken
  • Cultuur & historie
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • Radio
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Garage
  • Ligstoel(en) (4)
  • Parkeerplaats(en) (3)
  • Privé oprit
  • Terras (3)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (12)
  • Tuintafel(s) (3)
  • Veranda
  • Tuin volledig omheind

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Berging
  • Kluis
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Mindervaliden

  • Geen drempels

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken

Privacy

  • Volledige privacy


€ 470,-
per week v.a.
€ 470,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook: