Villa

Villa Buho y Bolero


VILLA BUHO Y BOLERO
Wakker worden en direct dit uitzicht over een groene vallei naar de zee? Dat kan in Villa Buho y Bolero. Deze villa met verwarmd privé zwembad in Moraira aan de Costa Blanca (én zeer dichtbij Altea, Calpe, Jávea en Denia) is de perfecte plek om je vakantie door te brengen. Wat een uitzicht en wat een heerlijk huis! Om u een nog betere indruk te geven hebben we een mooie videopresentatie voor u klaar staan, veel kijkplezier.

INTERIEUR EN INDELING
De zeer smaakvolle inrichting, de ligging aan een doodlopende straat, het fantastische uitzicht over de zee naar het zuiden en de bergen naar het westen. het mooie zwembad en de fijne, compleet ingerichte, buitenkeuken en separaat gastenverblijf.  Een ideale plek om vakantie en vrije tijd door te brengen met  familie of vrienden. Het betreft het hoofdhuis met 3 slaapkamers, voorzien van airco en een apart poolhouse met 1 slaapkamer, woonkamer, keuken, badkamer en eigen terras en oprijlaan. Uiteraard is ook het poolhouse volledig voorzien van airconditioning. Er zijn in totaal dus 4 ruime dubbele slaapkamers en 4 badkamers. Er kunnen maximaal 10 + 2 personen verblijven. Het ruime zwembadterras heeft meerdere loungehoekjes en een fantastische zomerkeuken.

De villa is voorzien van een hal, ruime woonkamer en aangrenzende open keuken met een overdekt terras. vanuit de woonkamer heeft u uitzicht over zee. Vanuit het overdekte terras kijkt u richting de bergen. In de hal bevind zich ook een badkamer met douche, wastafel en toilet. Via de binnentrap komt u op de onderste verdieping waar zich 3 dubbele slaapkamers bevinden en 2 badkamers, waarvan 1 en-suite. De eerste slaapkamer heeft een ruim 2 persoonsbed en ingebouwde kasten. De 2de slaapkamer is voorzien van een 2 persoonsbed (1.60) en een 2 persoons stapelbed. De badkamer is wederom voorzien van wastafel, douche en toilet. In de master-bedroom bevind zich een dubbel bed (180), inbouwkasten en de en-suite badkamer met bad, toilet, wastafel en toilet.

EXTERIEUR
Vanuit de benedenverdieping kunt u naar het zwembadterras. Op dit ruime terras gaat u de meeste tijd doorbrengen, werkelijk voorzien van alles wat u nodig heeft voor een relaxte vakantie: hangmat,  ligbedden, zeer ruime loungeset, prachtige ruime buitenkeuken, met grote eettafel (met zitplaatsen voor 12 personen) om met elkaar te genieten van – ook hier  – het prachtige zicht op vallei en de Middelandse Zee. Uiteraard is er ook een grote Weber BBQ. De woning is uiteraard voorzien van centrale verwarming, airconditioning, wifi en parkeergelegenheid voor meerdere autos op eigen grond.Het gezellige, kleine strand van El Portet, ligt op slechts 3 minuutjes rijden en het grotere Ampolla strand en het centrum van Moraira ligt 1 minuutje verder. Badplaatsen als Javea, Calpe en Altea liggen ook zeer dichtbij. Moraira ligt in een zon-zeker stukje Spanje. Het bergachtige achterland houdt de dikkere bewolking vaak tegen. Een groot voordeel van deze prachtige regio is het grote aanbod aan mooie, goudgele zandstranden en de idyllische baaien. Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen in deze omgeving, want er liggen diverse mooie golfbanen op korte rijafstand.

De verhuurder, Rik & Karin

Advertentie online sinds mei 2019

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 2 uur
Wij zijn Karin, Rik, en onze 3 zoons. Wij wonen sinds 2015 in Spanje. We zijn verliefd geworden op de Costa Blanca, in het bijzonder het gebied rond Moraira met de omliggende plaatsen Javea, Denia, Calpe en Altea. Wij hebben onze villa in Moraira gekocht omdat het pittoreske dorp met z'n prachtige haven, zeer uitgebreide eet en uitgaansmogelijkheden en idyllische baaien, waaronder el portet, ons gegrepen hebben. In Moraira vind u geen hoogbouw. Dat geeft het een idyllisch karakter.

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

De getoonde prijzen betreffen het hoofdhuis (3 slaapkamers, 8 personen) Mocht u het gastenverblijf / poolhouse (2 à 4 personen)  erbij willen huren kan dit in overleg. U betaald dan bovenop de getoonde tarieven 650€ per week. U geniet te alle tijden uw volledige privacy!

Let op: In de wintermaanden is het gastenverblijf los te huur. Prijzen in overleg. 

Indien de huurder wenst is een andere aankomst/vertrekdag dan een Zaterdag bespreekbaar.

Bijkomende kosten zijn:
Beddengoed en handdoeken: € 23,= per persoon
Eindschoonmaak hoofdhuis: € 165,=, 
Poolhouse/gastenverblijf: € 110,=
Bij late check in, na 21.00 en vroege check out, voor 09.00 wordt 50€ in rekening gebracht. 

Terugbetaalbare borgsom: vanaf € 500,= (afhankelijk van aantal gasten en de duur van het verblijf)

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
ma 19-feb-2024
tot
di 23-apr-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1385,00
Midweek -
Nacht € 197,00
Weekend -
van
di 23-apr-2024
tot
di 07-mei-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1847,00
Midweek -
Nacht € 264,00
Weekend -
van
di 07-mei-2024
tot
di 28-mei-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1616,00
Midweek -
Nacht € 231,00
Weekend -
van
di 28-mei-2024
tot
di 16-jul-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 2078,00
Midweek -
Nacht € 297,00
Weekend -
van
di 16-jul-2024
tot
di 03-sep-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 2655,00
Midweek -
Nacht € 379,00
Weekend -
van
di 03-sep-2024
tot
di 24-sep-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 2078,00
Midweek -
Nacht € 297,00
Weekend -
van
di 24-sep-2024
tot
di 15-okt-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1616,00
Midweek -
Nacht € 231,00
Weekend -
van
di 15-okt-2024
tot
di 29-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1847,00
Midweek -
Nacht € 264,00
Weekend -
van
di 29-okt-2024
tot
di 24-dec-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1154,00
Midweek -
Nacht € 165,00
Weekend -
van
di 24-dec-2024
tot
di 07-jan-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1890,00
Midweek -
Nacht € 270,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Bedlinnen
€ 23,00
Per persoon
Betalen bij boeking | verplicht
Elektra
€ -
Naar verbruik
Wordt verrekend met de borg.
Schoonmaak
€ 165,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Moraira is leuk, intiem stadje gelegen aan de Costa Blanca, tussen Alicante en Valencia in. De reistijd van/naar vliegveld Alicante bedraagt een uurtje, en naar Valencia 80 minuutjes. Moraira ligt direct aan de Middellandse Zee, aan het einde van een groene uitloper tussen de heuvels. In deze uitloper worden onder andere de Moscatel druiven gekweekt. De bebouwing in het gebied bestaat grotendeels uit particuliere villas. Er zijn geen hoge appartementengebouwen en geen grote hotels te vinden. Bijna alle villas zijn eigendom van Noord-Europeanen, aangekocht als een investering danwel vakantiebestemming. Vrijwel alle bebouwing in de periferie van het stadje is ruim van opzet en is gelegen tussen groene gebieden. Op een korte afstand landinwaarts vindt u ruige bergen, diepe valleien en vele vruchtbare plateaus. Deze vormen de indrukwekkende achtergrond van het landschap aan de kust.

Moraira is door de jaren heen uitgegroeid van een vissersdorp tot een charmante vakantiebestemming (met name in de zomer) en een favoriete plek voor vele internationale gasten in najaar en winter. Moraira beschikt over een jachthaven die er mag zijn, een goed gesorteerd aantal lokale winkels en boutiques, de wekelijkse markt, en natuurlijk de fiestas. In Moraira en de directe omgeving vindt u vele restaurants (waarvan enkele een Michelin-ster hebben) en bars welke vaak nog hun Spaans karakter uitstralen.

Het is een ideaal wandelgebied en de kust vanaf El Portet (een plaatselijk strand) naar Cap d'Or, en zelfs naar buurgemeente Calp biedt u vele fraaie vergezichten. Benidorm vindt u op een half uurtje rijden rijden. In en rond Benidorm kunnen de kinderen hun hart ophalen in themaparken zoals Terramitica (het Spaanse Disneyland), Aqualandia Water Park en Mundomar. Ook kunt u in- en om Moraira tennis spelen, karten, midgetgolf spelen, jetski’s huren, etc.

Direct rond Moraira vindt u 4 golfbanen. Op een iets grote afstand (tot ong. 30 km) vindt u 8 andere golfbanen. Vanzelfsprekend allen aangesloten bij de Spaanse Golffederatie zodat spelers hun handicap internationaal kunnen valideren.

Kortom: kom en boek de indrukwekkende Villa Buho y Bolero. Het zal u aan niets ontbreken :-)
Tekst verstrekt door de jachthaven van Moraira:
"Club Nautico Moraira ligt 80 km ten noorden van Alicante en 100 km ten zuiden van Valencia, in het kleine kustplaatsje met dezelfde naam aan de Costa Blanca. Deze jachthaven trekt een toenemend aantal watersporters en booteigenaren aan dankzij deze prachtige kust gebied en zijn attracties. Er zijn 8 km van het ombuigende strand dat wordt ondersteund door bergen en wijngaarden, met opwindende landschappen en een perfecte omgeving voor geweldige vakanties. De stad Moraira is rustig en pittoresk, met ongerepte kiezelstranden, schilderachtige autoroutes en De natuurlijke omgeving Playa del Portet, Torre Cap d'Or of Cap Blanc zijn enkele van de mooiste kleine stranden in de omgeving, met hoge kliffen en rotsen zoals Peñon de Ifach die toeristen fascineren die hier watersporten beoefenen. Mediterraan klimaat met zonnige luchten het hele jaar door, dat is waarom het een topbestemming is voor degenen die een stille, serene vakantie willen doorbrengen op deze door de Blauwe Vlag gecertificeerde locatie."

Indeling

Woonkamer 1
Begane grond
70 m2

Tegels

Ventilator

Eethoek / Eettafel

Woonkamer 2
Begane grond
25 m2

Tegels

Airconditioning

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
1e verdieping
24 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Tegels

Dekbedden (1)

Slaapkamer 2
1e verdieping
12 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Tegels

Dekbedden (1)

Slaapkamer 3
1e verdieping
18 m2

Bed: 2-persoons 200 x 140 cm

Bed: Stapelbed 200 x 90 cm

Tegels

Slaapkamer 4
Begane grond
11 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Tegels

Dekbedden (1)

Badkamer 1
Begane grond
5 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 2
1e verdieping
5 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Badkamer 3
1e verdieping
8 m2

Toilet

Douche (1)

Ligbad

Badkamer 4
Begane grond
4 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Wasruimte
Souterrain

20 m2

Buitenkeuken
Souterrain

16 m2

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Gas (5 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 280 m2

Kinderen

  • Kinderbed (1)
  • Kinderstoel (1)

Sport & recreatie

  • Duiken / snorkelen
  • Fietsen
  • Golf
  • Tennis
  • Watersport

Populaire thema's

  • Attractieparken
  • Beauty & spa
  • Cultuur & historie
  • Luxe accommodatie
  • Overwinteren
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Open haard
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • Radio
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (20)
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Carport
  • Garage
  • Grillplaat
  • Ligstoel(en) (11)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (4)
  • Privé oprit
  • Terras
  • Terrasverwarmer
  • Tuin
  • Tuinhuis
  • Tuinstoel(en) (18)
  • Tuintafel(s) (2)
  • Veranda
  • Buitenkeuken
  • Loungeset
  • Schuur
  • Tuin volledig omheind
  • Hangmat
  • Asbak(ken)

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Hal
  • Beveiligingsinstallatie
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Kluis
  • Apart toilet (4)
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (35)
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens (10)

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


€ 1.154,-
per week v.a.
€ 1.154,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar

Anderen bekeken ook:

Villa Luna

8,8
Vanaf per nacht € 250,- v.a. per week per week € 1.750,-