Villa

VT-476493-A

LUXE, COMFORTABELE EN ZEER COMPLEET INGERICHTE VILLA MET ZEEZICHT, ZICHT OP DE VALLEI VAN MORAIRA, PRIVE-ZWEMBAD, BUITENKEUKEN, AIRCONDITIONING EN GLASVEZEL INTERNET

Sfeervolle vrijstaande villa in de rustige residentie El Alcazar van Moraira. Villa Herrera ligt tegen een helling, waardoor je een prachtig wijds uitzicht hebt over de vallei van Moraira, de rots in zee van Calpe, de Sierra de Bernia en de Middellandse Zee. 

De grote woonkamer met complete eetkeuken zijn op de bovenste etage. Vanuit de woonkamer kom je op het boventerras van 40m2. Hier staat een eettafel met 6 stoelen en enkele lounge stoelen. Een deel van dit terras is overdekt. Vanaf dit terras heb je ook 's avonds, een prachtig uitzicht op de bergen en de lichtjes aan de overkant van het dal. Genoeg te zien op een heerlijke zomeravond. 

De complete keuken is van alle gemakken voorzien. Afwasmachine, koelkast, vriezer, oven, magnetron, een citruspers, waterkoker, koffiezet apparaat (Nespresso), melkopschuimer, mixer, ovenschalen en voldoende servies zijn aanwezig. In de zithoek vind je een collectie leesboeken en een 55 inch smart tv met een ruime keuze aan kanalen (Canal Digitaal) en mogelijkheden tot streaming (Chromecast). Dankzij de nieuw geïnstalleerde glasvezelverbinding is er snel en betrouwbaar internet door het gehele huis (mesh-wifi). Ook is er op de bovenverdieping, evenals in de slaapkamers beneden, een krachtige airconditioning aanwezig. Op de bovenetage is nog een praktische bergruimte en een apart toilet.

Vanuit de woonkamer gaat er een ruime trap naar beneden. Op de benedenetage bevinden zich de drie 2 persoons-slaapkamers en 2 badkamers.

Slaapkamer 1:
De masterbedroom beschikt over een tweepersoonsbed met boxspring matras, twee ruime ingebouwde kledingkasten en een eigen badkamer en suite. Voorzien van een walk-in shower, toilet en een open badmeubel met veel ruimte om je spullen op te bergen. 

Deze slaapkamer grenst aan het overdekte terras. Via de openslaande deuren en trap staat u zo bij het heerlijke zwembad met groot terras.

Slaapkamer 2:
Deze slaapkamer heeft 2 éénpersoonsbedden met boxspring matrassen en een grote inbouwkast. De bedden staan op wielen zodat het eenvoudig is de bedden te verplaatsen. Alle wielen beschikken over een rem. 

Slaapkamer 3:
De kleinere slaapkamer heeft 2 aparte bedden, met boxspring matrassen. De aparte bedden kunnen tegen elkaar aangezet worden. Tevens is er een ruime inbouwkast.

Alle slaapkamers zijn uitgerust met eigen airconditioning en een plafondventilator.
 
Slaapkamer 1 & 2 zijn geschikt om een campingbedje bij te plaatsen. Er is een campingbedje aanwezig, maar bedlinnen wel graag zelf meenemen.

Badkamer 2:
De grote badkamer biedt veel comfort. Naast een ligbad en toilet is er een walk-in shower met regendouche en een aparte traditionele douchekop. Ook hier is een open badmeubel met veel bergruimte.

Op de slaapetage vind je de wasruimte met wasmachine, droger, strijkplank en strijkbout. Ook de vuile was kun je hier kwijt. Naast de wasruimte is er een technische ruimte. Hier is voldoende ruimte voor de koffers. 

Vanuit de slaapetage kom je via een deur op het overdekte terras met de buitenkeuken. Hier staan twee heerlijke rieten lounge stoelen met hocker en een grote eettafel met stoelen. In de zomer kan de grote tafel ook in de tuin geplaatst worden, onder de grote parasol.

De zomerkeuken is voorzien van BBQ, vaatwasser, koelkast en een TV. Deze kun je naar buiten draaien, zodat je er vanaf het terras TV kunt kijken. De buitenkeuken is af te sluiten met een electrisch bediend rolluik. 

Vanaf het overdekte terras kom je via drie traptreden op het schitterende zonnedek met het heerlijke zwembad met buitendouche. De oppervlakte van het terras, inclusief een gedeelte met kunstgras, is ongeveer 200 vierkante meter. Het zwembad is 8x4x2 (op het diepste punt) en heeft een inloop trap. Zes ligbedden staan tot je beschikking om lekker op te zonnen of om van de siësta te genieten. De met bamboeriet afgedekte pergola is voorzien van een mooie loungeset en is op een warme zomeravond de "place to be".


De grotere supermarkten zijn lopend bereikbaar. De afstand is 1 tot 1½ km. 
* Mercadona
* Aldi
* Carrefour
* Lidl

De afstand tot het centrum Moraira is 3 kilometer. 

De Playa Ampolla is in het dorp. Je auto kun je het beste op de grote parkeerplaats, net voor het dorp parkeren. 

Wil je wat anders dan een gewoon strand? Langs de kustweg van Moraira naar Calpe liggen verschillende kleine Playa’s en Cala’s. Een playa is een zandstrand en een Cala is meer een rotsstrand. Vaak zijn er op de Cala’s wel kunstmatige zandstrandjes aangelegd. 


En heb je nog vragen, dan beantwoorden wij ze graag.

De verhuurder, Petra

Advertentie online sinds november 2018

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 dag
Hallo, ik ben Petra Marks -van Geuns. Mijn man Eric en ik zijn de trotse eigenaren van de villa Herrera in het prachtige Moraira aan de Costa Blanca. Samen met Marijke en Maurice, de in Moraira wonende beheerders, staan wij voor kwaliteit en service. Een fijn vakantiehuis met eigen zwembad en een prachtig uitzicht, waarin alles voor een comfortabel verblijf aanwezig is. Heerlijk genieten.

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Bijkomende kosten:
  • Schoonmaakkosten per verblijf: €160,-
  • Bed-, bad- en keukenlinnen (1 set bedlinnen en 3 handdoeken per persoon) zijn beschikbaar voor €25,- per persoon.
  • Badlakens graag zelf meenemen
  • Er is 140 kWh een elektriciteit per week in de huur inbegrepen. Bij meerconsumptie brengen wij de op dat moment geldende elektriciteitskosten in rekening via verrekening met de borgsom.
  • Bij verblijven langer dan 14 dagen is een tussentijdse schoonmaak verplicht, evenals een wissel van beddengoed.

Overige voorwaarden:
  • Borg vanaf € 700,-, afhankelijk van verhuurperiode en aantal gasten
  • Aanbetaling bij reservering 30% van de huursom met een minimum van €500,-. Deze dient binnen 14 dagen na reservering te zijn voldaan. De reservering is dan definitief.
  • Bij reserveringen 4 weken voor aanvang van de huurperiode of later, dient de volledige huursom te worden voldaan.
  • Betaling restant huursom 4 weken voor aanvang van de huurperiode
  • Kosten annulering: Annulering tot 28 dagen voor aanvang van de huurperiode: 30% van de huursom met een minimum van €500,-. Annulering 28 dagen of later voor aanvang van de huurperiode: het totaalbedrag.
  • Wij adviseren u dringend een reisverzekering- en annuleringsverzekering af te sluiten.
  • Aankomst voor 16.00 uur: Is de woning beschikbaar, dan kunt u, in overleg, eerder de woning betrekken. Wij behouden het recht om kosten in rekening te brengen tussen €5,- en €10,- per uur.
  • Vertrek na 10.00 uur. Is de woning beschikbaar, dan kunt u, in overleg, langer blijven. Wij behouden het recht om kosten in rekening te brengen tussen €5,- en €10,- per uur.
  • Toeslag aankomst na 24:00 uur of vertrek voor 06:00 uur € 50,-
  • Maandprijzen voor een overwinteringsperiode op aanvraag

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
wo 01-mei-2024
tot
za 01-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1525,00
Midweek -
Nacht € 218,00
Weekend -
van
za 01-jun-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1998,00
Midweek -
Nacht € 285,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
ma 30-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1750,00
Midweek -
Nacht € 250,00
Weekend -
van
ma 30-sep-2024
tot
di 31-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1525,00
Midweek -
Nacht € 218,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Bedlinnen
€ 25,00
Per persoon
Betalen bij boeking | optioneel
Borgsom
€ 700,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Eindschoonmaak
€ 160,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Elektra
€ -
Naar verbruik
Wordt verrekend met de borg.
Extra schoonmaak
€ 145,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | optioneel

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Met de vele levensgenieters die het gebied rond Moraira hebben ontdekt voor vakantie en langdurig verblijf is er ook een uitgebreid scala aan eet- en drinkgelegenheden ontstaan. Wat het extra mooi maakt is dat het allemaal zo betaalbaar is. Hier volgen enkele tips, maar er is natuurlijk nog veeeeel meer..

1. Cala Andrago – deze baai heeft een eigen parkeerplaats met daaromheen enkele leuke restaurants. Wij raden la Cabana aan of, daarnaast, de Foodbar. Voor de ochtendkoffie is er Algas, met het terras pal aan zee.
2. Benissa Costa – Chiringuito Olalà, la Paillotte, Mandala, Oceana Club
3. L’ Arenal – dit gedeelte van Javea is heel touristisch. Aan de drukke boulevard is het goed toeven bij Chabada. In de avond gaan we graag naar la Bambula, waar je je een beetje op Ibiza waant.
4. Javea – onze favoriet is la Siesta, een luxe strandbar met een goede keuken. Ook leuk is la Bandida, bij de oude haven naar de visafslag.
5. Benimarco – Cañis is een Spaans familierestaurant met een creatieve, hippe inrichting. Geniet van de beste paella van de streek met een wonderschoon uitzicht over Moraira en de zee.
6. Moraira centrum – Enzo, Vespa, Club Nautico, Samar, Eleven (koffie)
Een dagje op het strand is heerlijk. Ook is het fijn om eens alle tijd te nemen op een terras, liefst met uitzicht over de zee. Maar dan gaat het toch een beetje kriebelen en wil je wat gaan doen. Hier is een lijstje met activiteiten die wij zelf zo de laatste tijd hebben ondernomen:

1. Wandelen - kort, lang, makkelijk, zwaar - alles kan in en rond Moraira. Vraag bij de plaatselijke VVV in het dorp om routes of vind ze in de boekenkast of op internet. Mooie routes zijn er ook te vinden op deze website: https://www.reisbeesten.be/mooie-wandelingen-aan-de-costa-blanca/
2. Fietsen - er zijn e-bikes te huur in het dorp (http://www.morairaebikes.com) en echte wielrenenthousiasten nemen hun eigen fiets mee voor uitdagende tochten in het binnenland
3. Golfen - wij spelen op Ifach, een korte 9 holes baan die best pittig is en bovenal schitterend gelegen is. Er zijn nog vele andere mooie banen in de directe omgeving te vinden
4. Watersport - een boot huren of meegaan op een charter? Zeilen, jetski, duiksport? Het mooie heldere water nodigt je uit en het is jammer om daar niet op de een of andere manier van te genieten gedurende je vakantie.
5. Tennis, paddel - hiervoor gaan we meestal naar de banen van Solpark (http://www.solparktennis-moraira.com), dat is lekker dichtbij.
6. Karting - achter het winkelcentrum: +34965740037
In en om Moraira zijn ruim voldoende supermarkten. De meeste supermarkten gaan om 9.00u open en sluiten om 21.30u. In de wintermaanden zijn de meeste winkels op zon- en feestdagen gesloten.

Winkelcentrum – op een paar honderd meter afstand van het huis, bij de rotonde tussen Teulada en Moraira, zijn er de winkels als de LIDL en de Carrefour voor de dagelijkse boodschappen. Ook is er een tankstation waar tevens de gasfles voor de barbecue is om te ruilen voor een volle. Op de rotonde naar het dorp Moraira is er sinds 2023 een grote supermarkt bijgekomen, de ALDI. Op de weg naar Benitachell vind je al na een paar honderd meter de Mercadona, de meest populaire supermarkt in Spanje.

De Lidl heeft een goede groente afdeling. Ook kaas, worst, ijs en vruchtenyoghurt is hier kwalitatief goed en schappelijk geprijsd. Veel mensen gaan naar de Lidl voor het brood. Naast het gebruikelijke stokbrood, verkopen ze veel verschillende soorten brood en broodjes. Van juli tot en met september dagelijks geopend van 8.00u tm. 22.00u.

Op het terrein, waar de Lidl zit, zit een eindje verderop de Carrefour.
zij hebben een groot assortiment producten. De Carrefour is van oorsprong een franse supermarkt en dat zie terug in het assortiment, dat is groot.
Dit is een kwaliteits-supermarkt. Ook de Carrefour is van juli tm september geopend van 9.00u tm 22.00u. De overige maanden van maandag tm zaterdag van 9.00u tm 21.30.

Richting Benitachell (de wijk uit rechts na 300m) is er een grote Mercadona. De zonbeschermende produkten zijn zeer betaalbaar en goed. Er is een vleesafdelng met verpakt vlees, een grote diepvriesafdeling en zij verkopen verse vis. Kortom, hier is alles te koop voor de dagelijkse levensbehoefte. De prijs-kwaliteit vehouding is goed. Zondag gesloten.

De ALDI op de rotonde naar het dorp Moraira (de wijk uit links na 200m) is nieuw en concurreert met ruime openingstijden en een goede versafdeling. Op maandag is er op het moment van schrijven 30% korting op verse groenten en fruit.

Verder richting Moraira kom je langs het tankstation van Plenoil, met de beste prijzen van Moraira (Plenoil Benissa is ietsje goedkoper). Direct daarna is er een middelgrote supermarkt van Mas Y Mas. Met de auto moet je eerst de rotonde helemaal rond rijden voordat je de ingang bereikt. In de parkeergarage staat de auto lekker koel. Het hele jaar is de winkel geopend van 9.00u tm 21.30u en in de zomermaanden is de winkel ook op zondag geopend van 9.00u tot 14.00u.

Bij de volgende rotonde tref je de -ook middelgrote supermarkt- Pepe La Sal. Ook deze helemaal rond voordat je de ingang bereikt. Goede supermarkt, wat duurder, maar wel weer Nederlandse produkten. Het vlees, vers van het mes, is van prima kwaliteit. Openingstijden in de zomermaanden: Dagelijks van 8.30u tm 21.30u. De overige maanden van maandag tot en met zaterdag van 9.00u tm 21.30u.

Avondwinkel Opencor. Deze winkel bevindt zich, als je in het centrum van het dorp aankomt, op de grote rotonde met oude olijfbomen 3/4 rond en op de volgende rotonde ga je weer 3/4 rond. Meteen aan je linkerhand.
Klein assortiment, wel geschikt voor de eerste spulletjes als je 's avonds laat aankomt of als je iets na sluitingstijd vergeten bent.

Wat verder langs de kustweg richting Calpe zijn er nog een nieuwe grote Mas y Mas en een Pepe la Sal supermarkt te vinden. Deze zijn inderdaad wat verder weg maar zeer de moeite waard gezien het ruime assortiment.




De Costa Blanca wordt in het voorjaar door alle grote wielerploegen bezocht om te trainen voor het nieuwe seizoen.
Vele leuke tochten kun je hier maken. Landinwaarts heb je kleine dorpjes, waar altijd wel een bar of restaurantje te vinden is. Leuk voor de koffiestop of een lunch. In de regel zeer schappelijk geprijsd.
Een dagtocht naar Guadelest of een kortere tocht via de Montgo naar Denia..... Of een tocht via de Col de Rates naar Castel de Castels. Of de kustweg volgen naar Altea en via het binnenland weer terug. Of, als je in september gaat, naar Jalon. De druiven worden geoogst en worden naar de cooperatie gebracht.
Ook mountainbiken wordt veel gedaan. Ietsje het binnenland inrijden en de bergen liggen aan je voeten!

Indeling

Woonkamer
1e verdieping
45 m2

Tegels

Eethoek / Eettafel

Bank 3 zits (1)

Slaapkamer 1
Begane grond
17 m2

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Tegels

Slaapkamer 2
Begane grond
15 m2

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Tegels

Slaapkamer 3
Begane grond
8 m2

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Tegels

Badkamer 1
Begane grond
6 m2

Toilet

Douche (1)

Ligbad

Badkamer 2
Begane grond
4 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Keuken

Soort: Open

Fornuis: (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 160 m2

Kinderen

  • Kinderbox
  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel (1)
  • Campingbed (1)

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Golf
  • Wandelen
  • Watersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Kindvriendelijk
  • Luxe accommodatie
  • Overwinteren
  • Natuurhuisjes
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Vloerverwarming
  • Airconditioning
  • Vloerkoeling

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (10)
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Grillplaat
  • Ligstoel(en) (4)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (2)
  • Privé oprit
  • Terras (3)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (12)
  • Tuintafel(s) (2)
  • Veranda
  • Buitenkeuken
  • Loungeset
  • Tuin volledig omheind
  • Asbak(ken)

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Kluis
  • Apart toilet (1)
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (36)
  • Keukenlinnen

Mindervaliden

  • Verhoogd bed

Games & entertainment

  • (Strip)boeken

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


€ 1.525,-
per week v.a.
€ 1.525,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar

Anderen bekeken ook:

Playa Moncayo

Vanaf per nacht € 95,- v.a. per week per week € 665,-