Villa

VT-481041-A

Villa Yasmila Moraira


Nieuwe luxe 6-persoons villa in Moraira, op loopafstand (1,3km) van het gezellige centrum en strand van Moraira. De villa is opgeleverd in mei 2019 en heeft een hoog afwerkingsniveau. 

Het perceel is geheel omsloten en de parking biedt plaats aan 2 auto's.
Rondom het zwembad ligt een groot terras van bijna 100m2 waar u heerlijk kunt zitten aan de eettafel, heerlijk op een van de mooie ligbedden kunt relaxen of in de loungehoek in de schaduw van een parasol een heerlijke chardonnay kunt drinken en kunt genieten van uw vakantie. 
Daarnaast kunt u ook heerlijk liggen op een hoogwaardige kunstgras en waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. 

Het zwembad is voorzien van een warmtepomp waardoor u het zwembad water een groot gedeelte van het jaar op een comfortabele temperatuur kunt krijgen. 
(afhankelijk van de buitentemperatuur).


De eeuwenoude geplaatste olijfbomen, met palmbomen en vele fruitbomen geven u dát heerlijke mediterraanse gevoel van ontspanning, gezondheid en rust. 

Vanaf het terras zijn alle binnenruimte bereikbaar. 
Elke slaapkamer heeft z'n eigen schuifpui en kijkt uit op het zwembadterras. 
Elke kamer heeft 2x1 persoons matrassen (90x200), inbouwkasten, vloerverwarming én separate airconditioning. S'nachts sluit u de electrisch te bedienen rolluiken en zorgt u voor een heerlijk donkere kamer om goed te kunnen slapen. De master bedroom heeft een badkamer en-suite met inloop (regen) douche, toilet en dubbele wasbak. Uiteraard is een fóhn aanwezig. 

Voor de andere 2 slaapkamers is er een separatie 2e badkamer, ook met inloop (regen) douche en dubbele wasbak. Ook is er een losse toiletruimte.

In de ruime woonkamer van 40m2 kunt u heerlijk ontspannen op de comfortabele bank, genieten van een mooie film via de smart TV met internet, Netflix én chromecast waardoor u vanaf uw telefoon of tablet naar de TV kunt streamen. Heeft u dus bijvoorbeeld Ziggo Sport, dan kunt u dit ook gebruiken op de grote TV!
Natuurlijk kunt u ook uw favoriete muziek luisteren via de bleutooth Multiroom Speaker van Denon.

De open keuken is voorzien van alle luxe Bosch apparatuur, grote koelkast, oven, magnetron, inductie kookplaat en heeft u keuze uit filterkoffie apparaat of Dolce Gusto. Uiteraard is een mixer, waterkoker e.d. aanwezig. 
Aan de open keuken staat de grote eettafel met heerlijk comfortabele stoelen. 
Grenzend aan de keuken is er nog de bijkeuken waar onder andere ook de wasmachine en droger geplaatst staan en waardoor u via de achterdeur op het achter terras uitkomt. 

De gehele ruimte is voorzien van vloerverwarming én airconditioning. 

De aankomstdag is flexibel zodat u het gunstigste reismoment kunt bepalen, met een minimum verblijf van 3 nachten.

De verhuurder, Robbert en Renate

Advertentie online sinds mei 2013

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 9 uur
Mogen wij ons even voorstellen !
Wij zijn Robbert en Renate de Haan en wonen met onze 3 kinderen ruim 15 jaar met veel plezier in Moraira. De prachtige omgeving het hele jaar door en het fantastische klimaat heeft ons hierheen gelokt en verzorgen wij alweer 15 jaar voor vele huiseigenaren het beheer, onderhoud en verhuur zaken van een aantal prachtige luxe vakantiewoningen.
Wij heten u persoonlijk van harte welkom !

Veilig online betalen mogelijk

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Prijzen per week. Minimaal verblijf 1 week.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 06-apr-2024
tot
za 27-apr-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1195,00
Midweek -
Nacht € 171,00
Weekend -
van
za 27-apr-2024
tot
za 04-mei-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1695,00
Midweek -
Nacht € 242,00
Weekend -
van
za 04-mei-2024
tot
za 01-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1525,00
Midweek -
Nacht € 218,00
Weekend -
van
za 01-jun-2024
tot
za 29-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1750,00
Midweek -
Nacht € 250,00
Weekend -
van
za 29-jun-2024
tot
za 06-jul-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1995,00
Midweek -
Nacht € 285,00
Weekend -
van
za 06-jul-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2395,00
Midweek -
Nacht € 342,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
za 28-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1795,00
Midweek -
Nacht € 256,00
Weekend -
van
za 28-sep-2024
tot
za 02-nov-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1595,00
Midweek -
Nacht € 228,00
Weekend -
van
za 02-nov-2024
tot
za 30-nov-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 890,00
Midweek -
Nacht € 127,00
Weekend -
van
za 30-nov-2024
tot
za 21-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 890,00
Midweek -
Nacht € 127,00
Weekend -
van
za 21-dec-2024
tot
za 04-jan-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1350,00
Midweek -
Nacht € 193,00
Weekend -
van
za 04-jan-2025
tot
za 15-feb-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 795,00
Midweek -
Nacht € 114,00
Weekend -
van
za 15-feb-2025
tot
za 01-mrt-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1450,00
Midweek -
Nacht € 207,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 300,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 135,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Energiekosten
€ -
Naar verbruik
Wordt verrekend met de borg.
Linnengoed
€ 2,95
Per persoon per nacht
Betalen bij boeking | verplicht
Verwarming zwembad
€ -
Naar verbruik
Wordt verrekend met de borg.

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Het centrum van Moraira is voorzien van zowel luxere restaurants als prettige barretjes en terrasjes om bij te komen van het winkelen in de boetiekjes of van een dag strand.

Aan de kustlijn van Moraira vindt u niet alleen het grote zandstrand L'ampolla, maar ook diverse baaitjes zoals bijvoorbeeld La cala de El Portet, Cala Cap Blanc of Cala L'Andragó. De gemeente van Teulada-Moraira heeft sinds kort een mooie wandelroute langs deze kustlijn aangelegd zodat u in iets meer dan 1 uur (5 km) en met een lichte lichamelijke inspanning kunt genieten van deze mooie kust.

Een ander groot pluspunt zijn de leuke activiteiten die de gemeente verzorgd het hele jaar door. Denk aan een wekelijkse markt met verse groenten en fruit, sfeervolle muziekavonden in de open lucht, een middeleeuwse markt, een openlucht bioscoop, de feestweek van het dorp zelf en nog veel meer!
L'ampolla:
Dit is het grote zandstrand gelegen aan het centrum van Moraira. Het strand is voorzien van een groot (gratis) parkeerterrein, strandbewaking, een strandpaviljoen met groot terras voor eten en drinken, douches en toiletten.

Les Platgetes:
Dit is een kleiner zandstrand nét buiten het centrum van Moraira. Het strandje is gelegen naast restaurant El Chamizo en biedt een prachtig uitzicht. Ook hier is een parkeerterrein aanwezig.

El Portet:
El portet is een zandstrand gelegen in een baai met beschutte ligging. Verder heeft dit strand een fenomenaal uitzicht en is deze kindvriendelijk.

L'Andragó:
Het is rotsstrandje (waterschoenen aan te bevelen), gelegen aan het terras van een gezellige bar, tussen verschillende restaurants.

Verder...
Verder zijn er verschillende baaitjes langs de kust (zoals Cala Baladrar, Cala Advocat en Cala Pinets, Cala de La Fustera) en zijn er ook grote stranden te vinden in Calpe, Jávea en Dénia.
Wandeling 1:
Castellons
Vanaf de straat Calle Calvo Sotelo in Teulada trekken we naar de weg van Castellons. Op deze route vinden we de molen Moli dels Castellons, de enige windmolen die overbleef van de vijf die er waren in de 19de eeuw, met indrukwekkende panoramische uitzichten.

Wandeling 2:
La font L'horta - Benimarco
Tijdens deze tocht kunnen we de typische herenhuizen en boerderijen van deze streek ontdekken. Vanaf het plein Plaza Jaume I in Teulada nemen we de straat Calle Benarrisc. Hier vinden we het begin van het rivierpad dat ons langs de bedding naar de Font de I’Horta brengt. Dit is een natuurlijke bron in een rustige omgeving. De weg Cami del Boticari brengt ons naar de weg Cami del Pouet de Moro. Vanaf dit punt trekken we naar de baan van Teulada naar Benimarco, tot we aankomen bij de landelijke boerenhoeve van Benissa en Teulada.

Wandeling 3:
Font Santa
Vanuit Teulada vinden we richting Moraira de weg Cami de Les Rotgetes en we gaan verder langs de weg Cami de la Sisca. Deze rustige route brengt ons naar de Font de La Jana, een bron waar de oorspronkelijke drenkplaats bewaard is gebleven. Als we de baan oversteken, bereiken we de Font Santa, een bedevaartsplaats die zijn oorsprong dankt aan een wonder dat werd verricht door San Vicente Ferrer. Naast de bron staat een kapel uit de 19de eeuw.

Wandeling 4:
Benimeit
Vanuit Teulada volgen we langs de weg Cami del Pas, te voet of met de auto, een aangename route waarop we typische gebouwen van de streek La Marina Alta kunnen ontdekken: de riurau’s. Bovendien zien we hier de traditionele terrasbouw van de wijnstok en de amandelboom. In de straat Calle Benimarfull worden we verrast door een van de mooiste panoramische uitzichten van de streek. We gaan verder door de straat Calle Beniganim en de weg Cami de Fanadix, waar we volop van het landschap kunnen genieten. Zo komen we uiteindelijk aan zee, in de kreek Cala Andrago.

Wandeling 5:
Vall de les Sortes
Langs deze vallei, uitgeroepen tot beschermd natuurgebied, loopt een wandelweg parallel aan de weg Cami de La Camarrocha, de straat Calle Guadalajara en het kruispunt van de straat Calle Gerona en de baan van Teulada naar Moraira.

Bron Tourist info Teulada - Moraira

De Spaanse markten zijn een échte aanrader en aangename onderbreking van uw vakantie door de veelkleurigheid, het grote aanbod groente en fruit, keramiek, streekproducten, maar ook de rastro's (rommelmarkten) zijn een bezoek waard!

Wij geven u enkele locaties waar deze markten gehouden worden en op welke dagen van de week. De meeste markten zijn van 's ochtends 09.00 uur tot ongeveer 14.00 uur.

Dag Type Plaats
Maandag Markt Parcent + Dénia
Dinsdag Markt Altea + Jalón (Xaló)
Woensdag Markt Teulada
Donderdag Markt Jávea (Xabia)
Vrijdag Markt Moraira + Gata de Gorgos
Zaterdag Markt Benissa + Calpe
Zaterdag Rastro Jalón (Xaló)
Zondag Eco Jesús Pobre

Indeling

Woonkamer
Begane grond
40 m2

Tegels

Airconditioning

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
Begane grond
15 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Slaapkamer 2
Begane grond
15 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Slaapkamer 3
Begane grond
15 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Badkamer 1
Begane grond
8 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (2)

Badkamer 2
Begane grond
8 m2

Douche (1)

Wastafel (2)

Vloerverwarming

Gasten toilet
Begane grond

5 m2

Keuken

Soort: Open

Fornuis: (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 150 m2

Kinderen

  • Kinderbed (1)
  • Kinderstoel (1)

Sport & recreatie

  • Duiken / snorkelen
  • Fietsen
  • Golf
  • Watersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Stedentrip
  • Luxe accommodatie
  • Overwinteren
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Vloerverwarming
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • iPod aansluiting
  • Radio
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (20)
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Carport
  • Grillplaat
  • Ligstoel(en) (6)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (2)
  • Terras (2)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (6)
  • Tuintafel(s) (2)
  • Loungeset
  • Tuin volledig omheind

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Hal
  • Beveiligingsinstallatie
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Kluis
  • Apart toilet (1)
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdieren in overleg

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (2)
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens (1)

Mindervaliden

  • Rolstoelvriendelijk
  • Geen drempels
  • Gelijkvloers

Games & entertainment

  • (Bord)spellen

Privacy

  • Vrijstaande woning


€ 795,-
per week v.a.
€ 795,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
 Veilig online betalen mogelijk

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder

Villa Plaza Esmeralda

9,4
Vanaf per nacht € 121,- v.a. per week per week € 850,-