Villa


Prachtig vrijstaand vakantiehuis gelegen in een rustige omgeving ook in het voorjaar en zomer 2024 weer te huur!! Betreft een villa voor 1 tot 5 personen met eigen zwembad dichtbij Benidorm en aan de Costa Blanca. Gelegen in een residence naast het dorpje Relleu. De woning heeft 3 badkamers, 4 slaapkamers en is van alle gemakken voorzien. Vrij uitzicht over de bergen.

Het vakantiehuis geeft je het ultieme vakantiegevoel, het is van alle gemakken voorzien. De woning ligt in een rustige omgeving, ideaal voor mensen die van rust houden!
Dit vakantiehuis heeft twee verdiepingen en een benedenverdieping  waar de porch, het zwembad en de buitenkeuken is gesitueerd. Het terrein is volledig afgeschermd waardoor je kan genieten van je privacy. 
Je komt binnen op de eerste verdieping met keuken, badkamer, slaapkamer, woonkamer en een groot balkon met vrije uitzicht op de bergen. De bovenste verdieping heeft drie ruime slaapkamers en twee badkamers.

De woonkamer is volledig ingericht en de keuken is voorzien van alle benodigde keukengerei. Verder heeft elke slaapkamer ruime ingebouwde kledingkasten.
Buiten zijn er meerdere terrassen en een grote tuin aanwezig, hierdoor kan je of heerlijk in de zon of beschut zitten in de schaduw met een drankje. Op de begaande grond is een groot terras aanwezig waar je lekker kan genieten van het heerlijke weer en vrije uitzicht op de bergen. Op de benedenverdieping vind je het zwembad (3x5m), de porch, de buitenkeuken en een grote tuin.

De vakantiewoning is dichtbij de Spaanse kust de Costa Blanca gesitueerd. De steden Alicante, Benidorm en Finestrat zijn dichtbij, eveneens de fantastische witte stranden van de Spaanse Costa Blanca. 

Faciliteiten:

Binnen:
  • zithoek met tv en dvd-speler
  • Eethoek
  • Spelletjes 
  • koelkast/vriezer
  • Wasmachine
  • droogrekken
  • Combi magnetron
  • 4 slaapkamers
  • 3 badkamers
  • beddengoed
  • handdoeken (badlakens zelf meenemen)
  • aircoolers en ventilatoren in alle slaapkamers en woonkamer
  • geluidsbox
  • Wifi (onbeperkt)
Buiten:
  • Privé-zwembad
  • ligbedden
  • Tuinstoelen
  • parasols
  • bbq
  • buitenkeuken
  • dorpje met supermarkt/ eetgelegenheid/bars/apotheek/slager/bakker/viswinkel < 5min
  • strand Costa Blanca < 20 min
  • grote supermarkten < 20 min

De verhuurder, Mohamed

Advertentie online sinds mei 2023

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 3 uur
We kwamen geregeld in Spanje voor het heerlijke weer, de prachtige stranden en mediterrane keuken. Twee jaar geleden hebben we besloten een vakantiewoning te kopen in de regio Alicante. We kwamen deze fantastische woning tegen in de buurt van Relleu. Vorig jaar kregen we de sleutel en begonnen we met de inrichting van de woning. Wij hopen veel tijd door te brengen in het altijd zonnige Spanje. Als we zelf er niet zijn, dan stellen we onze woning beschikbaar voor anderen om hiervan te genieten!

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

De weergegeven huurprijzen gelden per week. In de huurprijs zit water, elektra en linnen inbegrepen. Hierin gaan we uit van standaardwaarden in verbruik. Bij excessieve verbruiken moet er contact opgenomen worden. 

Afwijkende prijzen:

In onderstaande periodes hanteren wij de volgende afwijkende prijzen:
  • Voorjaarsvakantie 1250,- p/wk
  • Meivakantie 1250,- p/wk
  • Herfstvakantie 1250,- p/wk
Indien u komt overwinteren hanteren we gereduceerde prijzen (min. 1 maand). Dit geldt voor de maanden november t/m maart met uitzondering van de voorjaarsvakantie. Vraag naar de mogelijkheden. 

Annuleringsvoorwaarden:
Indien huurder om welke reden dan ook het gehuurde op de afgesproken datum niet kan, wil of zal aanvaarden, dient hij verhuurder hiervan onmiddellijk in kennis te stellen. Een telefonische mededeling hiervan dient altijd schriftelijk of per email te worden bevestigd aan verhuurder.

Indien de huurder de overeenkomst annuleert in de periode tot 6 weken vóór de begindatum van de huurperiode, blijft hij 30% van de huurprijs verschuldigd; bij annulering tot 4 weken 40% en vanaf 2 weken tot aan de begindatum van de verhuurperiode 50%.

Indien de huurder pas op de begindatum of tijdens de huurperiode meedeelt géén gebruik (meer) van het gehuurde te zullen maken, blijft hij de volledige huurprijs verschuldigd.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 27-apr-2024
tot
zo 12-mei-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1250,00
Midweek -
Nacht € 179,00
Weekend -
van
zo 12-mei-2024
tot
za 06-jul-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 950,00
Midweek -
Nacht € 136,00
Weekend -
van
za 06-jul-2024
tot
zo 01-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1650,00
Midweek -
Nacht € 236,00
Weekend -
van
zo 01-sep-2024
tot
di 01-okt-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 950,00
Midweek -
Nacht € 136,00
Weekend -
van
di 01-okt-2024
tot
za 19-okt-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 950,00
Midweek -
Nacht € 136,00
Weekend -
van
za 19-okt-2024
tot
zo 03-nov-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1250,00
Midweek -
Nacht € 179,00
Weekend -
van
zo 03-nov-2024
tot
ma 10-feb-2025
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 600,00
Midweek -
Nacht € 86,00
Weekend -
van
ma 10-feb-2025
tot
di 25-feb-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1250,00
Midweek -
Nacht € 179,00
Weekend -
van
di 25-feb-2025
tot
di 01-apr-2025
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 600,00
Midweek -
Nacht € 86,00
Weekend -
van
di 01-apr-2025
tot
zo 27-apr-2025
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 950,00
Midweek -
Nacht € 136,00
Weekend -
van
zo 27-apr-2025
tot
ma 05-mei-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1250,00
Midweek -
Nacht € 179,00
Weekend -
van
ma 05-mei-2025
tot
di 01-jul-2025
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 950,00
Midweek -
Nacht € 136,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 300,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 100,00
Per verblijf
Wordt verrekend met de borg.

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Villajoyosa (in het Valenciaans La Vila Joiosa) is een pitoresk plaatsje aan de Spaanse Costa Blanca. Dit schattige dorpje met geweldige zandstranden moet je gezien hebben!

Villajoyosa ligt tussen Benidorm en Alicante en 15 km van Relleu. Het is een nog niet zo toeristisch plaatsje.
Een stad met alle mogelijkheden die je maar kunt bedenken. Kleine winkeltjes, smalle straatjes, restaurants waar de locale bewoners uren zich vermaken en je als toerist ook van harte welkom bent. De grote kerk is zowel van buiten als van binnen een plaatje. Bij de grote haven vind je het oude schip uit 1750. En laten we de Passeig Esplanada d'Espanya niet vergeten! Kortom, een stad die je gezien moet hebben!
Er is bijna elke dag van de week een markt in een dorp of stad in de buurt van onze vakantiewoning. Hieronder geven we een aantal markten weer die de moeite waard zijn om te bezoeken:

Dinsdag: Altea
Woensdag: Benidorm
Donderdag: Villa Joyasa
Vrijdag: Finestrat

Benidorm heeft een lange boulevard en een prachtige zandstrand. Een groot strand met diverse sportmogelijkheden direct aan de kust van de Costa Blanca. Op de boulevard zelf kun je heerlijk slenteren en genieten van de plaatselijke verkoop. Vergeet ook niet de oude kern van Benidorm, om de andere sfeer ook te proeven.
In het noorden van de Costa Blanca ligt het middelgrote kustplaatsje Altea. De stad is redelijk rustig in vergelijking met de omringende grote toeristensteden zoals Benidorm, Allicante en Calpe. Altea staat in de provincie bekend als de witte stad. Dit komt omdat de stad behoorlijk wit is. Waar een stad als Villajoyosa bekend staat om zijn vrolijk gekleurde huisjes is Altea juist populair om haar gebrek aan kleur. Dit doen ze natuurlijk zo om de zon terug te kaatsen, maar het voegt toch wel iets authentieks toe.

Altea heeft een prachtig strand, een geweldige boulevard en een magische oude stadscentrum. Zeker de moeite waard om te bezoeken!
Ter hoogte van Villajoyosa ga je het binnenland in. Dan rij je langs het stuwmeer ´Amadorio´, welke je dan aan je linkerkant tegen komt. Dit stuwmeer heeft als kenmerk dat dit stuwmeer van alle stuwmeren (er zijn er ongeveer 350 in geheel Spanje), het dichtste bij de zee ligt (4,5 km). Hier kun je de mooie kleuren van het water bewonderen, maar ook de contouren van de stad Villajoyosa en in de verte is zelfs de zee te zien. In dit gebied heb je de kans om schildpadden, adelaars, torenvalken of zelfs vossen te spotten! Dit gebied is dan ook zeker even een (foto) pauze waard!
In het ruige natuurgebied zijn er een aantal routes waarvan de route naar het glasplateau waar je meters de diepte inkijkt, de kortste is. Deze route is slechts 1400 meter en zeer goed begaanbaar. Zo loop je eerst op een soort zandpad. Het terrein wordt steeds iets ruwer en je loopt wat omhoog. Daar staat er ineens een huisje waar je naast een klein hapje/drankje, ook een toegangskaartje van circa € 2,50 per persoon dient te kopen om door te mogen lopen. Door deze kleine bijdrage zorgen ze ervoor dat alles onderhouden wordt en iedereen optimaal kan genieten van de omgeving. Tevens reguleren ze in drukke tijden de toeloop omdat er maar een x aantal personen tegelijkertijd toegelaten kan worden op de vlonders en het plateau.

Indeling

Woonkamer
Begane grond
20 m2

Tegels

Ventilator

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
1e verdieping

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Tegels

Dekbedden

Slaapkamer 2
1e verdieping

Bed: 2-persoons 200 x 140 cm

Tegels

Dekbedden

Slaapkamer 3
1e verdieping

Bed: 1-persoons 180 x 80 cm

Bed: Onderschuifbed 180 x 80 cm

Tegels

Slaapkamer 4
Begane grond

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Dekens

Badkamer 1
1e verdieping

Bidet

Toilet

Douche

Badkamer 2
1e verdieping

Bidet

Toilet

Douche

Badkamer 3
Begane grond

Toilet

Douche

Wastafel

Opbergruimte
Begane grond
Keuken

Soort: Aparte ruimte

Fornuis: Elektrisch (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Energielabel

  • D

Woonoppervlakte

  • 130 m2

Kinderen

  • Kinderbed (2)

Sport & recreatie

  • Bergsport
  • Fietsen
  • Mountainbiken
  • Wandelen

Populaire thema's

  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Privacy
  • Zon, zee & strand

Internet, wifi, audio

  • Televisie
  • Dvd-speler
  • Wifi

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Carport
  • Grillplaat
  • Ligstoel(en) (6)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en)
  • Privé oprit
  • Terras (2)
  • Tuinhuis
  • Tuinstoel(en) (8)
  • Tuintafel(s) (2)
  • Veranda
  • Buitenkeuken
  • Loungeset
  • Schuur
  • Tuin volledig omheind

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Apart toilet
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • Dvd's / Blu-ray's

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


€ 600,-
per week v.a.
€ 600,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

Villa Zara

Vanaf per nacht € 284,- v.a. per week per week € 1.985,-