Villa


Onze villa ligt op een ruim bemeten perceel van 850m2 in de buurt van het prachtige middeleeuwse dorpje Calonge, met uitzicht op de heuvels en het enorme en prachtige natuurgebied "Les Gavarres". De vele prachtige stranden en vele diverse supermarkten, slagers, visboeren en bakkers liggen op slechts 5 minuten rijden van de villa. Enkele voorbeelden zijn de stranden van St. Antoni de Calonge, Palamos, Platja d'Aro, S' Agaro, Pals, Begur, Tamariu, Calella de Palafrugell, Llafranc en nog vele meer. Deze prachtige uitvalbasis staat garant voor een heerlijke vakantie met het gezin of als koppel. Ons huis is voorzien van een mediterrane tuin (op het zuiden) die zeer veel privacy biedt en beschikt over een privé zwembad van 8 bij 4 meter. Het zwembad heeft een Electrolyse systeem, dit houdt in dat het geen chloor is maar chloor omgezet in licht gezouten water, waardoor je huid niet uitdroogt en je  een zachte huid behoudt. Het huis is van alle gemakken voorzien, dus je hoeft niet persé van huis weg en kan rustig de hele dag genieten in de zon / schaduw met een heerlijk boek. Indien je met de fiets naar het strand wenst te gaan, behoort dit ook zeker tot de mogelijkheden, de route naar het dichtsbijzijnde strand van Sant Antoni de Calonge is vrij vlak en ligt op slechts circa 10 minuten fietsen. Er zijn in de buurt diverse fietsverhuurwinkels.

Het huis heeft 2 verdiepingen: Op de begane grond: Entrée, woonkamer met houthaard en aansluitend een ruime leefkeuken voorzien van alle gemakken zoals o.a. een koel- vrieskast, vaatwasser, inductiekookplaat, oven, magnetron, werkeiland en een Nespresso koffiezetapparaat, de cups zijn eenvoudig in de supermarkt te krijgen. In de en suite bevindt zich een aparte eetkamer voor 6 personen. Vervolgens is op deze verdieping een ruime tweepersoonsslaapkamer voorzien van een ruime inbouwkast en openslaande deuren naar het terras en een royale badkamer voorzien van douche, toilet, wastafelmeubel en wasmachine.
Op de benedenverdieping zijn er 2 slaapkamers waarvan 1 kamer voorzien is van een 2-persoonsbed en de 3e slaapkamer van het huis heeft 3 1-persoonsbedden met uitzicht op het zwembad en de tuin. Op de benedenverdieping bevindt zich de 2e badkamer voorzien van bad met douche, toilet en wastafelmeubel. Verder staat er in het huis nog een losse campingbed + matras voor de kleinere kinderen die nog niet in het volwassen bed slapen. Dit campingbedje is gratis te gebruiken.

Buiten is een zeer groot terras van ca. 70m2 met veranda en zonneschermen, een eettafel met 6 stoelen en een tweede tafel met 4 stoelen. Via de buitentrap betreedt men de tuin en zwembad en daar bevinden zicht tevens de Solar douche en de ligbedden. In het tuinhuisje en opberg kist treft u al het speelgoed voor in het zwembad, tevens liggen daar duikbrillen, stepjes voor de boulevard en skates. Tijdens uw verblijf wordt het zwembad onderhouden door de Poolman voor een perfecte kwaliteit van het zwemwater! Er zijn diverse bordspellen aanwezig in het kastje van de woonkamer, en buiten in de tuin bevindt zich ook nog ping pong tafel.
Het huis is voorzien van diverse apparaten zoals televisie, BlueRay/dvd speler en een Bluetooth-speaker zodat je alle muziek vanaf je telefoon, iPad of laptop kunt afspelen en breedband WiFi internet. In ons huis zult u tijdschriften en boeken aantreffen over wat er allemaal in cultureel en culinair opzicht in de omgeving te doen is. Ook treft u er informatie over Barcelona en Girona en over de nabijgelegen Golfbanen zoals Pals, Mas Nou en Santa Cristina en skigebieden (eerste skistations bereikbaar binnen 1,5 uur rijden) voor in de winter.

Kortom er is genoeg te doen voor de actieve vakantieganger en er is voldoende rust voor wie een uitermate laid back vakantie wenst!

De verhuurder, Mélanie

Advertentie online sinds januari 2019

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 2 uur
Wij zijn een gezin met 2 kinderen van 13 en 16 jaar oud. Onze familie heeft een lange historie en liefde voor deze omgeving en we komen hier al 4 generaties lang. Wij komen dan ook zeker alle seizoenen van het jaar een keer naar het huis om te genieten en gaan er graag op uit voor cultuur en sport of een dagje strand of shoppen. In de nabij gelegen restaurants kan je heerlijk culinair genieten, of lekker thuis de bbq aansteken en heerlijk genieten van de rust met een boekje aan het zwembad!

Veilig online betalen mogelijk

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen


De verhuurprijs is exclusief de verplichte eindschoonmaak a Eur 220,- en excl de borg a Eur 250,-

50% is aan te betalen op moment van reservering en de overige 50% wordt betaald 4 weken voor aankomst. 

De borg wordt ter plaatse bij het verhuurkantoor betaald (via kaart of contant) en krijgt u na uw verblijf weer terug (mits er geen aanmerkelijke gebreken zijn geconstateerd)

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
vr 01-mrt-2024
tot
zo 02-jun-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1575,00
Midweek € 1125,00
Nacht € 225,00
Weekend -
van
zo 02-jun-2024
tot
za 29-jun-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1625,00
Midweek € 1295,00
Nacht € 232,00
Weekend -
van
za 29-jun-2024
tot
za 06-jul-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1725,00
Midweek € 1235,00
Nacht € 246,00
Weekend -
van
za 06-jul-2024
tot
za 24-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2395,00
Midweek -
Nacht € 342,00
Weekend -
van
za 24-aug-2024
tot
zo 08-sep-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1850,00
Midweek € 1325,00
Nacht € 264,00
Weekend -
van
zo 08-sep-2024
tot
zo 06-okt-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1595,00
Midweek € 1185,00
Nacht € 228,00
Weekend -
van
zo 06-okt-2024
tot
zo 03-nov-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1450,00
Midweek € 1075,00
Nacht € 207,00
Weekend -
van
zo 03-nov-2024
tot
zo 05-jan-2025
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 1250,00
Midweek € 935,00
Nacht € 179,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 250,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 220,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Hier onder treft u een aantal beoordelingen van bezoekers die ons huis eerder gehuurd hebben uit verschillende windstreken, uit binnen en buitenland. Alle beoordelingen zijn ***** sterren en dat houdt in een max. score. Deze beoordelingen zijn afkomsitg van onze advertentie op Homeaway. We willen echter overstappen naar Micazu.nl omdat we niet meer tevreden zijn over de service die Homeaway biedt aan de reiziger en de verhuurder, en ook veelste veel kosten in rekening brengen van de rijziger/huurder en dit vinden we niet correct.

Perfect Autumn holiday with spectacular views of the Natural Parc and great weather!
5 of 5 We had a perfect autumn holiday with our family. We had the best weather, we could still enjoy the pool and the sea and have nice bbq's by the house. We also enjoyed the solar shower a lot by the pool, this shower has quite a large hot water reservoir heated by the sun, a big asset, I must say for this time of the year. The house has all you need, very well equipped! The owners are really kind and thoughtfu, they had sent as a full document with all the best beaches , restaurants, tapa places, cultural visits, and shopping of the area. We also received a very nice welcome basket with bottle of local red wine together with some nice local snacks and olives. We would definitely recommend this house, and if we decide to go back to the Costa Brava next year, we would definitely like to rent this house again.
Recensie ingediend: 29-okt-2018 Datum van verblijf: oktober 2018 Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?

Anonymous
Yvelines
Très bien
5 of 5 Villa fidèle à l'annonce. Grande maison confortable, bien entretenue, piscine grande et sympa à l'eau de mer. Très bien située, dans un quartier résidentiel de maisons. A proximité de Palamos, platga d'aro...Très bon accueil de l'agence.

Recensie ingediend: 19-aug-2018 Datum van verblijf: augustus 2018 Bron: HomeAway
Reactie van de eigenaar On vous merci pour votre gentil évaluation sur Homeaway. Nous sommes toujours très contentes de recevoir des évalations de nos locateurs, cela nous aide de améliorer nos facilités si il y en a besoin. Bien sur on vous la donne la bien venue dans notre maison si vous voulez retourner. Cordialement. Melanie
Vond u deze recensie nuttig?

Krista G.
Luxe en genieten op een mooie locatie
5 of 5 We hebben een week met onze ouders doorgebracht in deze mooie villa in Calonge. Alles is er gewoon voor handen en zelfs meer dan dat. Het is altijd leuk toekomen met wat lekkers in de frigo en een flesje wijn. Mélanie geeft met veel plezier tips over restaurantjes en andere leuke bezienswaardigheden in de buurt. Wij hopen hier zeker nog eens terug te keren. Echt een leuke tijd gehad !

Recensie ingediend: 24-jun-2018 Datum van verblijf: juni 2018 Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?
Kristen Whale
Fantastic villa, great location, would love to return
5 of 5 Such a lovely villa – very relaxing, very quiet and has everything you could need. We ate outside for every meal as the house has a lovely terrace upstairs. It also has a great indoor dining room off the main living space. The interior generally is very stylish, well equipped and maintained. Kids loved the table tennis, the garden generally and the wonderful pool – which we spent long lazy days sitting by. The villa is in a quiet residential area, a perfect base for exploring the area. The owners were really helpful before and during the stay, so it made it all feel very easy and we felt really welcome. We all agreed that we would love to return again.. which for us means it is somewhere really special!
Recensie ingediend: 8-jun-2018 Datum van verblijf: mei 2018 Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?

Natasja en kids R.
A great Stay during the month of May!
5 of 5
We had a great stay at the Refugio Villa.
Very well equipped house , all the utilities are there. There is plenty to do in the area. We had a great wine tasting in a near by farm where they make their own wine and where you can buy all your fruit and veggies. Nearest beach is just a 5 min drive and within a 10 to 15 min drive you can choose from many different beaches, many with great little bays. At the house all is very quiet nice secluded area and you really can enjoy the rest, if you want some entertainment you go to Palamos , Playa de Aro, Girona or Begur. All within proximity. We definitely hope to come back next year. We would like to thank the family for the personal touch with their welcoming basket with a nice wine from the Emporda region!!! Thank you for making us feel at home.
Recensie ingediend: 12-mei-2018 Datum van verblijf: april 2018 Bron: HomeAway
Vond u deze recensie nuttig?

Jacky H.
Geweldige villa!
5 of 5
Het is een prachtig huis en van alle gemakken voorzien.
Echt een super mooi vakantie villa om van te genieten.
Jack en Ceciel
Recensie ingediend: 12-sep-2017 Datum van verblijf: september 2017 Bron: HomeAway
Ons huis bevindt zich op slechts 45 auto minuten van het Dalí museum te Figueras en is tevens vanuit Gerona treinstation te bereiken met een directe treinverbinding naar Figueras. Figueras is tevens erg leuk om rond te wandelen, shoppen en wat te eten.
Het strand van Aiguablava behorende bij de gemeente Begur, is een prachtig strandje, waar tevens een duikschool is die een aantal duiken per dag organiseren. Het water is daar prachtig helder, maar dat kan ook bijna niet mis in de Alt Emporda. Alle baaitjes zijn hier kraakhelder en zeer geschikt om te duiken of snorkelen. Daarnaast als een echte foodie bent, of gewoon van lekker eten houdt, dan zit je hier helemaal gebakken met Toc al Mar op het strand, daar eet je de meest heerlijke gerechten! Een hele vlotte zaak gerund door jonge personen die verstand hebben van eten, en veel van de wereld gezien hebbem dat zie je dan ook op je bordje terug. Echt een aanrader. Dit is slechts 15 a 20 min rijden van ons huis.
Girona ligt op slechts 25 autominuten van ons huis, en is een prachtige stad die echt de moeite waard is om te bezoeken vooral de oude binnenstad; Casco Antiguo genaamd. Het zit boordevol historie, leuke boetiekjes, en heerlijke restaurantjes, traiteurs, bakkertjes, patissiers en niet te vergeten op dit moment de nummer 2 michelin restaurant van de wereld met 3 *** genaamd El Celler Can Roca
Dear Guests,
The situation as a result of COVID-19 and the constant flood of information we receive daily
is unsettling everyone i n general, as i s understandable given the exceptionality we are
experiencing. In view of this, questions about reservations are arising, as i s normal, both
from guests and from the owners. For this reason we would l ike to i nform you that we have
established exceptional cancellation conditions, adapting ourselves as we all are to this
unusual fact.
Below we i nform you about the Force Majeure Policy regarding COVID-19 will be offered to
our guests. These more flexible conditions are i ntended to avoid hasty cancellation decisions
and to give guests the peace of mind that can keep their vacation booked l onger knowing
that they have a greater margin before making a decision.
? If your booking i s for an entry date prior to June 30, 2020: 100% of the amount paid
will be refunded for cancellations made before 15 days from the arrival date, except
for the minimum cost for cancellation management fee.
? If your booking i s for an entry date after 1 July 2020: 100% of the amount paid will be
refunded for cancellations made before 30 days from the arrival date, except for the
minimum cost for cancellation management fee.
This Force Majeure Policy regarding COVID-19 will be i n effect until official notice i s received
from our governors for the restoration of normality.
We will continue to keep you informed of any new changes or information.

Team " El Refugio"
We hebben tevens een ruime duplex appartement in de Spaanse Pyreneeën in de verhuur. Deze is onlangs op Micazu toegevoegd. Je zou, zoals wij ook graag doen een combi vakantie kunnen houden. In de zomer is het in de bergen ook echt prachtig, zeker voor de wat actievere mensen. Er is daar zoveel te doen, zoals hiken, canyoning, mountainbiken, kanoën, paragliden, raften etc etc. In de winter is het hier geweldig om te skiën. 170km aan aangesloten gebied. Het apparement is op 4,5 uur rijden van Calonge en op 2 uur rijden van Toulouse airport.



https://www.micazu.com/vacation-rentals/spain/catalonia/baqueira/santa-margalida-38085

Indeling

Woonkamer
Begane grond
70 m2

Tegels

Ventilator

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
Begane grond
12 m2

Bed: 2-persoons

Tegels

Dekbedden (1)

Slaapkamer 2
1e verdieping
12 m2

Bed: 2-persoons

Tegels

Dekbedden (1)

Slaapkamer 3
1e verdieping
12 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 150 m2

Sport & recreatie

  • Golf
  • Mountainbiken
  • Tennis
  • Wandelen
  • Watersport

Populaire thema's

  • Attractieparken
  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Boiler
  • Open haard

Internet, wifi, audio

  • Televisie
  • Blu-ray-speler
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Internetaansluiting
  • Streamingdiensten

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Grillplaat
  • Ligstoel(en) (4)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (1)
  • Privé oprit
  • Tafeltennistafel
  • Terras (3)
  • Tuin
  • Tuinhuis
  • Tuinstoel(en) (12)
  • Tuintafel(s) (3)
  • Veranda
  • Dakterras
  • Loungeset
  • Schuur
  • Tuin volledig omheind
  • Hangmat

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Beveiligingsinstallatie
  • Berging
  • Kluis
  • Apart toilet (2)
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdieren in overleg

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed

Kinderen

  • Kinderspeelgoed
  • Campingbed (1)

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken
  • Dvd's / Blu-ray's
  • Tafeltennistafel

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


€ 1.250,-
per week v.a.
€ 1.250,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
 Veilig online betalen mogelijk

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder

Santa Margalida

9,3
Vanaf per nacht € 131,- v.a. per week per week € 915,-