Vakantiehuis

6 persoons Villa


Deze prachtige woning is gelegen in de Montseny sector van Empuriabrava. Bij binnenkomst tref je het zwembad (4x5) met daaromheen het terras.Tegen het huis aan is een mooi ruim terras waar een grote tafel staat met 6 stoelen om lekker aan borrelen en te eten. Vervolgens staan er nog 4 ligstoelen aan de zijkant van het terras en een relax ligbed. Bij binnenkomst in deze moderne woning treffen we aan de linkerkant de woon-/eetkamer, die gezellig is ingericht met een bank, twee fauteuils, kleine bijzettafeltjes, een grote houten eettafel met 6 kuipstoeltjes en een televisie met enkele internationale zenders (Spaans, Nederlands, Engels, Duits). De aangrenzende moderne en open keuken heeft een vaatwasser, oven, magnetron, broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat, koelkast en vriezer. Rechts van de keuken is er een toilet en een wasruimte met een wasmachine, droger, strijkijzer en strijkplank. Aan de achterkant van het huis bevindt zich een tweede terras voorzien van een tafel met 6 stoelen en een tweede relax ligbed, waar je heerlijk kan relaxen in de schaduw bij hoogzomerse temperaturen.Bij de ingang van het huis is de trap die naar de eerste verdieping gaat waar alle slaapkamers zijn. De eerste slaapkamer aan de achterkant is voorzien van twee eenpersoonsbedden (90x200), een ruime inbouwkast en een groot raam. Vervolgens komen we bij de tweede slaapkamer die ook is voorzien met twee eenpersoonsbedden (90x200), nachtkastjes met lampjes en een ruime inbouwkast. De eerste badkamer bestaat uit een douche, wastafel en toilet. Aan de voorkant is de slaapkamer en suite die is voorzien van 2 eenpersoonsbedden (90x200), nachtkastjes met lampjes en een inloop kleding kast. De badkamer heeft een wastafel met meubel, een toilet en een douche. Deze slaapkamer heeft toegang tot het terras waar een trap is om naar het dakterras te gaan. Alle ramen in het huis zijn tot op de grond waardoor er veel licht binnen komt.
Het volledige huis is voorzien van airconditioning, er is de beschikking over wifi en huisdieren zijn niet toegestaan. Het beddengoed is inbegrepen in de prijs.

De verhuurder, Bas en Christien

Advertentie online sinds maart 2023

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 dag
Hoi, wij zijn Bas en Christien. We komen inmiddels zo`n 15 jaar in de heerlijke zonnige plaats Empuria Brava. Waarom wij het er heerlijk vinden? Omdat Empuria Brava met zijn omgeving alles heeft waardoor je tijdens je verblijf compleet zal relaxen. Prachtige natuurgebieden, heerlijk lang en uitgestrekt strand, veel winkels, gezellige restaurants en natuurlijk het heerlijke weer. Fietsen, wandelen, steden bezoeken, gezellig uit eten of heerlijk in alle rust BBQ-en bij het huis Alles is mogelijk.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Annuleringskosten
1 Annuleringen dienen schriftelijk aan Home Select International te worden bevestigd onder bijvoeging
van de reserveringsbevestiging. Direct na ontvangst van de schriftelijke annulering zendt Home Select
International een annuleringsbevestiging.
Bij annulering gelden de volgende regels:
- Bij annulering tot 30 dagen voor de aanvang van de huurperiode wordt 20% van de huurprijs in
rekening gebracht.
- Bij annulering tussen 30 dagen en 7 dagen voor aanvang van de huurperiode wordt 80% van de
huurprijs in rekening gebracht.
- Bij annulering binnen 7 dagen voor de aankomstdag van de huurperiode wordt 100% van de
huurpijs in rekeing gebracht.
- EXTRA: In het geval de grenzen weer gesloten worden ivm het corona virus (COVID19), kan
deze reservering geannuleerd worden. In dit geval berekenen we 50,- € administratiekosten.
5.2 Indien de huurder gedwongen is zijn verblijf te annuleren, dan is het onder bepaalde voorwaarden
mogelijk dat een ander zijn boeking overneemt. Er dient echter wel een nieuwe huurovereenkomst te
worden getekend. De nieuwe huurder betaalt hiervoor 50,00 Euro administratiekosten.





Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
di 31-okt-2023
tot
vr 31-mei-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1190,00
Midweek -
Nacht € 170,00
Weekend -
van
vr 31-mei-2024
tot
zo 30-jun-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1540,00
Midweek -
Nacht € 220,00
Weekend -
van
zo 30-jun-2024
tot
za 13-jul-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1960,00
Midweek -
Nacht € 280,00
Weekend -
van
za 13-jul-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2576,00
Midweek -
Nacht € 368,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
do 31-okt-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1540,00
Midweek -
Nacht € 220,00
Weekend -
van
do 31-okt-2024
tot
di 31-dec-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1190,00
Midweek -
Nacht € 170,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Baby
€ 25,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Borgsom
€ 500,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 225,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Toeristenbelasting vanaf 17 jaar
€ 1,00
Per persoon per nacht
Tot maximaal 7 nachten
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Empuria Brava kenmerkt zich door de kanaaltjes die uitmonden naar de open zee. Voor watersport zoals jetskiën, zeilen, varen met een motorboot, waterskiën, zwemmen, snorkelen, duiken, ben je op de juiste plaats in Spanje. Geen boot? Geen probleem. Maak gebruik van de Eco bootjes die te huur zijn en maak een mooie vaartocht door de kanaaltjes omgeven met de prachtige huizen die aan het water staan. Je kijkt je ogen uit!
Ook is het mogelijk om een motorboot te huren waardoor je naar de open zee kunt varen. Op zee bevinden zich talloze baaitjes met boeien die in het water liggen waar je de boot aan kunt vastleggen. Je kan er voor kiezen om heerlijk te relaxen op je boot, maar bij velen baaitjes vaart er een bootje rond die je komt halen om je naar een heerlijk restaurant te brengen (max 5 minuten varen). Het uitzicht vanuit zo n restaurant is fenomenaal. Je kijkt ver uit over de zee en ziet alle boten in het water liggen Deze restaurants zijn er van mei t/m oktober. Ook is het mogelijk om je eten te bestellen en te laten brengen naar je boot. Heerlijk toch?

Empuria Brava is omgeven met natuurgebieden waardoor wandelen en fietsen heerlijk in de omgeving tot de mogelijkheden behoren. Fietsen zijn in het centrum te huur. Heb je gewoon zin om een dagje naar het strand te gaan? Het strand in Empuria Brava is zeer uitgestrekt, waardoor je alle ruimte hebt om heerlijk in alle rust op het strand te vertoeven. Er zijn voldoende mogelijkheden om een ligbed met parasol te huren. Zelfs in het hoogseizoen. Geen stress van handdoeken op de bedjes vroeg gaan leggen, want wanneer je rond het middaguur komt, zijn er nog steeds bedjes te huur. Aan de boulevard zijn heerlijke Spaanse restaurants gevestigd waardoor je nooit verlegen zit om een hapje of een drankje. Het centrum van Empuria Brava bestaat uit fantastisch gevarieerde restaurants, van verse vis restaurants, tot steak houses, tot Spaanse tapas. Maar ook Italiaanse restaurants en Franse restaurants ontbreken er niet.
In de zomer treden er op het strand ieder weekend live bands op die in de open lucht spelen. Ook staan er iedere avond langs de boulevard kraampjes met tassen, schoenen, sieraden ed. Heerlijk om er een late wandeling langs te maken.
Iedere zaterdag het gehele jaar door is er markt in Empuria Brava. Een aanrader waar je zeker een keer moet zijn geweest. Er zijn naast vers fruit en groente kraampjes ook heerlijke verse tapas te koop. Ook zijn er veel kleding kraampjes die absoluut de moeite waard zijn om langs te lopen. En hebben de mannen geen zin om mee te gaan? Geen probleem, zij kunnen heerlijk terecht voor een kopje koffie of een lekker drankje bij alle gezellige gelegenheden rondom de markt. En hoe leuk is het om dit gezamenlijk met een Spaanse lunch af te sluiten!
Niet alleen Empuria Brava is het goed vertoeven, maar ook de plaatsen in de omgeving. Roses Fiqueres, Bracelona, Girona, allemaal plaatsen die prachtig zijn om te bezoeken. Ze kenmerken zich door hun historie, de vele bezienswaardigheden, winkels en horeca. Het is een feest om deze plaatsen te bezoeken. Of breng eens een bezoek aan het plaatsje Cadaques. Een plaats die met de boot of met de auto te realiseren zijn. Ga je met de auto, dan is het uitzicht ernaar toe prachtig! Gelegenheden om de auto tussentijds te parkeren zijn er voldoende. Ga je met de boot dan is de tocht er naartoe (3/4 uur varen) een belevenis op zich. Bij aankomst zie je een grote haven waar je ontvangen wordt door een havenmeester op een bootje, die je begeleid naar een aanlegplaats. En ook daar wordt je met hetzelfde bootje naar de kade gebracht. Cadaques kenmerkt zich doordat alle huizen wit zijn. Het heeft een heel idyllisch karakter en absoluut de moeite waard om er de winkeltjes te bezoeken en er heerlijk te gaan lunchen of gezellig een drankje te gaan doen.
Niet alleen in Empuria Brava maar de gehele Costa Brava is een feest om te zijn. De omgeving is fantastisch en de Spaanse bevolking is zeer vriendelijk en gastvrij. Je wordt er als een Koning en Koningin behandeld waardoor je verblijf een totaal ontspannen en relaxt kaliber heeft. Doordat er zoveel verschillende activiteiten zijn te doen, kan je vakantie heel gevarieerd zijn. Maar beslis je om lekker iedere dag naar het strand te gaan, bezoek dan ook eens alle baaitjes vanuit de dorpskant bekeken. Je gaat zien dat er talloze zijn. Druk bezochte strandjes, maar ook hele rustige strandjes.
Kortom Empuria Brava is top! Je komt er uitgerust en relaxed van vandaan en eenmaal er geweest, wil je nooit meer anders!
Bezoek een van de velen restaurantjes aan het strand, in het centrum of in de omliggende plaatsen zoals Rosa, Cadaques, Fiqueres, Gerona, Barcelona etc. De Costa Brava staat bekend om de heerlijke vers gevangen vis. In Rosas kun je bij de visafslag je verse vis halen en deze thuis op de BBQ leggen.
Een bezoek brengen aan de kustplaats Rosas is zeker de moeite waard. Rosas kenmerkt zich door een zeer lang gerekte boulevard me strand. Het idyllische plaatsje is in het centrum voorzien van gezellig winkeltjes. Aan de horeca is zeker gedacht en men kan er heerlijk neerstrijken voor een hapje of een drankje met uitzicht op de haven van Rosas of over zee.
Wil je je verblijf afwisselen met een avontuur? Ga eens parasailen! Het uitzicht tijdens de landing is fenomenaal. Maar ook een tocht met de Segway is een avontuur op zich. Met een begeleider wordt je in een korte tijd helemaal Empuria Brava rondgeleid en zie je alle hotspots. Of maak een boottocht in 1 van de eco bootjes door de kanalen en bekijk Empuria Brava vanaf de kanalenkant de prachtige huizen, boten en berglandschappen.
Empuria Brava is omgeven met natuurgebieden. Voor een heerlijke wandeling loop je het huis uit, de dijk op en vandaar uit zit je midden in het natuurgebied. Wanneer je de dijk uitloopt, wandel je in 20 minuten naar het strand. De boulevard is 3 km lang, een heerlijke wandeling om deze langs het strand te maken. maken.
Iedere zaterdag is er in Empuria Brava een markt. De markt bevat kraampjes met allerlei heerlijke producten uit de streek, maar ook kleding, servies, schoenen, tassen zijn verkrijgbaar op de markt. Voor een voordelige prijs vind je heerlijke zomerse kleding of in de wintertijd, mooie winterse items. De markt is gelegen langs de boulevard en het uitgestrekte strand. Maak eens een wandeling langs het strand. Deze betreft een lengte van 1.7 km. Aan het eind van de boulevard kijk je uit over de uitgestrekte zee.
Empuria Brava kenmerkt zich door de velen kanalen die door het hele gebied lopen. De kanalen komen uit in de uitgestrekte zee. Er zijn verschillende mogelijkheden om over het kanaal te varen. Dit kan door een eco boot te huren of een motor boot. Ook zijn er volop gelegenheden om met een jetski te huren. Met motorboor en jetski is het eenvoudig om via de kanalen naar de open zee te varen.
Geen zin in een dagje strand? Bezoek de Minigolf in het centrum van Empuria voor een gezellig familie spelletje. Een aanrader wanneer het weer iets of wat bewolkt is en je er toch op uit wil.
Iedere zaterdag is er langs het strand een weekmarkt van 1,7 km lang. De markt heeft naast de groente en het fruit heel veel kleding standjes. Voor hele voordelige prijzen shopt u uw zomerkeding.
In het centrum van Empuria is een Skidive centrum. Je kunt er niet alleen een Skidive boeken, ga er eens een kopje koffie drinken en zie de Skidivers voor uw neus naar beneden komen. Spectaculair om te zien en nog spectaculairder om te doen.
Vaar eens met de boot door de kanalen van Empuria. Geen boot? Geen probleem. Deze zijn op velen plaatsen in Empuria te huren. De kanalen komen uit op de open zee. Ga eens met de boot de zee op en leg aan één van de boeien die in de baaitjes liggen. En wil je het nog spannender maken? In de baaitjes varen rubberen bootjes die je naar het restaurant welke aan het strand liggen varen.
Op velen locaties is het mogelijk om een waterscooter of een jetski te huren. Vaar door de kanaaltjes naar de open zee en beleef een spectaculaire tocht over zee.
Ook aan de kinderen is gedacht, want langs het uitgestrekte strand bevinden zich velen speeltuintjes. Speeltuintjes voor de hele kleine kinderen, maar ook speeltuintjes voor de wat oudere kinderen.
Niet alleen in Empuria Brava zelf zijn restaurantjes, maar ook langs het strand bevinden zich heerlijke restaurantjes. Ga er eens gezellig koffie drinken na een bezoek aan de markt en kijk uit over het lang gerekte strand. Of ga eens tijdens een stranddag heerlijk lunchen in 1 van de 8 restaurantjes. Ook s`avonds is het adembenemend om langs het strand te dineren en uiit te kijken over het strand en de zee.
Op 500 m van het huis is een prachtige dijk. De dijk komt uit op het strand en is 1,7 km lang. Op de dijk is het niet alleen heerlijk fietsen naar zee, maar ook joggen of wandelen geeft een heerlijk gevoel.
Een dagje naar de grote stad? Barcelona is een aanrader. En wanneer je geen zin hebt om de auto in de drukke stad te parkeren, is er op 16 km afstand ( 20 minuten met de auto) van Empuria Brava het treinstation. Voor een enkele reis betaal je € 22,00 euro en ben je met de trein met een uur in het centrum van Barcelona. Tip: Vergeet je paspoort niet mee te nemen!
Op 1,7 km vanaf het huis, einde van de dijk en het begin van het strand is een watersportschool gevestigd. Hier zijn mogelijkheden om te leren zeilen, kanovaren, surfen, suppen en catamaran zeilen.
De lessen worden op een uitstulping van de zee gegeven zodat het makkelijk aan te leren is.
Om de prachtige omgeving van Empuria te gaan verkennen, is er een mogelijkheid om een fiets te huren. Met de fiets is het prachtig fietsen in de diverse natuurgebieden. Fietsroutes staan aangegeven. Een aanrader is om met de fiets door het natuurgebied naar Rosas te fietsen. De kilometers lange boulevard van Santa Magarita naar Rosas is adembenemend mooi en met de daarvoor speciaal aangelegde fietsroute een mooie ervaring. Natuurlijk is ook deze boulevard voorzien van heerlijk restaurantjes.
Meer zien van de omgeving van Empuria Brava? Er is in het centrum van Empuria een autoverhuurbedrijf. Aanraders zijn: Het stadje Figueras. Het is een heerlijke plaats om te winkelen, te lunchen of te dineren. Bezoek er ook eens het prachtige museum van Dali. Een absolute aanrader.
Ook Cadaques een bezoekje waard. Het witte dorpje bestaat uit prachtige huisjes en winkeltjes die allemaal wit gekleurd zijn. De souvenirs winkeltjes bieden prachtige geweldige leuke Spaanse artikelen. De route er naartoe is fenomenaal. Via een prachtige bergroute die geheel langs de kust loopt, kom je in het plaatsje uit. Er zijn verschillende mogelijkheden om de auto langs de kant te parkeren om van het uitzicht te genieten.
Meer plaatsen die echt de moeite waard zijn te bezoeken zijn Estartit en Lescala. Maar ook Pals is zeer de moeite waard. Kortom, met een auto zijn er velen mogelijkheden om buiten Empuria Brava de omgeving te verkennen.
Om alle prachtig gebouwde nieuwe en oude woningen te bekijken vanaf de waterkant, zijn er talloze mogelijkheden om een eco bootje te huren en de prachtige kanalen af te varen. Je hebt geen vaarbewijs nodig, de bootje varen met niet al te grote snelheid door de kanalen.

Plattegrond


Indeling

Woonkamer
Begane grond
70 m2

Natuursteen

Ventilator

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
1e verdieping
9 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Natuursteen

Slaapkamer 2
1e verdieping
8 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Natuursteen

Slaapkamer 3
1e verdieping
12 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Natuursteen

Badkamer 1
1e verdieping
4 m2

Toilet

Douche

Wastafel (1)

Badkamer 2
1e verdieping
3 m2

Toilet

Douche

Wastafel (1)

bijkeuken
Begane grond

4 m2

toilet 1
Begane grond

3 m2

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Elektrisch (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Vakantiehuis

Woonoppervlakte

  • 150 m2

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Nachtleven / uitgaan
  • Wandelen
  • Watersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Attractieparken
  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Luxe accommodatie
  • Overwinteren
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Electrische verwarming
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Televisie
  • iPod aansluiting
  • Radio
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (7)
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (4)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (2)
  • Privé oprit
  • Terras (3)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (12)
  • Tuintafel(s) (2)
  • Dakterras
  • Tuin volledig omheind
  • Hangmat
  • Asbak(ken)

Privacy

  • Van buiten zichtbaar
  • Volledige privacy

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Beveiligingsinstallatie
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Apart toilet (3)
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping: (2)
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Keukenlinnen

Mindervaliden

  • Aangepast toilet
  • Rolstoelvriendelijk
  • Geen drempels

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken


€ 1.190,-
per week v.a.
€ 1.190,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

Casa Verdial

8,9
Vanaf per nacht € 81,- v.a. per week per week € 565,-