Appartement


Dit is ons prachtige appartement aan het strand en de boulevard van Caleta de Velez. Het sfeervol ingerichte appartement heeft een slaapkamer en biedt plaats aan twee personen. 

Vanuit het appartement heb je een fraai uitzicht over de palmbomen, het strand en de zee, maar ook over de bergen in het binnenland. Het appartment ligt op de vijfde verdieping van het kleinschalige appartementencomplex Puerto Blanco en is zowel per lift als trap bereikbaar. (Dit is de hoogste verdieping, dus geen last van bovenburen!)

Het complex heeft een toegangspoort en is dus uitsluitend toegankelijk voor bewoners. Een inwonende concierge houdt het complex schoon.

Het complex ligt direct aan zee, dus je hoeft geen weg over te steken om op het strand te komen. Je loopt direct de kilometerslange boulevard op, tot aan het einde van Torre Del Mar. Aan de boulevard zitten vele strandtentjes, barretjes en restaurantjes. Ook de jachthaven is op loopafstand. Op het strand zijn ligbedden met parasol te huur. Verder zijn er douches, schone toiletten en kleedhokjes. Ook zijn er sportfaciliteiten en, speeltuintjes. Het strand is vooral in trek bij gezinnen en ouderen. Er zijn geen discotheken of clubs binnen gehoorsafstand.

Het stijlvol ingerichte appartement biedt veel comfort, waaronder nieuwe, stille airco’s in zowel slaapkamer als woonkamer. Ook is er glasvezel aanwezig voor supersnel internet en zijn Nederlandse zenders te ontvangen op een 42 inch 4K televisie. Met je eigen account log je bovendien eenvoudig in op Netflix, Videoland of andere apps.

Het appartement is zeer recentelijk geheel vernieuwd en het meubilair is comfortabel en van goede kwaliteit. Alle apparatuur is nieuw. De matrassen zijn uitstekend en zijn zowel apart als gezamelijk te gebruiken waardoor een bed ontstaat van 180 x 200.

In de buurt (en zelfs op de begane grond van het complex) zijn uiteraard volop lekkere restaurantjes waar je voor zeer schappelijke prijzen verse vis of paella eet, maar de open keuken, voorzien van oven/magnetron en inductieplaat, nodigt zeker ook uit tot zelf koken. In de keukenkastjes staan basisbenodigdheden als thee, olie en kruiden klaar voor gebruik.

Naast de gebruikelijke keukenapparatuur, zit in de keuken ook de wasmachine. Op het dak van het complex hangen waslijnen voor algemeen gebruik.Deze ruimte is uitsluitend toegankelijk voor bewoners/huurders die over een sleutel beschikken.

Het appartement heeft een balkon met twee stoelen en een tafel waar je kunt genieten van het uitzicht. Door de ligging direct aan de kust is het 's zomers lang niet zo warm als in het binnenland. De zeewind houdt het aangenaam. Vanaf een uur of één in de middag tot zonsondergang is er zon op het balkon.

Ook een tripp trapp-kinderstoel (met beugel) en of campingbedje zijn op aanvraag beschikbaar.
Supermarkt, bakker en de wekelijkse markt zijn op loopafstand, de bushalte ligt nagenoeg voor de deur. Daar stap je zo op de bus naar populaire toeristische plaatsjes als Nerja. Ook Malaga is met de bus uitstekend bereikbaar.

De verhuurder, Erik

Advertentie online sinds mei 2020

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 uur
Wij zijn een ondernemer en een journalist en wonen op een boerderijtje in Friesland met onze ezels en poezen. Als het appartement niet door familie wordt gebruikt, verhuren we het.

Veilig online betalen mogelijk

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Inclusief water, electra, internet, airco, nederlandse tv. 

De huurvoorwaarden worden separaat per e-mail toegestuurd bij de bevestiging van de reservering. Bij (aan)betaling binnen 48 uur wordt de reservering omgezet in een definitieve boeking. 




Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
zo 10-sep-2023
tot
vr 31-mei-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 385,00
Midweek -
Nacht € 55,00
Weekend -
van
vr 31-mei-2024
tot
zo 07-jul-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 385,00
Midweek -
Nacht € 55,00
Weekend -
van
zo 07-jul-2024
tot
zo 01-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 644,00
Midweek -
Nacht € 92,00
Weekend -
van
zo 01-sep-2024
tot
za 30-nov-2024
Minimaal verblijf 6 nachten
Week € 399,00
Midweek -
Nacht € 57,00
Weekend -
van
za 30-nov-2024
tot
ma 31-mrt-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 399,00
Midweek -
Nacht € 57,00
Weekend -
van
ma 31-mrt-2025
tot
ma 30-jun-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 399,00
Midweek -
Nacht € 57,00
Weekend -
van
ma 30-jun-2025
tot
ma 01-sep-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 644,00
Midweek -
Nacht € 92,00
Weekend -
van
ma 01-sep-2025
tot
zo 21-dec-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 399,00
Midweek -
Nacht € 57,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 100,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 50,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Caleta de Velez is een authentiek Spaans vissersdorp dat nog niet is aangetast door massatoerisme. De fraai aangelegde boulevard verbindt het dorp aan de ene kant met het grotere (en drukkere) Torre del Mar, en aan de andere kant met het dorp Algarobbo, waar langs het strand nog veel eenvoudige huisjes worden bewoond door gewone Spanjaarden.

Torre del Mar is een stuk toeristischer dan Caleta. Er zijn volop winkels, cafés en eettentjes. Over het strand of boulevard loop je er naartoe. Langs de hele boulevard loopt behalve een wandelpad ook een fietspad. Fietsen zijn te huur bij de lokale fietsenmaker.

Op en bij het strand zijn diverse sportfaciliteiten, zoals fitnesstoestellen maar ook kleedhokjes, keurige openbare wc’s en douches gratis te gebruiken. Ook zijn er padelbanen. Ligstoelen met parasol kunnen op verschillende plekken worden gehuurd.

Zowel richting Torre del Mar als richting Algarobbo vind je diverse chiringuitos, strandtentjes waar je met je voeten in het zand een visje eet en een glaasje drinkt.
Boodschappen:

Winkelcentrum El Ingenio, aan de rand van Torre del Mar, is een grote mall waar je ook de Eroski vindt. Dit is een hypermarché waar ze (bijna) alles hebben.
In El Ingenio zitten kledingzaken als H&M, Mango en Bershka, en ook drogisterijen. De winkels in El Ingenio zijn de hele dag open. Dat geldt ook voor de Aldi, Lidl en Mercadona. De meeste andere winkels zijn tussen half twee en vijf (soms half zes) gesloten in verband met de siësta. Meestal zijn ze ’s avonds dan wel tot half acht of acht uur open.

In Torre del Mar zitten veel meer winkels. Op de markt (donderdag in Torre del Mar, zaterdag in Caleta) is groente en fruit ook lekker en goedkoop. Vis, vlees en kaas verkopen ze niet op de markt. Wel zaken als aardewerk, hoeden en strandlakens. Ook voor souvenirs is de markt een goeie optie.

In de buurt:
Erg mooie (en behoorlijk toeristische) plaatsjes in de omgeving zijn Nerja en Frigiliana, waar je in twintig minuten naartoe rijdt.

Nerja ligt aan zee en heeft een gezellig oud centrum met kleine straatjes vol eettentjes en (toeristische) winkeltjes. Het Balcon d’Europa, een terras boven de zee, is spectaculair. Ook Competa (in de bergen) en Almunecar (aan zee) zijn prachtige plaatsjes. Steden als Granada en Marbella zijn vanuit Caleta goed bereikbaar. Marbella is een uur rijden, Granada een kwartiertje langer.

Dingen om te doen:
Velez-Malaga staat bekend om de levendige flamenco-scene. Er zijn volop plekken waar je authentieke flamenco kunt horen: www.mivelezmalaga.com/flamenco/

De Caminito del Rey is een unieke wandelervaring. Ooit was het een levensgevaarlijk pad (vijf doden in 1999/2000), maar na een opknapbeurt is het pad weer veilig verklaard. Je moet een kaartje kopen voor de route van 7,7 kilometer.
Adembenemend, maar niet voor mensen met hoogtevrees. www.caminitodelrey.info/

Motortochten: www.royalmotorbiketours.com (vanaf Periana)

Boottochtjes, snorkelen, waterskiën, duiken, dolfijnentochtjes: www.costaboattrips.com (in de jachthaven van Caleta)

De kuststrook van Caleta tot aan La Herradura wordt wel de Costa Tropical genoemd. Je kunt zo’n zeventig kilometer grotendeels langs de kust fietsen, zonder al te veel hoogteverschil. Meer over deze mooie fietsroute: www.mivelezmalaga.com/things-to-do/cycling-velez-malaga/costa-tropical-cycling-route/

De hoogste berg in de regio is de Maroma, die iets meer dan 2000 meter hoog is. Je kunt hem beklimmen, al dan niet onder leiding van een gids. In de zomer is het te warm voor deze tocht, al kun je er wel voor kiezen de berg niet overdag maar ’s nachts te bedwingen. www.mivelezmalaga.com/things-to-do/nearby-velez/hiking-la-maroma/

Bij sailnplay (www.sailnplay.com) kun je catamarantochten boeken maar ook zelf een bootje huren, ook zonder vaarbewijs. Zij zitten in Marina del Este.

Vanuit Torre del Mar worden e-bike tours georganiseerd waarbij je onderweg tapas eet: www.ebiketourstorredelmar.es Kan ook gecombineerd worden met een boottochtje.

Fietsen (ook elektrische) huur je in Torre del Mar bij Bike to the future. De eigenaars heten Frank en Ella en zijn zeer behulpzame Vlamingen. De zaak zit tegenover het busstation: www.bike-to-the-future.com.

Buggytours (drie uur, alle leeftijden): www.buggytours.net

Langs de A-7 in Torre del Mar zit water park Aquavelis: www.aquavelis.com, gecombineerd met een virtual reality park: www.vrfun.es

Paardrijden kan heel goed in de omgeving. Kijk op www.mivelezmalaga.com/things-to-do/nearby-velez/horse-riding/ voor adressen.

Parapenten kan hier ook: www.parapentemalaga.es

Golfen kan naast de deur. Bij Baviera Golf (www.bavieragolf.com) betaal je voor greenfees 40 euro (negen holes), 67 euro (achttien holes) of 55 euro (twilight). Voor duo’s is het iets goedkoper.

Indeling

Woonkamer
5e verdieping
25 m2

Tegels

Airconditioning

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer
5e verdieping
12 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Badkamer
5e verdieping
6 m2

Toilet

Douche

Wastafel

Keuken

Soort: Open

Fornuis: (3 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Appartement

Woonoppervlakte

  • 55 m2

Sport & recreatie

  • Bergsport
  • Fietsen
  • Golf
  • Wandelen
  • Watersport

Populaire thema's

  • Kindvriendelijk
  • Lange termijn verhuur
  • Privacy
  • Mindervaliden
  • Overwinteren
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Boiler
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • iPod aansluiting
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (20)
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Buitenverlichting
  • Tuinstoel(en) (2)
  • Tuintafel(s) (1)

Privacy

  • Beheerder op terrein
  • Volledige privacy

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Berging
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (4)
  • Keukenlinnen

Kinderen

  • Kinderstoel (1)
  • Campingbed (1)

Mindervaliden

  • Rolstoelvriendelijk
  • Geen drempels
  • Gelijkvloers
  • Lift


€ 399,-
per week v.a.
€ 399,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
 Veilig online betalen mogelijk

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder