Villa


Dit is onze prachtige villa waar wij zelf regelmatig verblijven. De villa heeft drie slaapkamers en biedt plaats aan 6 personen. Het panoramische uitzicht is ronduit spectaculair: vanuit het huis kijk je uit over de zee, de bergen (waaronder de Maroma) en de golfbaan van Baviera Golf. Het huis is hoger gelegen en geheel omgeven door een muur waardoor je volledige privacy hebt.

Zowel golfbaan als strand en zee en de haven zijn eenvoudig lopend te bereiken. De golfafslag is maar vijf minuten lopen. Om af te slaan hoef je geen lid te zijn. Er zijn in Villa Frisia golfsets aanwezig die gebruikt mogen worden, maar uiteraard zijn bij Baviera Golf ook sets te huur.

Het stijlvol ingerichte huis biedt veel comfort, waaronder nieuwe, stille airco’s in alle slaapkamers en de woonkamer. Ook is er glasvezel aanwezig voor snel internet en zijn alle Nederlandse zenders te ontvangen op een 55 inch 4k televisie. Met je eigen account log je ook eenvoudig in op Netflix, Videoland of andere apps.

De woonkamer is ingedeeld in twee delen. Een grote eettafel in de voorkamer, een royale leren bank, stoelen en een ligbank in het achterste deel.

Er is een flink gevulde boekenkast met nieuwere Nederlandse en Engelse boeken en het meubilair is comfortabel en van goede kwaliteit.

Naast de grote woonkamer is er een serre waar het op frissere dagen heerlijk zit omdat deze ruimte door de zon snel opwarmt. 

Twee slaapkamers hebben twee eenpersoonsbedden (200x90) en de grootste slaapkamer heeft een royaal tweepersoonsbed (200x180). De matrassen zijn uitstekend. In twee van de drie slaapkamers bieden grote inbouwkasten meer dan voldoende ruimte voor kleding. Daar vind je ook extra beddengoed en grote badlakens voor bij het zwembad. Alle slaapkamers zijn voorzien van horren. De twee badkamers hebben en inloopdouche met glazen wand. 

In de buurt zijn uiteraard volop lekkere restaurantjes, maar de nieuwe Italiaanse designkeuken, voorzien van onder andere oven, magnetron, inductieplaat en afwasmachine nodigt zeker ook uit tot zelf koken. In de keukenkastjes staan veelal meel, pasta, rijst en kruiden klaar voor gebruik.

De villa beschikt over een grote subtropische tuin met verschillende terrassen, zowel in de zon als in de schaduw. Het grote terras met uitzicht op de zee, heeft een privé (magnesium/zout) zwembad met volledige privacy en buitendouche, barbecue, hangmat en comfortabele (hang)stoelen. Er staat een zeer comfortabele loungeset op het grote terras.

Het zwembad is niervormig en is ongeveer 30 vierkante meter groot. Op het diepste punt is het 1.70m.

De natuurlijke schaduw van de hoge dennenbomen zorgt ook in de warme zomermaanden voor verkoeling. Door de ligging vlakbij de kust is het 's zomers lang niet zo warm als in het binnenland. De zeewind houdt het aangenaam.

In de fraaie ronde torenkamer die met een wenteltrap bereikbaar is, geniet je vanuit een luxe loungeset van het magnifieke uitzicht.

Het huis ligt in een mooie, rustige wijk zonder geluidsoverlast, maar wel vlakbij restaurants, winkels en strand. 

Algemene voorwaarden op aanvraag.

De verhuurder, Erik

Advertentie online sinds maart 2020

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 uur
Wij zijn een ondernemer en een journalist en wonen op een boerderijtje in Friesland met onze ezels en poezen. Sinds we onze Spaanse villa hebben, proberen we zoveel mogelijk in Caleta te zijn om te genieten van de omgeving, het uitzicht en het prachtige weer. Omdat onze kinderen inmiddels studeren en op kamers wonen, zijn wij niet langer gebonden aan de schoolvakanties. Vandaar dat we ons mooie huis juist dan verhuren.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Inclusief water, electra, internet, airco, nederlandse tv. 

De huurvoorwaarden worden separaat per e-mail toegestuurd bij de bevestiging van de reservering. Bij (aan)betaling binnen 48 uur wordt de reservering omgezet in een definitieve boeking. 

 





Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
zo 19-mei-2024
tot
zo 30-jun-2024
Minimaal verblijf 20 nachten
Week € 1400,00
Midweek -
Nacht € 200,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 300,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 100,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Caleta de Velez is een authentiek Spaans vissersdorp dat nog niet is aangetast door massatoerisme. De fraai aangelegde boulevard verbindt het dorp aan de ene kant met het grotere (en drukkere) Torre del Mar, en aan de andere kant met het dorp Algarobbo, waar langs het strand nog veel eenvoudige huisjes worden bewoond door gewone Spanjaarden.

Torre del Mar is een stuk toeristischer dan Caleta. Er zijn volop winkels, cafés en eettentjes. Over het strand of boulevard loop je er naartoe. Langs de hele boulevard loopt behalve een wandelpad ook een fietspad. Fietsen zijn te huur bij de lokale fietsenmaker.

Op en bij het strand zijn diverse sportfaciliteiten, zoals fitnesstoestellen maar ook kleedhokjes, keurige openbare wc’s en douches gratis te gebruiken. Ook zijn er padelbanen. Ligstoelen met parasol kunnen op verschillende plekken worden gehuurd.

Zowel richting Torre del Mar als richting Algarobbo vind je diverse chiringuitos, strandtentjes waar je met je voeten in het zand een visje eet en een glaasje drinkt.
Boodschappen:

Winkelcentrum El Ingenio, aan de rand van Torre del Mar, is een grote mall waar je ook de Eroski vindt. Dit is een hypermarché waar ze (bijna) alles hebben.
In El Ingenio zitten kledingzaken als H&M, Mango en Bershka, en ook drogisterijen. De winkels in El Ingenio zijn de hele dag open. Dat geldt ook voor de Aldi, Lidl en Mercadona. De meeste andere winkels zijn tussen half twee en vijf (soms half zes) gesloten in verband met de siësta. Meestal zijn ze ’s avonds dan wel tot half acht of acht uur open.

In Torre del Mar zitten veel meer winkels. Op de markt (donderdag in Torre del Mar, zaterdag in Caleta) is groente en fruit ook lekker en goedkoop. Vis, vlees en kaas verkopen ze niet op de markt. Wel zaken als aardewerk, hoeden en strandlakens. Ook voor souvenirs is de markt een goeie optie.

In de buurt:
Erg mooie (en behoorlijk toeristische) plaatsjes in de omgeving zijn Nerja en Frigiliana, waar je in twintig minuten naartoe rijdt.

Nerja ligt aan zee en heeft een gezellig oud centrum met kleine straatjes vol eettentjes en (toeristische) winkeltjes. Het Balcon d’Europa, een terras boven de zee, is spectaculair. Ook Competa (in de bergen) en Almunecar (aan zee) zijn prachtige plaatsjes. Steden als Granada en Marbella zijn vanuit Caleta goed bereikbaar. Marbella is een uur rijden, Granada een kwartiertje langer.

Dingen om te doen:
Velez-Malaga staat bekend om de levendige flamenco-scene. Er zijn volop plekken waar je authentieke flamenco kunt horen: www.mivelezmalaga.com/flamenco/

De Caminito del Rey is een unieke wandelervaring. Ooit was het een levensgevaarlijk pad (vijf doden in 1999/2000), maar na een opknapbeurt is het pad weer veilig verklaard. Je moet een kaartje kopen voor de route van 7,7 kilometer.
Adembenemend, maar niet voor mensen met hoogtevrees. www.caminitodelrey.info/

Motortochten: www.royalmotorbiketours.com (vanaf Periana)

Boottochtjes, snorkelen, waterskiën, duiken, dolfijnentochtjes: www.costaboattrips.com (in de jachthaven van Caleta)

De kuststrook van Caleta tot aan La Herradura wordt wel de Costa Tropical genoemd. Je kunt zo’n zeventig kilometer grotendeels langs de kust fietsen, zonder al te veel hoogteverschil. Meer over deze mooie fietsroute: www.mivelezmalaga.com/things-to-do/cycling-velez-malaga/costa-tropical-cycling-route/

De hoogste berg in de regio is de Maroma, die iets meer dan 2000 meter hoog is. Je kunt hem beklimmen, al dan niet onder leiding van een gids. In de zomer is het te warm voor deze tocht, al kun je er wel voor kiezen de berg niet overdag maar ’s nachts te bedwingen. www.mivelezmalaga.com/things-to-do/nearby-velez/hiking-la-maroma/

Bij sailnplay (www.sailnplay.com) kun je catamarantochten boeken maar ook zelf een bootje huren, ook zonder vaarbewijs. Zij zitten in Marina del Este.

Vanuit Torre del Mar worden e-bike tours georganiseerd waarbij je onderweg tapas eet: www.ebiketourstorredelmar.es Kan ook gecombineerd worden met een boottochtje.

Fietsen (ook elektrische) huur je in Torre del Mar bij Bike to the future. De eigenaars heten Frank en Ella en zijn zeer behulpzame Vlamingen. De zaak zit tegenover het busstation: www.bike-to-the-future.com.

Buggytours (drie uur, alle leeftijden): www.buggytours.net

Langs de A-7 in Torre del Mar zit water park Aquavelis: www.aquavelis.com, gecombineerd met een virtual reality park: www.vrfun.es

Paardrijden kan heel goed in de omgeving. Kijk op www.mivelezmalaga.com/things-to-do/nearby-velez/horse-riding/ voor adressen.

Parapenten kan hier ook: www.parapentemalaga.es

Golfen kan naast de deur. Bij Baviera Golf (www.bavieragolf.com) betaal je voor greenfees 40 euro (negen holes), 67 euro (achttien holes) of 55 euro (twilight). Voor duo’s is het iets goedkoper.

Indeling

Woonkamer
Begane grond
120 m2

Tegels

Airconditioning

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
Begane grond
12 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Slaapkamer 2
Begane grond
12 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Slaapkamer 3
Begane grond
16 m2

Bed: King-size 200 x 180 cm

Tegels

Dekbedden

Keuken

Soort: Aparte ruimte

Fornuis: (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 170 m2

Sport & recreatie

  • Bergsport
  • Fietsen
  • Golf
  • Wandelen
  • Watersport

Populaire thema's

  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Houtkachel
  • Boiler
  • Open haard
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • iPod aansluiting
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (20)
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting
  • Streamingdiensten

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Garage
  • Ligstoel(en) (2)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en)
  • Privé oprit
  • Terras (150)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (10)
  • Tuintafel(s) (4)
  • Dakterras
  • Loungeset
  • Schuur
  • Tuin volledig omheind
  • Hangmat

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Beveiligingsinstallatie
  • Berging
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen

Kinderen

  • Kinderstoel (1)
  • Campingbed (1)

Mindervaliden

  • Geen drempels
  • Gelijkvloers
  • Verhoogd bed

Games & entertainment

  • Dvd's / Blu-ray's

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


per week v.a.
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder