Penthouse

CTC-2022176859

Penthouse met groot terras+zwembad


Hier ga je genieten! Of je nu van zon, zee, de Spaanse cultuur of natuur houdt, na een lekkere stranddag of avondje uit, ga je in ons comfortabele penthouse dat in de groene heuvels van Estepona ligt, 5 min van het strand, heerlijk relaxen.

Ons huis is volledig uitgerust en geschikt voor stellen en gezinnen. Het is uitermate geschikt voor 'overwinteraars' en 'digital nomads'. De twee terrassen hebben een adembenemend uitzicht en zijn vanuit alle kamers toegankelijk. Heerlijk om te genieten van de ochtend- én avondzon. Het complex beschikt over een buitenzwembad.

- penthouse met 2 grote terrassen met mooi uitzicht
- zwembad + kinderzwembad in een groene omgeving
- 5 minuten rijden van het strand
- 10 minuten van het centrum van Estepona of Marbella
- uitgerust met vele luxe voorzieningen
- razendsnel internet
- 2 privé parkeerplaatsen

Ons twee verdiepingen tellende penthouse, geschikt voor 4 tot 6 personen, ligt in een van de mooiste gebieden van de provincie Malaga: Estepona, naast het bruisende Marbella.

Het huis heeft een panoramisch uitzicht op zee en bergen en bestaat uit een ruime woon- en eetkamer met half-open keuken, twee slaap- en badkamers en twee terrassen.

De hoofdslaapkamer heeft een comfortabele boxspring. Vanuit de slaapkamer loop je via de 'walk-in-closet' naar de en-suite badkamer met bad, douche, toilet en twee wastafels. Wij zorgen voor handdoeken en badlakens.

Ook de andere slaapkamer beschikt over een eigen badkamer met een inloopdouche, wastafel en toilet.

In de woonruimte staat nog een zeer comfortabele bedbank waarop nog eens twee gasten kunnen slapen.

Het appartement is voorzien van airconditioning die zowel voor goede koeling als voor lekkere warmte kan zorgen. Het beschikt daarnaast over een open haard.

Het huis heeft een volledig uitgeruste half-open keuken met keramische kookplaat, oven, magnetron, vaatwasser en gecombineerde koelkast/vriezer. We zorgen voor lekkere koffie en alle basisbenodigdheden zoals zout, peper, afwasblokjes, zeep, shampoo, wc-papier etc. In een aparte wasruimte staat een wasmachine.

In de keuken bevindt zich een ontbijt/(werk)ruimte. Aan de hoge tafel met krukken kun je gezellig samen ontbijten of werken.

Woonkamer
De woonkamer is gezellig en met zorg ingericht. Er staat een comfortabele lounge hoekbank die een tweepersoonsbed in zich herbergt. In de wintermaanden kun je er genieten van de open haard. Er staat een eettafel voor 6 personen met fijne stoelen.

Er is razendsnel internet, handig om te kunnen werken of Netflixen. Televisie kijken kan op de smart-tv en via de Sonos speaker kun je luisteren naar muziek.

Zowel op de eerste als tweede verdieping bevindt zich een terras. Het benedenterras heeft een comfortabele lounge zithoek, een eettafel voor 6 personen en een hangstoel waarin je lekker kunt relaxen. Als we er zelf zijn, vind je ons altijd op het terras: om te eten, borrelen, lezen, relaxen en ondertussen genietend van het geweldige uitzicht op de bergen.

Het boventerras bereik je vanuit de slaapkamers op de eerste etage. Er staan twee ligstoelen. Het is een heerlijke plek om te zonnebaden of 's nachts sterren te kijken.

Het complex is beveiligd en ligt in een groene omgeving. Het heeft een goed onderhouden tuin, een gemeenschappelijk buitenzwembad en een kinderzwembad die het hele jaar geopend zijn. Er zijn (gratis) zonnebedden en er staat een kast met spelletjes voor in het water of op het veldje. Omdat het vaak rustig is in het zwembad, voelt het als een privé zwembad. Vanuit het zwembad heb je een prachtig uitzicht.

De tuin en het zwembad worden goed onderhouden. In de tuin zijn diverse mooie hoekjes om te zitten en uit te kijken over het landschap.

Het complex heeft een ondergrondse parkeergarage. Ons penthuis beschikt over 2 privé parkeerplaatsen. Vanuit de parkeerplaats stap je direct in de lift en boven aangekomen sta je vrijwel direct voor de ingang van ons appartement. Makkelijk en heel erg fijn als je met de boodschappen of na een dagje strand moe thuiskomt.

Ons huis in Estepona is gelegen aan de Costa del Sol in de provincie Malaga, één van de mooiste gebieden van Spanje. Het is gelegen in het midden van de Gouden Driehoek, op korte afstand van stranden, golfbanen, bezienswaardigheden, winkels, restaurants en nachtclubs. Binnen 5 minuten rijden ben je op het strand en binnen een kwartiertje in het centrum van het authentieke Estepona of bruisende Marbella.

Malaga Airport (AGP) ligt op 50 minuten rijden met de auto.

Klimaat
Estepona/Malaga heeft een mediterraan, zeer aangenaam klimaat met 320 zonnige dagen per jaar en een gemiddelde temperatuur van 20º!

De verhuurder, Manon & Claudio

Advertentie online sinds september 2022

Geverifieerde verhuurder
Welkom, toekomstige gasten!

Wij zijn een gezin uit Amsterdam dat verliefd is geworden op de natuur, het eten en de cultuur van Andalusië. Dit willen we graag delen en u in ons droomvakantiehuis in Estepona, een onvergetelijke ervaring bieden.

Onze missie is simpel: onze gasten het meest aangename en comfortabele verblijf te bieden als maar mogelijk is. Stap binnen in ons klein paradijs, waar de charme van Andalusië en comfort samenkomen.
We kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Welkom! Superleuk dat ons vakantiehuis in Estepona-Malaga binnenkort je vakantiebestemming zal zijn! 

Ongeveer 1 week voorafgaand aan je vakantie ontvang je een code waarmee je toegang krijgt tot het huis en een handleiding waarin we nog even de handige puntjes op de ‘i’ zetten, over bijvoorbeeld de Wifi, het inchecken, tutorials, handige telefoonnummers en adressen etc.

De tarieven zijn inclusief o.a. wifi, beddengoed, handdoeken en strandbadlakens en gebruik van de wasmachine.

Annuleringsvoorwaarden
Indien je om welke reden dan ook het gehuurde op de afgesproken datum niet kan, wil of zal aanvaarden, dien je ons hiervan onmiddellijk in kennis te stellen.

Indien je de overeenkomst annuleert in de periode tot 6 weken vóór de begindatum van de huurperiode, blijft je 30% van de huurprijs verschuldigd; bij annulering tot 4 weken 40% en vanaf 2 weken tot aan de begindatum van de verhuurperiode 50%. Indien je pas op de begindatum of tijdens de huurperiode meedeelt géén gebruik (meer) van het gehuurde te zullen maken, blijf je de volledige huurprijs verschuldigd.

Prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijswijzigingen.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 30-sep-2023
tot
di 30-apr-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 770,00
Midweek -
Nacht € 120,00
Weekend -
van
di 30-apr-2024
tot
vr 31-mei-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 840,00
Midweek -
Nacht € 130,00
Weekend -
van
vr 31-mei-2024
tot
zo 30-jun-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 980,00
Midweek -
Nacht € 130,00
Weekend -
van
zo 30-jun-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 1050,00
Midweek -
Nacht € 140,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
do 31-okt-2024
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 910,00
Midweek -
Nacht € 130,00
Weekend -
van
do 31-okt-2024
tot
wo 30-apr-2025
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 770,00
Midweek -
Nacht € 120,00
Weekend -
van
wo 30-apr-2025
tot
za 31-mei-2025
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 840,00
Midweek -
Nacht € 130,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 150,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 65,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Extra persoon (basisprijs geldt t/m 2 personen)
€ 30,00
Per persoon
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Estepona is anders dan andere steden aan de Costa del Sol: minder massa toerisme en met een authentieke pittoreske oude stad. Het heeft een lokale Spaanse sfeer. Een bezoek aan het Centro Historico geeft je het gevoel van een typisch Andalusische stad. Het is gemakkelijk om een ??paar uur door te brengen met het verkennen van de kronkelende steegjes met zijn charmante witgekalkte huizen. De lokale bevolking houdt hun straten trots schoon die grotendeels autovrij zijn en vrolijk versierd met geraniums.

In het centrum van Estepona is van alles te doen en te beleven. Er heerst een gezellige drukte zonder dat het erg toeristisch aan doet. Prachtige straatjes, meerdere pleinen, een overdaad aan bloemen, indrukwekkende muurschilderingen: Dat kom je tijdens een wandeling door de stad allemaal tegen. De promenade staat vol met strandtentjes, bootjes met espetos (sardientjes) op het zand en restaurants waar je de typische gastronomie van de regio kunt proeven.
Estepona staat bekend om zijn stranden, die zich uitstrekken langs de 21 km lange kustlijn, zoals La Rada Beach en Playa del Cristo.

Playa del Cristo is een prachtige strand dat, beschut tegen de wind, ideaal is op elk moment van het jaar. Het is bekroond met de "Q" van Kwaliteit. Het biedt een ideale omgeving voor kinderen, met kristalhelder water, dat bijna nooit koud is door de natuurlijke barrière. Het water is hier ook altijd een paar graden warmer dan van de zee langs de boulevard. Bomen geven beschutting en geven schaduw bij warm weer, vooral op de terrassen van de chiringuitos, een dagje ontspannen. Door deze uitzonderlijke eigenschappen is er een zeer hoge bezettingsgraad gedurende het weekend. Bovendien, de jachthaven en de vissen zijn op slechts 500 meter, met een zeer breed scala aan recreatieve activiteiten.

Zeer verzorgde en lange wandelpromenade voorzien van vele standbeelden, tuinen, speeltuigen en chiringuito’s.
Alle stranden zeer verzorgd en alles zeer aangenaam om er te vertoeven.
's Avonds is het er gezellig druk met kraampjes en een kermisje en speeltuintjes voor de kinderen.
Rond de Guadalmina rivier, gelegen in het pittoreske stadje Benhavis, is het prachtig wandelen, fietsen. Het is echt een overweldigend mooie omgeving. Je kunt de rivier bezoeken en pootje baden of zwemmen, maar als je net iets avontuurlijker ben aangelegd kun je ook doen aan 'canyoning'. Dit kan op eigen houtje of met een georganiseerde excursie. Geniet van sprongen, abseilen en glijden over natuurlijke obstakels, omringd door fantastische landschappen en natuur.

Theo, Preetz, Duitsland
***** Februari 2024
We verbleven 12 dagen op deze prachtige plek. Alles was zoals beschreven. Zeer schoon, zeer onderhouden. We waren erg blij. Contact met Manon heel snel en erg aardig.

Atte, Finland,
***** Februari 2024
Schoon, goed uitgeruste keuken en een prachtig uitzicht. Auto 's worden in deze delen van Spanje gegeven, die in de garage binnenshuis kunnen worden geparkeerd.
Ik kan me voorstellen dat deze plek ook geschikt is voor langer verblijf De host was briljant en zeer gastvrij! Zeker een aanrader als je naar het zuiden van Spanje gaat en een solide basis wilt.

Viacheslav, Stuttgart, Duitsland
***** December 2023
We hebben een hele maand in deze appartementen doorgebracht en hebben echt van ons verblijf genoten. Ze zijn goed uitgerust voor zowel woon- als thuiswerk, met keukenapparatuur en snel internet. De locatie is rustig en afgelegen en biedt een prachtig uitzicht op de groene heuvels. We hebben genoten van een prachtig uitzicht tijdens zonsopgangen en zonsondergangen. Met de auto is het gemakkelijk om het strand en het stadje Estepona te bereiken, waar je supermarkten, cafés, restaurants en een fantastische promenade vindt. Communicatie met de verhuurder was uitstekend; Manon was zeer attent en reageerde op onze verzoeken. Ik raad deze appartementen ten zeerste aan.

Jan, Hamburg, Duitsland
***** Oktober 2023
Aangenaam ingericht en goed uitgerust appartement. Uitzicht vanaf het terras is een hoogtepunt. De plek is een goede uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving (Marbella, Estepona, Selwo Aventura etc.). Hoe dan ook, je hebt zeker een wagen nodig. We waren er als gezin met een kind van 7 jaar en genoten echt van ons verblijf.

Plattegrond


Indeling

Woonkamer 1
Begane grond
80 m2

Airconditioning

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen

Woonkamer 2
Begane grond
32 m2

Ventilator

Eethoek / Eettafel

Chaise longue

Slaapkamer 1
1e verdieping

Bed: 1-persoons 200 x 160 cm

Dekbedden

Dekens

Slaapkamer 2
1e verdieping

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Dekbedden

Badkamer 1
1e verdieping

Toilet

Douche

Ligbad

Badkamer 2
1e verdieping

Toilet

Douche

Wastafel

Keuken

Soort: Open

Fornuis: (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Verwarmd zwembad

Privacy: Gezamenlijk zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Penthouse

Woonoppervlakte

  • 104 m2

Kinderen

  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Kinderbadje
  • Commode

Sport & recreatie

  • Golf
  • Wandelen
  • Watersport
  • Windsurfen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Stedentrip
  • Kindvriendelijk
  • Lange termijn verhuur
  • Luxe accommodatie
  • Overwinteren
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Boiler
  • Open haard
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • iPod aansluiting
  • Wifi
  • Internetaansluiting
  • Streamingdiensten

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Buitenverlichting
  • Garage
  • Ligstoel(en) (2)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (2)
  • Terras (2)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en)
  • Tuintafel(s)
  • Loungeset
  • Hangmat

Privacy

  • Beheerder op terrein

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Apart toilet (1)
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping: (3)
  • Huisdieren in overleg

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (12)
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens (6)


€ 770,-
per week v.a.
€ 770,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

Villa Miraflores + Zwembad Comares

9,0
Vanaf per nacht € 79,- v.a. per week per week € 553,-