Villa

VFT MA 14080

NIEUW OP MICASU - House of HEA is een prachtige villa van 200 m² met privézwembad en panoramisch uitzicht over de Middellandse Zee, op loopafstand van het strand, restaurants en winkels in La Cala de Mijas. Een gezellig klein dorpje aan de kust tussen Malaga en Marbella. Zie hieronder meer recensies!

Afgelegen woning met zuid/west oriëntatie. De tuin biedt verschillende patio's die zijn ingericht en ontworpen voor ontbijt, lunch, diner, zon of schaduw. Op het bovenste deel van het perceel bevindt zich het niervormige privézwembad en een poolhouse voor ontspannende siësta's. Het gebied biedt meer dan 6 ligbedden, parasols, douche en salontafel en stoelen. Vanaf hier heeft u eveneens een schitterend uitzicht.

Het huis is verdeeld over twee niveaus, waarvan de begane grond bestaat uit een hal, woonkamer, keuken, klein kantoor en een toilet waar de wasmachine staat. De woonkamer en keuken hebben een open plattegrond met een grote comfortabele bank, fauteuils, eettafel, tv, Wi-Fi, via Bluetooth aangesloten stereo en een open haard. De keuken is volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt zoals vaatwasser, gasfornuis, oven, magnetron, koelkast/vriezer, koffiezetapparaat, mixer etc.

De eerste verdieping bestaat uit 3 slaapkamers. De hoofdslaapkamer heeft grote ramen met een fantastisch uitzicht op de zee, direct vanuit het bed. De kamer is groot en luchtig met veel opbergruimte en heeft een eigen badkamer met bad en douche. De twee andere kamers zijn ook ruim met een prachtig uitzicht en veel opbergruimte. Eén van de kamers heeft een compacte badkamer en er is ook een badkamer met douche op de gang. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en tweepersoonsbedden met comfortabele matrassen van hoge kwaliteit.

De woning is ideaal voor 6 volwassenen. Parkeren is mogelijk buiten het huis. Huisdieren zijn niet toegestaan en binnen mag niet gerookt worden.

Het huis ligt op loopafstand van de meeste dingen, maar het ligt op een heuvel, dus de wandeling naar huis biedt een goede oefening !! Het strand ligt op 10 minuten lopen (ongeveer 900 meter) van het huis. Een populair restaurant en een grote, goed gesorteerde supermarkt zijn binnen 5 minuten bereikbaar.

De locatie is perfect, op slechts 30 minuten van de luchthaven van Malaga en dichtbij het prachtige landschap en de opwindende plekken van Andalusië. Naast prachtige stranden zijn er mogelijkheden voor golf, tennis, wandelen en markten in de buurt. La Cala is een mooi dorp gelegen aan zee en biedt alles wat u nodig heeft. Het is gelegen in het hart van de Costa del Sol aan de Mijas Costa, waar u een fantastisch zandstrand van 2 km met de Blauwe Vlag heeft. Een strand dat de blauwe vlag heeft gekregen, betekent dat het voldoet aan de normen van de organisatie.

Omdat de Costa del Sol gemiddeld 320 dagen zon per jaar geniet, blijft het strand rustig maar populair onder zonaanbidders. U zult genieten van de charme van deze oude vissersplaats. De prestigieuze resorts Marbella en Puerto Banus liggen ook op slechts een klein eindje rijden langs de kust.

Het binnenland van La Cala is voor de golfer en liefhebbers van het buitenleven. Hier vindt u tal van hoogwaardige golfbanen om een rondje of twee te spelen en het prachtige, natuurlijke landschap om de dag door te brengen met het ontdekken ervan te voet, op de mountainbike of te paard.

GEBRUIKERSREVIEWS - van een ander platform niet langer beschikbaar

SARAH, augustus 2022 Het huis en het zwembad zijn ongelooflijk en het uitzicht is absoluut om voor te sterven! Dit huis heeft alles wat een mens zich kan wensen en is de meest fantastische setting voor een vakantie. Wij kunnen niet wachten om terug te komen!

CHRISTINE, juni 2022 Wauw wat een absoluut geweldige villa met ongelooflijke uitzichten - ik kan op geen enkele manier iets aanmerken op deze villa en onze vakantie-ervaring, en ik had niet om meer kunnen vragen. Zou het zeker aanbevelen.

ERIC, aug 2020 Geweldig huis vlakbij het dorp la cala de Mijas. Topkwaliteit, zeer vriendelijke eigenaren.

ELIZABETH, augustus 2019 De villa is perfect en de tuinen en het uitzicht zijn zelfs beter dan de foto's. Alles wat je nodig hebt is aanwezig en het was brandschoon. Alles aan de villa was eersteklas en we voelden ons meteen thuis. Wij raden deze villa ten zeerste aan.

KIRSTEN, april 2019 Echt prachtig pand met een fantastische locatie en prachtig uitzicht op de zee. Het huis is mooi en schoon en goed uitgerust met alles wat je nodig hebt. En er hangt een goede en gezellige sfeer in huis en tuin. Het zwembad is privé en we brachten hier veel tijd door, genietend van de zon.

ANDY, september 2018 De villa is fantastisch. Het is uitgerust met alles wat je nodig hebt en meer en ik heb vooral genoten van het gebruik van de barbecue terwijl ik uitkijk over de Middellandse Zee. Ik kan deze accommodatie niet genoeg aanbevelen! de eigendomsbeschrijving was 100% nauwkeurig. We zouden graag terugkeren.

MICHAELA, september 2018 Dit huis is gewoon geweldig. Het uitzicht en de tuinen gaven ons het gevoel dat we in LA waren in plaats van in Spanje. Ik kan de eigenaren, begroeters of het pand helemaal niet verwijten! Zou deze accommodatie volledig aanbevelen op basis van onze ervaring.


De verhuurder, Helén & Erik

Advertentie online sinds april 2023

Geverifieerde verhuurder
Wij zijn een familie uit Zweden die de kosten van de Middellandse Zee heeft doorzocht om ons vakantiehuis te vinden. In 2016 kwamen we eindelijk naar La Cala de Mijas en werden we verliefd op de plek. Wij zijn nu de gelukkige eigenaren van House of HEA.

We houden van ons huis, de prachtige tuin, het privézwembad, de privacy, de bergen en misschien vooral het geweldige uitzicht op de Middellandse Zee. Wij hopen dat al onze gasten hetzelfde zullen doen.

Welkom in ons magische paradijs!
Helen & Erik

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

House of HEA - Boekings- en betalingsregels

Reserveringskosten
bedragen 30% van het totale huurbedrag, te betalen op de boekingsdag.
Het eindloon moet worden betaald op de aankomstdatum van 6 weken.
Borg € 800,- uiterlijk 1 week voor aankomstdatum. De borg wordt 7 dagen na vertrek terugbetaald als er niets kapot of beschadigd is.

Annuleringsvoorwaarden
Indien u als huurder om welke reden dan ook de boeking wenst te annuleren, dient u dit altijd aan ons, uw verhuurder, te bevestigen via e-mail (ook als dit bijvoorbeeld al telefonisch aan de verhuurder is doorgegeven). de volgende bedragen, afhankelijk van de datum van de schriftelijke opzegging die u ons heeft gestuurd:
  • annulering meer dan 3 maanden voor aanvang van de huurperiode: kosteloos
  • bij annulering tussen de 90e en de 60e dag voor aanvang van de huurperiode: 25% van de huurprijs
  • bij annulering tussen de 59e en 30e dag voor aanvang van de huurperiode: 50% van de huurprijs
  • bij annulering minder dan 30 dagen voor aanvang van de huurperiode: 100% van de huurprijs
Als u ons pas op de ingangsdatum of tijdens de huurperiode laat weten dat u geen (meer) gebruik zult maken van onze woning, blijft u aansprakelijk voor de volledige huurprijs.

Informatie storten
Het bedrag van € 800 is een borg. Gemaakte kosten als schade, breuk of ontbrekende items volgens inventarislijst, worden in mindering gebracht op de borg. Wij adviseren onze gasten een reisverzekering af te sluiten, aangezien eventuele bouwschade zoals kapotte ruiten of deuren e.d. gedekt dienen te zijn.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
zo 31-mrt-2024
tot
zo 30-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 3000,00
Midweek -
Nacht € 429,00
Weekend -
van
zo 30-jun-2024
tot
ma 30-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 3500,00
Midweek -
Nacht € 500,00
Weekend -
van
ma 30-sep-2024
tot
di 31-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 3000,00
Midweek -
Nacht € 429,00
Weekend -
van
di 31-dec-2024
tot
ma 31-mrt-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2700,00
Midweek -
Nacht € 386,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 800,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Schoonmaak
€ 200,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

De kustlijn van La Cala biedt ook een promenade genaamd "Senda Litoral" waar u een ontspannen wandeling naar het westen kunt maken, helemaal naar Cabopino. Het heeft ook een rotsachtig deel in het oosten om te verkennen. Er zijn fantastische chiringuitos (strandbars) verspreid langs de weg.

Plattegrond


Indeling

Woonkamer
Begane grond
45 m2

Tegels

Airconditioning

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
1e verdieping
22 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Tegels

Dekbedden

Slaapkamer 2
1e verdieping
16 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Tegels

Dekbedden

Slaapkamer 3
1e verdieping
13 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Tegels

Dekbedden

Badkamer 1
1e verdieping
5 m2

Toilet

Douche

Ligbad

Badkamer 2
1e verdieping
4 m2

Toilet

Douche

Wastafel

Badkamer 3
1e verdieping
2 m2

Toilet

Douche

Wastafel

Badkamer 4
Begane grond
3 m2

Toilet

Wastafel

De hut" - Glazen serre als eethoek
Begane grond

11 m2

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Gas (4 Kookzones/branders)

Bestek & servies

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 200 m2

Sport & recreatie

  • Fitness
  • Golf
  • Tennis
  • Wandelen
  • Watersport

Populaire thema's

  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Natuurhuisjes
  • Zon, zee & strand
  • Naturisme

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Houtkachel
  • Boiler
  • Open haard
  • Airconditioning
  • Gashaard

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • Blu-ray-speler
  • Wifi
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en)
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinhuis
  • Tuinstoel(en)
  • Tuintafel(s)
  • Veranda
  • Loungeset
  • Tuin volledig omheind

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Beveiligingsinstallatie
  • Kluis
  • Apart toilet
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Badjassen
  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Strandlakens

Games & entertainment

  • (Bord)spellen

Kinderen

  • Campingbed

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


€ 3.000,-
per week v.a.
€ 3.000,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

Casa Marnil

9,4
Vanaf per nacht € 157,- v.a. per week per week € 1.100,-