Geschakelde woning

VFT/MA/24230

Huis met schitterend zeezicht


Algemeen:
Een prachtig origineel Spaans huis met 2 slaapkamers en 2 badkamers met werkelijk adembenemend uitzicht op open zee en de bergen vanaf twee terrassen gericht op de zee en een groot dakterras van 40 m², gelegen op de mooie urbanisatie Punta Lara met geweldig gemeenschappelijk zwembad (afstand 150 mtr ,met badmeester in het seizoen) inclusief kinderbad en snackbars/restaurants. Je zult genieten van deze plek vanwege de rust en het mooie uitzicht. Afstand tot strand 5 min (500 meter).Volledig ingerichte accommodatie beschikbaar voor zowel korte vakantieverblijven als langetermijnverhuur

Woonkamer:
Lounge met twee 3 zits banken, waarbij een slaapbank
voor twee personen. TV / DVD, is er een pakket met wat films en een
aantal Sky Sports en nieuwszenders, plus de normale tv. Terras met
stoelen buiten voor 6 personen, prachtig uitzicht op zee / uitzicht op
de bergen via openslaande deuren. Air-conditioning unit.

Keuken:
Modern ingerichte nieuwe witte keuken met grote koelkast met vriesvak, vaatwasser, oven / kookplaat / afzuigkap.  Volledig ingericht met alle gebruikelijke apparatuut zoals waterkoker / broodrooster / pot / pannen / bestek etc.

slaapkamers:
Slaapkamer 1 met dubbel bed, kledingkasten en een kaptafel met een apart zonneterras. Master bedroom heeft een airco unit. Slaapkamer 2 met twee eenpersoonsbedden, en kasten. De lounge heeft een slaapbank voor extra slaapplaatsen indien nodig.

badkamers:
Twee badkamers, een met bad en douche, boven de tweede met grote douchecabine, beide met wc's en kasten. Wasmachine in de badkamer. Föhn aanwezig.

Toegankelijkheid:
Het huis is toegankelijk via een trap vanaf de parkeerplaats. Rolstoel gebruikers zullen dit type woning ongeschikt vinden.

Buiten:
Drie terrassen, een op elke verdieping met een open uitzicht op zee en de bergen. Buiten zitplaatsen voor 6 op de eerste verdieping, twee ligstoelen op het terras op de begane grond. Groot dakterras met onbelemmerd uitzicht op de zee en de bergen. Prachtig voor 's avond een glas wijn en/of een BBQ.

Schoonmaak / handdoeken / linnen / schoonmaak service:
Het pand wordt schoongemaakt voordat eventuele gasten arriveren. Handdoeken, badhanddoeken, badmatten en alle gebruikelijke beddengoed wordt geleverd.

Voorzieningen / voorzieningen:

Gemeenschappelijk zwembad en kinderbad met badmeester (geopend 1 mei - 1 november), parking.

Koelkast, kookplaat / fornuis, strijkijzer, oven, wasmachine, vaatwasser, koffiezetter, waterkoker

Air Conditioning, Kabel TV, centrale verwarming, Free WIFI ,internettoegang, Satelliet, TV.

De verhuurder, Ben

Advertentie online sinds maart 2016

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 2 uur
Eigenaar spreekt Engels, Duits, Nederlands en een beetje Frans

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Inclusief schoonmaak en Gas, water ,electra bij normaal gebruik. Inclusief bedlinnen en handdoeken.

Verhuurder brengt de volgende bedragen in rekening, afhankelijk van de datum van schriftelijke annulering door de huurder:
  • annulering meer dan 3 maanden voor de aanvang van de huurperiode: kosteloos
  • annulering tussen de 90e en de 60e dag voor de aanvang van de huurperiode: 25% van de huurprijs
  • annulering tussen de 59e en de 30e dag voor de aanvang van de huurperiode: 50% van de huurprijs
  • annulering minder dan 30 dagen voor de aanvang van de huurperiode: 100% van de huurprijs
Indien de huurder pas op de begindatum of tijdens de huurperiode meedeelt géén gebruik (meer) van het gehuurde te zullen maken, blijft hij de volledige huurprijs verschuldigd.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
zo 31-dec-2023
tot
zo 30-jun-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 840,00
Midweek -
Nacht € 120,00
Weekend -
van
zo 30-jun-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 980,00
Midweek -
Nacht € 140,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
di 31-dec-2024
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 910,00
Midweek -
Nacht € 130,00
Weekend -
van
di 31-dec-2024
tot
ma 30-jun-2025
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 910,00
Midweek -
Nacht € 130,00
Weekend -
van
ma 30-jun-2025
tot
zo 31-aug-2025
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 1050,00
Midweek -
Nacht € 150,00
Weekend -
van
zo 31-aug-2025
tot
wo 31-dec-2025
Minimaal verblijf 5 nachten
Week € 910,00
Midweek -
Nacht € 130,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 150,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Punta Lara is een aantrekkelijk modern complex gebouwd in traditionele Spaanse stijl, met witte gebouwen gelegen in prachtig aangelegde straten en tuinen. De urbanisatie biedt bezoekers winkels, bars en restaurants en gemeenschappelijke zwembaden, evenals een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en de nabijgelegen bergen.

Het dichtstbijzijnde strand ligt 'Playazo', ligt 5 tot 10 minuten lopen van het huis. Er zijn verschillende restaurants en bars  en het is het langste strand van Nerja. U kunt wandelen langs het strand naar het centrum van Nerja (ca 25 minuten) of de bus nemen vlak bij de urbanisatie.
WAT TE DOEN & WANDELEN ROND NERJA & IN DE BUURT


Onder aan de urbanisatie ligt een rotonde daar ligt ook een trap naar het strand. Je komt op een mooi rustig strandje waar je ligbedden kunt huren. Er is ook een bar /restaurant bij.
Verder kun je via Hotel Marina op het strand komen en naast het hotel ligt ook een klein supermarktje met de meest noodzakelijke dingen.

Aan te bevelen zijn, het zandstrand in de buurt van het huis (het langste en breedste van Nerja), in Nerja centrum de vele baaitjes met rotskust en zandstrand, het strand bij Burriana (meer mondain en toeristisch). Onder aan de urbanisatie ligt een rotonde, daar ligt ook restaurant Paraiso de Nerja, zeer aan te bevelen. Mooi uitzicht, goede keuken, niet te duur. In de gemeenschap is de bar / restaurant Oasis (naast het zwembad) goed en niet zo duur. In het begin, op de rotonde, is het restaurant Avalon, beetje duurder. Dicht bij het huis is ook het tropenrestaurant Tropicana en de pub Punta Lara (alleen pubmaaltijden). Ook op de weg naar Torrox zijn er twee restaurants aan zee (ca. 500 mtr). Niet goedkoop maar mooie uitzichten voor een lunch of diner. In Nerja zijn er drie plaatsen waar restaurants en bars geconcentreerd zijn. De ene is Playa de la Torrecilla (als je langs het strand naar Nerja loopt, is dit het eerste deel dat je bereikt). Er zijn goede restaurants en niet te duur. Het tweede gebied is rond Balcon de Europa. Ga naar Cochran in Calle Sálon. Een prachtig uitzicht over de zee. Een aanrader !!! Het derde gebied is de Calle de la Gloria, vanaf het balkon naar het noorden. Er zijn verschillende bars en leuke restaurants. Italiaans restaurant Pinoccio is erg goed. De Rodondo bar is typisch Spaans en het restaurant tegenover La Fonda is goedkoop en goed. Als u Pinoccio passeert en de straat op gaat, neemt u de eerste straat links. Daar is La Molino. De meeste tijden en zeker in de weekeinden is hier life muziek, authentiek spaans.

Verder is in de omgeving aan te bevelen La Herradura (leuk strandplaatsje) ca 20 km, het meer van Vinuela (30km), de grotten van Nerja (8km), Torre del Mar (30km) Frigliana een leuk bergdorpje (13km), Compota Moors bergdorpje (20km) en natuurljk Malaga met het Picasso museum, de Kathedraal en de citadel van de Moren.

3 km voor la Herredura is een afslag naar het natuurreservaat. Daar ligt een goed restaurant la Baccara waar je goed kunt lunchen (en dineren met vaak life muziek). (het andere restaurant is ook prima met een goede service) De baai is geweldig mooi. (er is gedeeltelijk naaktrecreatie). In Nerja zelf is aan te bevelen la Moulina (vaak life muziek), Harlekino goed Italiaans restaurant en de vele tapas bars die daar liggen. (vanaf kruising Calle Pintada / Calle de Cruz (Servillano is erg goed) en naar boven)

Rond Nerja zijn diverse mooie wandelingen te maken. De Sierra de Tejada daar kijk je op uit vanuit het huis en je kunt ernaar toe lopen of rijden om daar een aantal wandelingen te starten.
Vanuit Competa (ca 20 km met de auto en ca 1000 meter hoger) gaan er een aantal routes de Tejada in.
Vanuit Nerja kun je ook naar Frigiliana lopen (ca 13 km heen en terug), een mooi bergdorpje ca 10 km van de kust. Loop in Nerja langs de rivier van het strand af. Volg de bedding aan de rechterkant (kant bebouwing met apartementen). Na het passeren van de hoge brug van de Autostrada (dit is de 2e brug) na ca 3km, na 50 meter links aanhouden. Je loopt nu door de rivierbedding (die waarschijnlijk droog staat). Dit ca 4 km volgen en je ziet Frigiliana. Nog een klimmetje van 350 mtr en je bent in het dorp.


Indeling

Woonkamer
1e verdieping
25 m2

Tegels

Airconditioning

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
Begane grond
12 m2

Bed: 2-persoons

Tegels

Dekbedden (1)

Slaapkamer 2
Begane grond
10 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 2-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Badkamer 1
Begane grond
6 m2

Toilet

Douche

Ligbad

Badkamer 2
1e verdieping
4 m2

Toilet

Douche

Wastafel

Keuken

Soort: Open

Fornuis: (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Gezamenlijk zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Geschakelde woning

Woonoppervlakte

  • 80 m2

Sport & recreatie

  • Bergsport
  • Duiken / snorkelen
  • Golf
  • Watersport
  • Zeilen

Populaire thema's

  • Kindvriendelijk
  • Overwinteren
  • Weekendje weg
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Open haard
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Televisie
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (2)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (1)
  • Terras (2)
  • Tuinstoel(en) (2)
  • Dakterras

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Berging
  • Apart toilet (2)
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping: (2)
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Strandlakens (4)

Games & entertainment

  • Dvd's / Blu-ray's


€ 840,-
per week v.a.
€ 840,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

Nieuw luxe 6-pers-app Cala de Mijas

9,5
Vanaf per nacht € 150,- v.a. per week per week € 1.050,-