Villa


Villa Esmeralda met verwarmd zwembad en sauna ligt vlakbij het strand (minder dan 5 minuten met de auto) in Salobreña. De villa heeft een prachtig uitzicht op zee.

De villa ligt op een perceel van 1200 vierkante meter met veel privacy. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om te ontspannen en te genieten, ongeacht de tijd van het jaar. Naast het verwarmde zwembad en de Finse sauna hebben beide zitkamers houtkachels. Er is centrale verwarming en airco. U zult genieten van de kleurrijke tuin. Er is toegang tot internet en tv met internationale zenders. De villa heeft een apart appartement, dat intern en extern toegankelijk is.

Deze villa ligt op het zuiden en geniet daarom de hele dag van de zon. Bij het betreden van de villa zult u versteld staan van het spectaculaire uitzicht op zee en het licht. Er is een muur van ramen met een fantastisch uitzicht op de Middellandse Zee en in het westen zijn er Franse deuren waarmee u van binnenuit van de tuin kunt genieten. U kunt heerlijk in de tuin zitten. Dit is een fantastische plek voor het ontbijt.

Op de begane grond vindt u een volledig uitgeruste keuken met een prachtig uitzicht, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een badkamer. Deze slaapkamer is ideaal voor iedereen met mobiliteitsproblemen, omdat er geen trappen zijn en de toegang tot het huis volledig vlak is.

Boven zijn er 2 slaapkamers met kingsize bedden, elk met een eigen badkamer en een groot terras. Beide slaapkamers hebben een geweldig uitzicht op zee. Op het laagste niveau van deze villa met 3 verdiepingen is er nog een grote open ruimte in Arabische stijl met een houtkachel. Een deel van die kamer is afgeschermd als een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Op dezelfde verdieping is er een wastafel en douche. Er is ook een appartement met een slaapkamer met tweepersoonsbed, een eigen badkamer, een woonkamer met een slaapbank voor twee extra gasten en een keuken. De ontspannende Finse sauna bevindt zich ook op deze verdieping.
Vanwege het ontwerp met de slaapkamers verdeeld over 3 verdiepingen, is deze villa ideaal voor meerdere gezinnen die samen op vakantie gaan. Er zijn grote ruimtes waar iedereen samen kan zijn, maar wanneer mensen tijd alleen willen, kunnen ze gemakkelijk een eigen plekje vinden op een van de verschillende terrassen of in de tuin.

Het zwembad bevindt zich op het lagere niveau. Het is omgeven door een groot, zonnig terras. Het uitzicht vanaf het terras bij het zwembad is adembenemend en hier geniet u de hele dag van de zon omdat de villa op het zuiden ligt. Je kunt vanaf hier zowel de zonsopgang als de zonsondergang zien. Er zijn comfortabele ligstoelen aanwezig, zodat u heerlijk kunt zonnebaden, een tafel en stoelen, evenals een goede barbecue op gas.

Villa Esmeralda is gelegen op de zeer mooie heuvel urbanisatie Alfamar. De urbanisatie heeft een recreatiegebied met een groot zwembad en een tennisbaan. Onze gasten kunnen gratis gebruik maken van deze faciliteiten. De tennisbaan is het hele jaar door geopend, het gemeenschappelijke zwembad is in juli en augustus geopend. Deze villa ligt in het zuiden van Spanje, in de buurt van het charmante kustplaatsje Almunecar. Almunecar staat bekend om zijn mooie en gevarieerde reeks stranden, zijn oude stad, de dagelijkse versmarkt en geweldige restaurants. Almunecar heeft een zeer relaxte en ontspannen sfeer, dus het is een perfecte plek om vakantie te vieren.

Het strand, restaurants en winkels liggen op minder dan 10 minuten rijden. Er is een gemakkelijke toegang tot Malaga, Granada of Almeria luchthaven. E zijn veel dingen te zien en te doen: het skigebied van de Sierra Nevada, waar je ook kunt genieten van een geweldige wandeling ligt op minder dan 75 minuten afstand, dus je kunt bijvoorbeeld s’ ochtends gaan skiën (van december tot april) en' s middags ontspannen op het strand of bij het zwembad. Er is een golfbaan op 10 minuten afstand die direct aan het strand ligt. De pittoreske bergdorpjes Las Alpujarras zijn vlakbij, evenals de prachtige steden Granada met het wereldberoemde Alhambra-paleis en Malaga met zijn historische binnenstad, de kathedraal en het Picasso-museum.

Salobreña heeft een subtropische klimaat met meer dan 300 dagen zon per jaar en een gemiddelde temperatuur van meer dan 20 graden. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in bezienswaardigheden, kunst, architectuur en geschiedenis biedt deze regio het beste van wat Andalusië te bieden heeft. U zult gecharmeerd en overweldigd zijn door de schoonheid van de regio. Kleine witte dorpjes op de top van de heuvels, tropische natuur, geluiden van flamenco en natuurlijk de rijkdom en variëteit van het Spaanse eten.

Als u op zoek bent om uw vakantie door te brengen in een gezinsvriendelijke, ruime villa met panoramisch uitzicht op zee en veel privacy, verwelkomen wij u graag!

De verhuurder, Mathilde

Advertentie online sinds november 2019

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 9 uur
Als Nederlandse verhuurorganisatie in Spanje verhuren we namens de eigenaar deze prachtige villa. De luxe villa ligt op een mooie locatie op de heuvel Alfamar met schitterend uitzicht op de Middellandse Zee. De villa is ruim, modern en smaakvol ingericht en geschikt voor een gezin met 10 personen, maar kan ook worden gehuurd door gezinnen die samen op vakantie zijn, omdat de villa 2 zelfstandige appartementen heeft. Het verwarmde prive zwembad wordt omgeven door een fraaie tropische tuin.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

- Borgsom Euro 500
- Wisseldagen: zondag (hoogseizoen)
- Wisseldagen: alle dagen (laagseizoen)

De prijs is gebaseerd op 4 slaapkamers (8 personen). Wilt u het appartement ook huren dan zijn de kosten 200 euro per week. Totaal van het aantal personen is dan 10 personen.
Elektriciteit van de villa is inbegrepen.

Zwembadverwarming is optioneel en wordt apart in rekening gebracht.
De kosten voor het verwarmen van het zwembad tot 28 graden zijn:
1 oktober tot 30 april: 175 euro per week
1 mei tot 30 september: 125 euro per week
De kosten voor verwarming vanaf 28 graden zijn 25 euro per graad per week

We accepteren helaas geen boekingen van mensen onder de 30 jaar.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
zo 07-apr-2024
tot
zo 28-apr-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2009,00
Midweek -
Nacht € 287,00
Weekend -
van
zo 28-apr-2024
tot
zo 05-mei-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2506,00
Midweek -
Nacht € 358,00
Weekend -
van
zo 05-mei-2024
tot
zo 19-mei-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2212,00
Midweek -
Nacht € 316,00
Weekend -
van
zo 19-mei-2024
tot
zo 16-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2324,00
Midweek -
Nacht € 332,00
Weekend -
van
zo 16-jun-2024
tot
zo 07-jul-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2408,00
Midweek -
Nacht € 344,00
Weekend -
van
zo 07-jul-2024
tot
zo 01-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 3682,00
Midweek -
Nacht € 526,00
Weekend -
van
zo 01-sep-2024
tot
zo 29-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2569,00
Midweek -
Nacht € 367,00
Weekend -
van
zo 29-sep-2024
tot
zo 20-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2212,00
Midweek -
Nacht € 316,00
Weekend -
van
zo 20-okt-2024
tot
zo 03-nov-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2226,00
Midweek -
Nacht € 318,00
Weekend -
van
zo 03-nov-2024
tot
zo 22-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1498,00
Midweek -
Nacht € 214,00
Weekend -
van
zo 22-dec-2024
tot
zo 05-jan-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2282,00
Midweek -
Nacht € 326,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 500,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Extra huur gastenverblijf
€ 150,00
Per week
Betalen bij boeking | verplicht
Huisdier(en)
€ 75,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Het strand, de restaurants en winkels liggen op 10 minuten rijden. De vliegvelden van Malaga, Granada en Almeria zijn goed bereikbaar. Het skigebied van de Sierra Nevada, waar u ook prachtige wandelingen kunt maken, ligt op minder dan 75 minuten rijden, zodat u ‘s-ochtends kunt skiën (van december tot april) en ‘s-middags kunt genieten van het strand of uw zwembad. De 18 holes golfbaan, die aan het strand ligt, is 10 minuten rijden. De pittoreske bergdorpjes in de Alpujarras liggen in de omgeving van de villa evenals de prachtige historische steden Granada met het wereld beroemde Alhambra-paleis en Malaga met zijn historische binnenstad, de kathedraal en het Picasso museum. 

Salobreña profiteert van het subtropische microklimaat met meer dan 300 dagen zonneschijn per jaar en een gemiddelde temperatuur van meer dan 20°C. 

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in kunst, architectuur en geschiedenis biedt deze regio het beste wat Andalusië te bieden heeft. U zult onder de indruk zijn van de charme en schoonheid van dit gebied. Kleine witte bergdorpjes verscholen in het berglandschap, tropische planten, Flamenco muziek en niet te vergeten de rijkdom en variëteit van het Spaanse eten. 



Indeling

Woonkamer
1e verdieping
60 m2

Natuursteen

Airconditioning

Bank 2 zits (2)

Slaapkamer 1
Begane grond
16 m2

Bed: 1-persoons 190 x 80 cm

Bed: 1-persoons 190 x 80 cm

Natuursteen

Slaapkamer 2
1e verdieping
16 m2

Bed: King-size 200 x 180 cm

Natuursteen

Dekbedden

Slaapkamer 3
1e verdieping
16 m2

Bed: King-size 200 x 180 cm

Natuursteen

Dekbedden

Slaapkamer 4
Souterrain
16 m2

Bed: 2-persoons 190 x 160 cm

Natuursteen

Dekbedden

Slaapkamer 5
Souterrain
16 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Natuursteen

Dekbedden

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 240 m2

Kinderen

  • Kinderbed
  • Kinderstoel

Sport & recreatie

  • Duiken / snorkelen
  • Golf
  • Tennis
  • Wintersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Stedentrip
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Overwinteren
  • Zon, zee & strand

Wellness

  • Sauna

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Open haard
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • Wifi
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Garage
  • Ligstoel(en)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en)
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinstoel(en)
  • Buitenkeuken
  • Tuin volledig omheind

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Hal
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Apart toilet
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdieren in overleg

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Strandlakens

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning

Wintersport

  • Piste 50km tot 100km
  • Skilift meer dan 500m
  • Hoogte boven de 2000m


€ 1.498,-
per week v.a.
€ 1.498,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder