Villa

VT-45838-V

Als je een Villa zoekt met veel privacy, een groot (omheind) EIGEN zwembad en een apart gastenverblijf, dan heb je die nu gevonden. Villa Canta Corazon is dan de place to be!! Je eigen paradijsje in een prachtige vallei met natuur, strand en stad (Valencia, Gandia). 

Villa Canta Corazaon
is ingericht met Spaanse vibes en voorzien van alle comfort. Midden in een omheinde tropische tuin staat het huis met heel veel privacy. Zo heb je nauwelijks tot geen inkijk in de woning, op de terrassen en in het zwembad. 

Wij vinden lekker slapen op vakantie heel belangrijk, dus de slaapkamers zijn rustig gelegen en hebben fijne bedden. Er staan verschillende modellen hoofdkussens tot je beschikking!  Ook zijn alle tweepersoons-slaapkamers uitgerust met airco, muggenramen, (verduisterings) rolluiken en gordijnen. Maar ook ingebouwde kasten met veel opbergruimte en in de masterbedroom en in de casita is ook nog een ladenkast. Pak je koffer maar uit!

De badkamers zijn voorzien van een toilet, ruime inloopdouche, lavabo met grote spiegel, haardroger, voldoende bergruimte, handdoeken & handzeep. 

De woonkamer met nieuwe houtlook open keuken & gezellige zithoek is licht, mooi ingericht en biedt  prachtig zicht op de tuin en de omliggende vallei/bergen. Ook deze ruimte is voorzien van airco. De keuken zelf is voorzien van alle wenselijke comfort, zoals een vaatwasser, inductie kookplaat, Siemens combi-oven/magnetron, ruime frigo en diepvries, koffiezetapparaat, melkschuimer, broodrooster, fruitpers, blender, staafmixer..... 

De kasten zijn gevuld met ook Spaans servies, voldoende en diverse soorten glazen en bestek. De potten, pannen en het kookgerei zijn van prima kwaliteit. Theedoeken en keukenhanddoeken liggen in de lade.

Wij voorzien, voor als je aankomt in olie, kruiden, enkele vaatwastabletten, een keukensponsje, afwasmiddel, toiletpapier, thee, een fles water & een heerlijk wijntje met olijven.

In de zithoek is de grote (smart TV) flatscreen waar je kunt genieten van Netflix en je eigen wensen kunt streamen. Er is wifi van Movistar. 

Een wasmachine, strijkplank, strijkijzer, waslijnen en stofzuiger staan voor de zekerheid tot jullie beschikking, maar daar kom je niet voor! 

Op je verschillende privé terrassen en op het balkon, aangrenzend aan de gezellige woonkamer waar ook een gezellige eettafel staat, kan je genieten van de zon van 's morgens tot 's avonds en een prachtig zicht op de vallei/bergen. Dit alles ademt de sfeer van relaxen en vakantie... 

Balkon boven en terras beneden staan eettafels met stoelen en een eetbank en een zithoek & bij het zwembad staan de ligbedden alsmede een zitje om even wat te drinken onder de parasol.

Er is beneden nog een bijkeuken met bbq (gas), wasbak, koelkast, magnetron, waterkoker, de wasmachine. In de tuin is bij het grote zwembad (10x4) de buitendouche en de aparte casita (gastenverblijf) met eigen slaapkamer/badkamer/terras, een eigen plek voor je eventuele gasten, opa & oma mee... 

In het zwembad van 10m x 4,50 is het heerlijk relaxen op een ligmatras of een dagelijkse workout door wat  baantjes te trekken...

De woning is heerlijk rustig gelegen, maar je bent toch vlakbij alles! De prachtige oude stad Valencia is op 35' rijden, maar je kunt ook met de trein naar het centrum (30'), het dorpje La Barraca d' Aigues Vives met dagelijks de warme bakker en café op 25' wandelen en Alzira, op 10' rijden, de zandstranden van Cullera, Gandia, Xeraco op 20' rijden. Wandelen in de prachtige bergen, geweldige vergezichten, golfen bij La Galiana op 5 minuten (een van de mooiste banen in Spanje), de gezellige middeleeuwse stad Xàtiva op 15 minuten. Maar gewoon 'thuisblijven' verveelt ook niet gauw met het zwembad dat in februari 2023 verder wordt verfraaid.

Een auto raden wij aan in verband met boodschappen, uitstapjes maken... 

Wij wonen zelf niet op het terrein, maar het huis ligt wel in een normaal bewoond villawijkje, met huizen op flinke afstand van elkaar. Dus geen vakantiepark, je beschikt dus over voldoende privacy & rust tijdens jullie vakantie. 

Wij hebben Villa Canta Corazon met veel liefde ingericht en onderhouden deze ook zo goed mogelijk. De Villa is een echt heerlijke vakantiewoning, maar niet bedoeld als party-plek.

Wij zijn gesteld op eerlijkheid en hebben respect voor onze omwonende Spaanse buren en de natuur om ons heen en wij verwachten van onze huurders graag hetzelfde. Jullie zijn van harte welkom!

Heb je nog vragen, dan horen wij die graag!

Hasta luego !



De verhuurder, Henri

Advertentie online sinds november 2017

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 3 uur
Van harte welkom bij deze droomplek bij de leuke stad Valencia ! Als je net als wij van gezelligheid, zwemmen en mooie natuur/cultuur en steden houdt ben je als gast in Villa Canta Corazon op het juiste adres. Leuk interieur met Spaanse vibes, nieuwe keuken/badkamer, nieuw privé zwembad, extra gastenverblijf en Netflix, heel veel privacy!. Alles voor een geslaagde vakantie voor jullie allemaal.... Genoeg te doen in de naaste omgeving voor iedereen. Relax ! En heb je vragen, we horen ze graag.

Prijzen & reserveren

Flexibel annuleren

Gratis annuleren bij inreisverbod ES.

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Welkom door de host tussen 16h00&19h00 en je wordt wegwijs gemaakt in en om het huis. Wij zijn uiteraard altijd bereikbaar als er issues zijn waarbij je hulp nodig hebt!

Inclusief de huurprijs is
- beddengoed, hand-  en badhanddoeken, en thee- en keukendoeken;
- startsetje (vaatwastabletten, zeep, thee/koffie, specerijen, tandpasta etc.)
- water & electra (inbegrepen is normaal verbruik = tot 50 kwh p/d). Meerverbruik conform het app-overzicht van Iberdrola / electra kosten € 0,40 p/kwh) . Tip: geen aircoditioning aan als je buiten bent !
- sinaasappels & citroenen en kruiden in het seizoen;
- gebruik wasmachine;
- assistance als nodig
- gebruik kinderledikant/-beddengoed/-speelgoed, en op aanvraag autostoeltje, zitverhoger, babyfoon.

Niet inbegrepen:
- schoonmaakkosten € 175,--per verblijf.
- optioneel: gebruik Casita (extra kosten schoon/extra boiler maar slechts € 85,- per verblijf);
- aankomst na 19h00 tot 20h00 wel mogelijk maar na aanvraag (en tegen betaling van € 35,- cash aan je host voor zijn extra tijd en reiskosten).
- meer dan normaal verbruik electra (is meer dan 50 kwh per dag, € 0,40 p/kwh, conform overzicht Iberdrola)

De borgsom is € 300,- , retour binnen enkele dagen na vertrek (als alles in orde is en evt. onder aftrek van extra electraverbruik of gebruik casita). Aanbetaling is 30% bij boeking en zes weken voor aankomst het restant.
Jullie zijn meer dan van harte welkom!!

Afspraken als je onverhoopt moet annuleren
Mocht je helaas moeten annuleren voor de 90e dag voor aanvang van de huurperiode dan betalen wij de volledige 1e termijn terug, minus 5% kosten. Bij annulering 90 - 60 dagen voor aankomst geldt 50% terugbetaling van de huursom en tussen 60 en 30 dagen voor aankomst geldt 25% terugbetaling van de huursom. Bij annulering binnen 30 dagen voor aankomst is er geen restitutie mogelijk. Tip: neem een reis- en annuleringsverzekering !


Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
vr 22-mrt-2024
tot
zo 30-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 994,00
Midweek -
Nacht € 142,00
Weekend -
van
zo 30-jun-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1645,00
Midweek -
Nacht € 235,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
vr 01-nov-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 994,00
Midweek -
Nacht € 142,00
Weekend -
van
vr 01-nov-2024
tot
vr 21-mrt-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 455,00
Midweek -
Nacht € 65,00
Weekend -
van
vr 21-mrt-2025
tot
za 05-jul-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1085,00
Midweek -
Nacht € 155,00
Weekend -
van
za 05-jul-2025
tot
za 06-sep-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1736,00
Midweek -
Nacht € 248,00
Weekend -
van
za 06-sep-2025
tot
za 01-nov-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1085,00
Midweek -
Nacht € 155,00
Weekend -
van
za 01-nov-2025
tot
za 21-mrt-2026
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 455,00
Midweek -
Nacht € 65,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 300,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Schoonmaak
€ 175,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Toeslag nachtelijke aankomst
€ 35,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | optioneel

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Samen verblijven in en om het huis, in de prachtige tropische tuin en het grote privé zwembad is een feestje. Maar er is ook voldoende te doen in de omgeving! Juist die combinatie maakt deze plek een ideaal vakantieverbijf in alle seizoenen. Ook in voor- en naseizoen een heerlijk klimaat.
Je zult er zeker geen spijt van krijgen...
Mooi/leuk om te bezoeken
- stranden tussen Cullera en Gandia (Blue flag zandstranden)
- Albufeira (binnenmeer/rijstvelden) en El Palmer (voor paella)
- Aquarium, Biopark, Museum De belles artes (gratis) in Valencia
- golfen bij Galliana Golf (ca 5 in.)
- wandeling rondom huis bv Route des Monastirs of berg-op voor zicht over de vallei
- centrale markt (Mercat) in Valencia stad, een belevenis
- ritje naar Barx/Xativa (kasteel) door de bergen
- wandeling door de Casella-vallei
- vele markten, waaronder grote zondagse Rastro (rommel)markt in Corbera
- lunch/menu del Dia (vaak maar € 10 voor 3 gangen-menu), bv in Carcaixent (rest. Ribera ca €14 pp) of wat duurder bij Tavernes strand/rest. Alzimar of bij Casa Salvador.
- Fietsen met de familie door Valencia (o.a. Turia-park)
- shoppen in de stad of bv shoppingmall (Bonaire, even buiten Valencia, goed parkeren)
Verken de stad per fiets.... je ziet zoveel meer.
Echt de moeite waard om een dag (of meer) een fiets te huren met het hele gezin. Het Turia-park loopt door de hele stad, ca 16 km, met van alles en nog wat onderweg. Valencia is fiets-vriendelijk, overal zijn goede fietsen te huur, ook elektrische en (elektrische) bakfietsen, helmpjes voor de kids, kinderzitjes. Van de stad naar het strand (lunchen) en de Albufeira, mooie tochten
Er zijn veel mooie zandstranden in de buurt, teveel om op te noemen. Bij Cullera, Xeraco, Gandia, niet te druk, restaurantjes erbij, stadje met kasteel etc. Heerlijke baaitjes, fijn met de kids. Ook het strand bij Valencia is top.

Indeling

Woonkamer
1e verdieping
90 m2

Natuursteen

Airconditioning

Ventilator

Slaapkamer 1
1e verdieping
12 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Natuursteen

Dekbedden (1)

Slaapkamer 2
1e verdieping
10 m2

Bed: Stapelbed 200 x 90 cm

Bed: Stapelbed 200 x 90 cm

Natuursteen

Slaapkamer 3
1e verdieping
12 m2

Bed: 2-persoons

Tegels

Dekbedden (1)

Slaapkamer 4
Begane grond
18 m2

Bed: 2-persoons 200 x 150 cm

Tegels

Dekbedden (1)

Badkamer 1
1e verdieping
20 m2

Toilet

Wastafel (2)

Föhn

Badkamer 2
Begane grond
9 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 100 m2

Kinderen

  • Kinderbed (1)
  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel (1)
  • Traphekjes
  • Kinderbadje
  • Commode
  • Campingbed (1)

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Golf
  • Wandelen
  • Watersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Stedentrip
  • Kindvriendelijk
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Natuurhuisjes
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Houtkachel
  • Boiler
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting
  • Streamingdiensten

Games & entertainment

  • Spelcomputer
  • (Bord)spellen
  • Dartbord

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Garage
  • Grillplaat
  • Ligstoel(en) (6)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (4)
  • Privé oprit
  • Terras (3)
  • Tuin
  • Tuinhuis
  • Tuinstoel(en) (6)
  • Tuintafel(s) (3)
  • Veranda
  • Dakterras
  • Buitenkeuken
  • Loungeset
  • Schuur
  • Jeu de Boulesbaan
  • Tuin volledig omheind

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Beveiligingsinstallatie
  • Berging
  • Hypoallergeen
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Apart toilet (2)
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping: (4)
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens

Mindervaliden

  • Aangepaste douche

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


€ 455,-
per week v.a.
€ 455,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar

Anderen bekeken ook:

Finca Tropical

9,8
Vanaf per nacht € 71,- v.a. per week per week € 500,-