Villa


WELKOM IN KHAMKIRRI.........EEN GEWELDIGE ERVARING!!! 

Khamkirri betekent ‘plaats van de luipaard’, dat klinkt precies zoals de beleving ook zal zijn: onvergetelijk en spannend! Spannend jawel, want wat komt daar uit de bush aangelopen ? Is dat  een Giraf? Kudu of …….. ? Vooral ’s avonds als je heerlijk op de veranda zit te genieten van een drankje is het kraken van de bush een geweldige ervaring. Wat dacht je van het genieten in de splash pool op de veranda met uitzicht op de bush! 

Kruger Park is heel dichtbij dus alle geluiden kun je vanaf de veranda beleven. Het park is heel gemakkelijk vanaf de villa te bezoeken, de ingang is spreekwoordelijk bijna om de hoek (ca. 20 min. rijden vanaf de villa). 

De villa is een origineel bush house met een rieten dak, zodat je de echte Afrikaanse sfeer kunt proeven. Ook het interieur, de badkamers en slaapkamers zijn volledig in stijl. Daarnaast zijn er twee buitendouches (met regen douchekop) zodat je, terwijl je een douche neemt, heerlijk van de natuur kunt genieten! 

Koken? Een makkie! De villa is voorzien van een grote keuken waar je met elkaar heerlijk kunt koken of je kunt gebruik maken van de fijne buitenkeuken met braai (Afrikaanse BBQ) die van alle gemakken is voorzien. Ontbijten doe je heerlijk op de veranda of op het speciale plaatsje in de tuin, met misschien wel een wrattenzwijn als gezelschap. 

Geen zin om te koken? Zelfs dat is een optie in Marloth park, waar zich diverse heerlijke restaurants bevinden. De villa is uitermate geschikt voor een wat grotere familie of gezelschap! Er zijn maar liefst 8 slaapplaatsen waarvan 4 in een apart gebouw zodat indien gewenst ieder zijn eigen plekje kan creëren. 

Op zoek naar een geweldig, spannend maar bovenal unieke ervaring in Zuid-Afrika? Bezoek Khamkirri! Wij verwelkomen je er graag en zullen ervoor zorgen dat het je aan niets ontbreekt! Khamkirri heeft zijn eigen netwerk, Wifi (internet) is dus GRATIS 24/7 beschikbaar!

De verhuurder

Advertentie online sinds december 2014

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 uur
Toen wij, John en Monique, in 2011 voor het eerst in Marloth Park een huis huurde kwamen we er al snel achter dat dit plekje in Zuid Afrika wel eens ons favoriete stekje zou kunnen worden. In 2013 zijn we weer terug gegaan om een huis te zoeken voor ons zelf. Villa Khamkirri was liefde op het eerste gezicht! Wat een heerlijke stek om te verblijven. Rust, natuur en wild om je heen. Alles om te kunnen genieten en tot rust te komen. Wij willen graag deze ervaring delen! Welkom in Villa Khamkirri!

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

  • Onze villa kunt u huren voor een periode van minimaal 3 nachten.
  • Wij berekenen één prijs ongeacht het seizoen.
  • Aankomst dag is flexibel (in overleg).
  • De genoemde prijzen zijn ongeacht het aantal personen.
  • De betaling geschiedt in Euro.
  • De villa biedt plaats aan 8 personen.
  • 4 slaapkamers met 2 persoonsbedden.
  • Alle slaapkamers hebben een ensuite badkamer met toilet.
  • Tevens zijn alle slaapkamers voorzien van airconditioning.
  • Khamkirri heeft zijn eigen netwerk dus WIFI is GRATIS 24/7 beschikbaar!
  • Gratis gebruik van verrekijkers en 2 oplaadbare portofoons.
  • Linnengoed, (bad)handdoeken en keukenlinnen zijn bij de huurprijs inbegrepen. Voor extra verschoning van linnengoed en handdoeken kunt u terecht bij onze housekeepers tegen een kleine vergoeding.
  • 2 complete golfuitrustingen.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
vr 31-dec-2021
tot
wo 31-dec-2025
Minimaal verblijf 3 nachten
Week € 644,00
Midweek -
Nacht € 98,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 125,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 30,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Wassen & strijken
€ 25,00
Per week
Betalen bij boeking | optioneel

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Khamkirri heeft zijn eigen netwerk, Wifi (internet) is dus GRATIS 24/7 beschikbaar!

/strong>
Het Marloth Park grenst aan het zuiden van het wereld beroemde Kruger National Park en is gelegen tussen de plaatsen Malelane en Komatipoort. Het park is meer dan 1500 hectare groot en bestaat uit meer dan 4500 stukjes grond waarop diverse huizen zijn gebouwd. Tussen deze stukjes grond is parkland aanwezig. Hierop mag absoluut niet gebouwd worden. Deze stukken parkland zijn zogenaamde corridors voor het wild. Het park is omheind en heeft 2 bewaakte entreepoorten. De infrastructuur is redelijk goed te noemen. Marloth Park heeft maar 1 verharde weg, de hoofdweg (Olifant-drive) die van de Westpoort naar de Oostpoort loopt. Alle andere wegen zijn onverhard en af en toe hier en daar wat “bumpy”. Dus op de onverharde wegen niet te hard rijden.  

Het meest belangrijke en bezienswaardige aan het Marloth Park is het feit dat het park vol zit van de wilde beesten. Het wildlife loopt vrij rond in het park en zij hebben ten alle tijden voorrang op iedereen. Je zal ze regelmatig in onze tuin zien lopen en dat maakt het verblijf in onze villa nou juist zo uniek. Wat kun je zoal verwachten aan wild: zebra’s, giraffen, kudu’s, bavianen, vervet-aapjes, gnoe’s, wrattenzwijnen, duikertjes, impala’s. Maar er lopen ook roofdieren op het park zoals jachtluipaarden en luipaarden! Dus  in de avonduren niet zomaar gaan rondlopen. Op de veranda en braai-area kun je overigens gewoon lekker genieten zonder dat je gevaar loopt. 

Het Marloth Park is voorzien van verschillende faciliteiten. Zo heb je hier het Henk van Rooyen park. Hier is een groot zwembad met faciliteiten zoals toiletten en kleedhokjes. Tevens is het mogelijk om hier een potje tennis te spelen of te volleyballen. Of je neemt eten mee en gaat hier barbecueën en zittend genieten van de Crocodile-river. 

Op het park zijn er 2 plaatsen waar je je boodschappen kunt doen en zelfs kunttanken. Deze plaatsen zijn genaamd Trading Post en Bush centre. Hier vind je een kleine supermarkt, een drankenwinkel en zelfs ook nog een gereedschapswinkel. In het Bush-centre zit ook nog een bar en een restaurant. Tegenover de bar staat ook nog een pin-automaat waarmee je met alle creditkaarten terecht kunt. Verder zijn er wat makelaars en een souvenirwinkeltje aanwezig. Tevens kun je hier ook terecht voor het internet en zit hier ook een wasserette. Er zit ook een slager waar je heerlijk vlees kunt kopen voor de braai. Ook kun je hier terecht voor kampvuur en alle andere spullen voor je braai.
De grens met Swaziland ligt ongeveer op een 40 minuten rijden van villa Khamkirri. 

Swaziland is een klein koninkrijk, in oppervlakte iets kleiner dan het Kruger park. De meeste bezoekers reizen door Swaziland heen vanaf het Kruger park of de Panoramaroute in het Zuid Afrikaanse Mpumalanga naar Kwa Zulu Natal of andersom.  

Op weg tussen deze beide bestemmingen biedt Swaziland beslist een eigen ervaring. De Swati zijn vriendelijke, gastvrije mensen. Bovendien biedt het land een aantal specifieke locaties die de moeite waard zijn zoals de Ezulwini Vallei - ook wel de vallei der koningen genoemd waar vanuit talloze kraampjes houtsnijwerk en andere kunstzinnigheden worden verkocht.  In dit deel van het land liggen de meeste hotels en zijn talloze excursies te maken zoals naar het traditionele dorp Mantenga in het gelijknamige natuurpark met onder meer de hoogste waterval van Swaziland (95 m).

Daarnaast biedt Swaziland safari in parken als Mlilwane & Hlane en kunt u in het westen van het land zien hoe ambachtelijk glas wordt geblazen.
De Panorama route mag je niet missen wanneer je in Zuid Afrika bent, het is een van de mooiste bestemmingen. Bij een vakantie naar Zuid Afrika word vaak meteen gedacht aan het Kruger park en wilde dieren, aan Kaapstad en de wijnen, maar er is ook prachtige natuur.

De Panorama route leidt je langs spectaculaire uitzichten en prachtige plaatsen.
 De route leidt je door de ruige bergketen van de Noordelijke Drakensbergen in deprovincie Mpumalanga. Kijkend vanaf de Drakensbergen is er een enorme, abruptediepte, die zorgt voor een fantastisch uitzicht op de vlaktes van het reservaat duizend meter hieronder. 

De panoramaroute brengt je langs Blyde River Canyon, Bourke's Luck potholes enGods windows. Andere hoogtepunten zijn de watervallen in Graskop en Sabie enmooie steden als Hazeview, Ohrigstad en Pilgrims Rest.
Jane Goodall Institute Chimp Eden 

Chimp Eden ligt in het prachtige gebied van het Umhloti natuurpark, op ongeveer 15 km buiten Nelspruit. Het in 1977 opgericht Jane Goodal Institute houdt zich tot op de dag van vandaag bezig met onderzoek naar het gedrag van Chimpansees met als doel: het voorkomen en uitsterven van bedreigdediersoorten en hun leefomgeving vooral gericht op chimpansees. 

De chimpansees welke in Chimp Eden verblijven zijn de gelukkigen, zij hebbende mogelijkheid om aan hun trauma te ontsnappen en daarvan te herstellen in een veilige omgeving met de nodige aandacht en verzorging. De chimpansees verblijven overdag in een zo natuurlijke mogelijk nagebootst wild omheind terrein, waarin ze in een groep leven en hun natuurlijke sociale gedrag kunnen terugwinnen. 

Op dit moment zijn er 3 verschillende groepen welke verblijven in drie omheindeverblijven met uitkijkposten die over het bos en de voederplaatsen uitkijken. Via deze uitkijkposten kunnen bezoekers en vrijwilligers de chimpansees in hun natuurlijke omgeving observeren en bestuderen.
Voor onze gasten hebben wij 2 complete golfuitrustingen ter beschikking. De sets bestaan uit een putter, een wedge, driver, wood 3 en 5, en graphite ijzers 5 - SW.
In de golftassen zitten ook genoeg tee's, een pitchfork en een marker.

U hoeft dus niet te gaan lopen sjouwen met uw golfuitrusting. Er zijn genoeg uitdagende golfbanen aanwezig in de buurt van villa Khamkirri.

Voor alle golfbanen in de buurt verwijzen wij u naar onze website.

Indeling

Woonkamer
Begane grond
42 m2

Tegels

Ventilator

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
Begane grond
22 m2

Bed: King-size 200 x 180 cm

Tegels

Dekbedden

Slaapkamer 2
1e verdieping
22 m2

Bed: King-size 200 x 180 cm

Parket

Dekbedden

Slaapkamer 3
1e verdieping
14 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Tegels

Dekbedden

Slaapkamer 4
1e verdieping
14 m2

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Tegels

Dekbedden

Badkamer 1
Begane grond
14 m2

Toilet

Douche

Ligbad

Badkamer 2
1e verdieping
12 m2

Toilet

Douche

Ligbad

Badkamer 3
1e verdieping
4 m2

Toilet

Douche

Wastafel

Badkamer 4
1e verdieping
4 m2

Toilet

Douche

Wastafel

Relax gedeelte en veranda
1e verdieping

60 m2

Wasruimte
Begane grond

22 m2

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Elektrisch (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 240 m2

Sport & recreatie

  • Golf
  • Mountainbiken
  • Tennis
  • Wandelen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Kindvriendelijk
  • Lange termijn verhuur
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Natuurhuisjes

Verwarming

  • Boiler
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Televisie
  • Cd-speler
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Carport
  • Garage
  • Grillplaat
  • Parkeerplaats(en)
  • Privé oprit
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinstoel(en)
  • Tuintafel(s)
  • Veranda
  • Buitenkeuken
  • Hangmat

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Strandlakens

Faciliteiten

  • Beveiligingsinstallatie
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • Dvd's / Blu-ray's

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


€ 644,-
per week v.a.
€ 644,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook: