Vakantiehuis

Luxe Stuga met Sauna en Uitzicht


Ons vrijgelegen, luxe vakantiehuis heeft een ruime, open keuken en woonkamer met schitterende uitzichten over het meer en de heuvels. Via grote openslaande deuren kom je op het overdekte terras vanaf waar je de zon kan zien ondergaan. Daarnaast vind je in de woonkamer een ambilight tv met blu ray speler, Chromecast, boeken en leuke gezelschapsspellen. Verder is het huis uitgerust met een luxe badkamer en sauna,een apart toilet en een wasruimte. 

Op de bovenverdieping bevinden zich 3 slaapkamers met ambachtelijk houtwerk en gewelfde plafonds. Daarnaast heeft het huis zijn eigen glasvezel Wifi en wordt het op milieu vriendelijke wijze verwarmt door vloerverwarming aangedreven door een warmtepomp. Het huis is uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie!

Directe omgeving
Er zijn veel leuke dingen te zien en te doen rondom het meer en in de bossen. In elk van de vier seizoenen zijn er activiteiten voor alle iedereen! 

In de zomer is het heerlijk om de bossen en heuvels te gaan verkennen.Één van de wandelingen kan je naar de windhut leiden waar je kan pauzeren bij een houtvuurtje. Na een lange wandeling kan je een verfrissende duik in het meer nemen of de roeiboot pakken voor een ontspannen vaartocht. Vergeet niet een vishengel mee te nemen en probeer een lekkere vis te vangen voor het avondeten. Bij terugkomst kan je een  vuur in de vuurplaats maken. Grill worsten of barbeque je net gevangen vis terwijl de zon achter de heuvels zakt. Geniet van de sterrenlucht vanaf het terras van het huisje voor je naar bed gaat, in heldere nachten zal de hele melkweg zich voor je ogen ontvouwen! 

In de herfst veranderen de bladeren van kleur en voegen ze spectaculaire gele en rode tinten toe aan het bosrijke landschap. Wandelen en varen bieden een schilderachtig uitzicht op de overgang van het seizoen. Veel verschillende soorten bessen zijn rijp voor het plukken op de heuvels rondom de vakantiewoning. Het elandjachtseizoen begint ook in de eerste week van september.  Wanneer van te voren besproken is het mogelijk de jagers te volgen tijdens de jacht. Geniet na van de avonturen van de dag met een warm glas gluhwein! 

In de winter en het begin van de lente is het land bedekt onder een dikke laag sneeuw. Wanneer je gaat langlaufen of wandelen met sneeuwschoenen in de stille witte bossen kan je zomaar een rendier of een eland tegen komen. Op het meer kan je de kunst van het ijsvissen leren, het is een belevenis die elke visser een keer gehad moet hebben. En als je, moe van alle activiteiten, bij het kampvuur gaat zitten om je weer op te warmen kan zo maar opeens het noorderlicht de nachtelijke hemel boven de heuvels verlichten met een geweldige lichtshow. 

Verdere omgeving
Wanneer je beschikt over een auto kan je de provincie Jämtland  ontdekken! Zo kan je in de winter in de buurt skipistes en langlauf pistes vinden. Vooral de langlauf mogelijkheden in Östersund zijn geweldig, daar bevind zich namelijk het WK parcours langlaufen! 

Of u nu besluit om op pad te gaan voor een volledige dagtocht of een kort bezoek in de buurt, we kunnen je veel goede tips geven voor eten, plezier en avontuur. Er is overal natuur! Afhankelijk van het seizoen zijn er geweldige locaties in de buurt om te wandelen, zwemmen, varen, fietsen, langlaufen, skiën, schaatsen, rodelen en sneeuwschoenwandelen. Östersund is de thuisbasis van een langlaufcircuit van de Wereldbeker! En in Gällö is er een mogelijkheid om het hele jaar door te langlaufen in een oude tunnel. Misschien wilt je ook wat van het lokale tijdverdrijven proberen, zoals motorsport. In ons naburig dorpje Rissna, kan go-cart racen en ijs rijden vooraf worden geregeld voor groepen van zes of meer. Iets verder op in Albacken kun je bij   OffroadZweden  in de zomer motorrijden en in de winter sneeuwscooter en sneeuw-motor rijden. En voor mensen die liever geen motor gebruiken om zich te verplaatsen is hondenslee rijden ook een optie. 
Laat ons weten wat je wilt en we zullen ons best doen om je de juiste richting op te sturen! 

Steden en dorpen
Östersund, de hoofdstad van Jämtland, ligt op 45 kilometer afstand van Lakeside Sweden. Geniet van de cultuur in het Jamtli-museum. Ga lekker winkelen of drink een kopje koffie in een plaatselijk café. Of kies voor buitenactiviteiten zoals skiën, langlaufen, paardrijden of elandensafari. 

Dichterbij (25 km) Lakeside Sweden vind je het schattige dorpjes Stugun en  Gällö. Hier kan je de dichtstbijzijnde supermarkten vinden en in Gällö kan je in de winter op de lokale skipiste.

De verhuurder, Carine & Toon,

Advertentie online sinds mei 2018

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 3 uur
Achter Lakeside Sweden vind je Toon en Carine Kaerts, zelf fervente natuur liefhebbers oorspronkelijk afkomstig uit Nederland.

Voor ons was Zweden een van de weinige plekken in Europa waar we nog zo veel natuur en ruimte kon vinden. Daarom zijn we half 2016 geëmigreerd naar Zweden om daar onze droom op te bouwen: andere mensen net zo laten genieten van de natuur en de stilte als wijzelf. Want pas dan kom je weer helemaal tot rust en terug bij jezelf.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

De opgegeven prijzen zijn voor het hele huis, onafhankelijk van het aantal personen dat er zal verblijven (maximaal 6 personen). De prijs is inclusief bed- en keukenlinnen, handdoeken, gebruik van de boot, sneeuwschoenen en langlaufen skies. Het energieverbruik en de eind schoonmaak, inclusief opgemaakte  bedden bij aankomst, zijn ook bij de prijs inbegrepen! Dus geen verborgen kosten!

In de prijs inbegrepen extra's:
  • Bedlinnen
  • Opgemaakte bedden bij aankomst
  • Badlinnen (één grote handoek en één kleine handoek per persoon)
  • Keukenlinnen (handoeken, theedoeken, vaatdoeken, gastendoekjes)
  • Snelle Wifi via glasvezel (250 Mbps)
  • Gebruik sauna
  • Gebruik wasmachine
  • Nutsvoorzieningen* (stroom, water, riolering)
  • Stookhout voor kampvuur (één grote kist stookhout is inbegrepen in de huurprijs)
  • Gebruik roeiboot
  • Visspullen (2 hengels met toebehoren, special voor de winter zijn er ook 2 ijsvishengels en een ijsboor)
  • Gebruik sneeuwschoenen en 2 paar houten langlaufskies met stokken in de winter
  • Eindschoonmaak
* Normaal gebruik van nutsvoorzieningen is inbegrepen in de huurprijs. Het opladen van een hybride of elektrische auto wordt niet als normaal gebruik beschouwd en moet aan Lakeside Sweden worden gemeld en apart worden betaald.

Huisregels
In onze stuga gelden enkele huisregels:
  • Onze stuga is rookvrij.
  • Graag, zoals de gewoonte is in Zweden, schoenen uit in huis. We hebben slippers beschikbaar.
  • Wij staan geen feesten of evenementen toe in onze stuga en helaas accepteren we ook geen vriendengroepen meer.
Annuleringsvoorwaarde
Elke annulering moet schriftelijk worden gedaan via e-mail of post bij Lakeside Sweden. De volgende percentages van het totaal bedrag wordt terug gestort:
  • Annulering meer dan 30 dagen voor aanvang van de huurperiode: 100%.
  • Annulering tussen 30 en 14 dagen voor aanvang van de huurperiode: 50%
  • Annulering minder dan 14 voor aanvang van de huurperiode: 0%
Wij raden altijd aan om voor uw reis een Annuleringsverzekering af te sluiten.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
ma 01-nov-2021
tot
wo 31-dec-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1092,00
Midweek -
Nacht € 156,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 250,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

In de omgeving van onze vakantiewoning is van alles te zien en te beleven! We hebben geprobeerd zoveel mogelijk tips te verzamelen op een speciale Google Maps kaart. De tips zijn onderverdeeld in verschillende categorieën zoals bijvoorbeeld Wandelen, Skiën & Langlaufen of Vissen. Vergeet ook niet een kijkje te nemen bij de tips in de categorie Overige Bezienswaardigheden & Activiteiten!

Kopieer de onderstaande link om een GoogleMaps kaart te open met bezienswaardigheden en activiteiten in de buurt van Lakeside Sweden.
https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=18IAa6c1asNxHs_MdOtLswG6mJNNIt2f2&ll=63.106912643965174%2C14.269404258097211&z=8
Bij ons kan je s'winters zomaar opeens het Noorderlicht aan de hemel zien verschijnen. Het is echt iets onvergetelijks om mee te maken!

Vergeet niet een app zoals bijvoorbeeld 'My Aurora Forecast' op je telefoon te zetten zodat je een waarschuwing krijgt als de kans op Noorderlicht groot is want het schouwspel kan ook zo weer verdwenen zijn.
In de bossen, op de weides en in de lucht zijn allerlei dieren te spotten! Vooral in de schemer komen ze te voorschijn. In de winter komen daar ook nog de rendieren bij die in onze omgeving overwinteren. Bekijk de foto's voor een indruk van de dieren die je zou kunnen tegenkomen!
Zowel in de zomer als in de winter zijn er vele mogelijkheden voor het maken van een fijne wandeling in de buurt van de Stuga! Of je nu langs het meer of door de bossen en heuvels wilt wandelen, alles is mogelijk.

Kijk op onze Google maps kaart onder het kopje Wandelen voor al onze tips!

https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=18IAa6c1asNxHs_MdOtLswG6mJNNIt2f2&ll=63.106912643965174%2C14.269404258097211&z=8
In de herfst kan je in de omgeving van de Stuga allerlei soorten lekkere bessen vinden om te plukken! In de bossen zijn frambozen, bosbessen, vossebessen en nog veel meer te vinden. En bij ons in de tuin van de boerderij zijn ook nog zwarte bessen te vinden!
Wist je dat onze luxe vakantiewoning zich op 1840 km van Utrecht bevindt en wij dus vanuit Nederland prima zijn te bereiken met de auto (twee reisdagen en maar één overnachting!). Kies in Zweden voor de 'Inlandsvägen' en geniet van de meren, bossen en vergezichten die zich tijdens de reis aan je ontvouwen!

Voor de winter raden we aan om sneeuwkettingen mee te nemen wanneer je met een eigen auto naar ons toe komt. Wanneer je in de winter met een huurauto komt raden we aan om voor een auto met vierwielaandrijving en spijkerbanden te kiezen, zo kan je veilig over de besneeuwde Zweedse wegen naar ons toe rijden.

Indeling

Woonkamer
Begane grond
18 m2

Natuursteen

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (6)

Slaapkamer 1
1e verdieping

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Parket

Dekbedden (2)

Slaapkamer 2
1e verdieping

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Parket

Dekbedden (2)

Slaapkamer 3
1e verdieping

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Bed: 1-persoons 200 x 80 cm

Parket

Badkamer
Begane grond
5 m2

Toilet

Douche (1)

Wastafel (2)

Apart toilet
Begane grond

2 m2

Sauna
Begane grond

3 m2

Wasruimte
Begane grond

3 m2

Overdekt terras
Begane grond

24 m2

Keuken

Soort: Open

Fornuis: (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Vakantiehuis

Woonoppervlakte

  • 105 m2

Sport & recreatie

  • Paardrijden
  • Sportvissen
  • Wandelen
  • Watersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Natuurhuisjes

Wellness

  • Sauna
  • Massagedouche

Verwarming

  • Centrale verwarming
  • Vloerverwarming
  • Boiler

Internet, wifi, audio

  • Televisie
  • Blu-ray-speler
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (2)
  • Parkeerplaats(en) (3)
  • Privé oprit
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (6)
  • Tuintafel(s) (1)
  • Veranda
  • Slee (4)

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Berging
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Apart toilet (1)
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (6)
  • Keukenlinnen
  • Strandlakens (6)

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken
  • Dvd's / Blu-ray's

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning


€ 1.092,-
per week v.a.
€ 1.092,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook: