Appartement


Welkom in de Walliser dorpen Fiesch, Fieschertal en het beroemde muziekdorp Ernen. De dorpen verbinden het langlaufparadijs Goms met het ski- en snowboardparadijs Aletsch Arena. Het dorp Fiesch, het treinstation en de kabelbaan naar de hoger gelegen ski- en wandelgebieden liggen op slechts enkele minuten lopen.In de zomer kunt u het Aletschgebied met zijn 23 km lange Aletschgletsjer en de idyllische dorpjes ontdekken met de wandelpas.De ideale vakantiebestemmingen voor alpineskiën, langlaufen, winterwandelen, klimmen, gletsjertochten, hardlopen, mountainbiken en paragliden.Het 3,5 kamer appartement Lotus is gelegen in het Wiler deel van het dorp aan het einde van de toegangsweg, omgeven door landbouw. In de directe omgeving worden diverse dieren gehouden, waaronder lama's. Het chalet bestaat uit 2 appartementen, het appartement op de begane grond is voor 4 personen, het appartement op de bovenverdieping is voor 6 personen, de appartementen kunnen afzonderlijk of samen gehuurd worden.Dit appartement bestaat uit: woon-eetkamer met open keuken, 2 slaapkamers met 2 bedden en 1 badkamer met wastafel, toilet en douche.

De verhuurder, Natascha Joling

Advertentie online sinds juli 2023

Geverifieerde verhuurder
Mijn naam is mevrouw Natascha Joling, wij verhuren meerdere appartementen in de Aletsch Arena
Ik woon al meer dan 30 jaar in het prachtige Aletschgebied.
Mooie Walliser chalets, behulpzame bewoners, een levendig stadscentrum met winkels, bars en buurtwinkels, we heten u allemaal van harte welkom! Veel plezier in ons vakantiehuis en geniet van de tijd samen.
Wij werken waar anderen vakantie vieren!
We kijken uit naar je bezoek!

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

De aanbetaling bedraagt 50% van het huurbedrag en dient direct na ontvangst van de boekingsbevestiging te worden voldaan. Het saldo dient 60 dagen voor aanvang van de huur te worden betaald
Een herroeping uit het huurcontract is mogelijk onder de volgende voorwaarden. De aanbetaling van 50% van de huursom is in ieder geval verschuldigd. Indien de annuleringstermijn korter is dan 61 dagen, of indien de aankomst niet doorgaat, is de volledige huurprijs verschuldigd. De huurder mag een vervangende huurder voorstellen, die redelijk en solvabel moet zijn voor de verhuurder. De vervangende huurder aanvaardt het contract onder de bestaande voorwaarden, huurder en vervangende huurder zijn hoofdelijk aansprakelijk voor de huurprijs. De ontvangst van de melding door de agent of het boekingskantoor is bepalend voor de berekening van de annuleringskosten, voor (zaterdag, zondag of feestdagen) geldt de eerstvolgende werkdag. Bij niet-aankomst of vroegtijdige beëindiging van de huurperiode blijft het gehele factuurbedrag verschuldigd. Als er een nieuwe huurder wordt gevonden, vindt de terugbetaling pas plaats als de nieuwe huurder een gelijkwaardige betaling heeft gedaan. Elke annulering of omboeking wordt altijd in rekening gebracht met CHF. 100.—In rekening gebracht voor verwerking Bij voortijdige terugtrekking uit de huurovereenkomst zal het appartement worden vrijgegeven voor nieuwe verhuur.Indien de woning opnieuw wordt verhuurd en de nieuwe huurder zijn volledige betalingen heeft gedaan, zal het betaalde bedrag worden terugbetaald minus de verwerkingskosten. Er vindt geen restitutie plaats bij vroegtijdig vertrek. Wij raden altijd aan om een reisannuleringsverzekering af te sluiten.  

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 30-mrt-2024
tot
za 27-apr-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 497,00
Midweek -
Nacht € 71,00
Weekend -
van
za 27-apr-2024
tot
za 29-jun-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 413,00
Midweek -
Nacht € 59,00
Weekend -
van
za 29-jun-2024
tot
za 06-jul-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 511,00
Midweek -
Nacht € 73,00
Weekend -
van
za 06-jul-2024
tot
za 13-jul-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 917,00
Midweek -
Nacht € 131,00
Weekend -
van
za 13-jul-2024
tot
za 17-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 917,00
Midweek -
Nacht € 131,00
Weekend -
van
za 17-aug-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 511,00
Midweek -
Nacht € 73,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
za 07-dec-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 413,00
Midweek -
Nacht € 59,00
Weekend -
van
za 07-dec-2024
tot
za 14-dec-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 497,00
Midweek -
Nacht € 71,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Bedlinnen
€ 35,00
Per persoon
Ter plaatse betalen | verplicht
Borgsom
€ 205,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 120,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Kinderbed
€ 26,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | optioneel
Toeristenbelasting 6 t/m 16 jaar
€ 1,80
Per nacht
Ter plaatse betalen | verplicht
Toeristenbelasting vanaf 13 jaar
€ 3,80
Per persoon per nacht
Ter plaatse betalen | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

De Grote Aletschgletsjer is een aanblik van archaïsche schoonheid. Hoog boven, bij de uitkijkpunten Hohfluh, Moosfluh, Bettmerhorn en Eggishorn, wordt men zich het duidelijkst bewust van de grootte en het unieke karakter van de Grote Aletschgletsjer. Men kan niet ontsnappen aan de fascinatie van de enorme ijsstroom, die zich over een lengte van 20 km uitstrekt van het stroomgebied in de Jungfrau-regio (4000 m) tot aan de Massa-kloof, die ongeveer 2500 m lager ligt.
De langlaufloipes van de routes Bettmeralp en Riederalp passen perfect in het besneeuwde landschap van de Aletsch Arena. Klassiek of skatend: op het zonnige Walliser plateau op meer dan 2000 m boven zeeniveau. M. iedereen vindt zijn droompad. Maar ook beneden in het dal staat dankzij de Fieschertalloipe niets het langlaufen in de weg. Het gebruik van de drie langlaufloipes in de Aletsch Arena is gratis. In het nabijgelegen Goms openen zich geheel nieuwe dimensies voor ervaren langlaufers. De regio is met 100 km loipes een van de grootste langlaufgebieden van Zwitserland.
Met sneeuw bedekte bergen, blauwe luchten, warme zonneschijn en een adembenemend uitzicht op meer dan 40 vierduizenders en de grootste gletsjer van de Alpen: het skigebied op de Zwitserse Alpen Jungfrau-Aletsch UNESCO-werelderfgoed biedt alles wat het hart van een skiër en snowboarder verdient verlangens. Dankzij de hoogte tussen 1845 en 2869 meter boven zeeniveau zijn ook van december tot april perfecte wintersportomstandigheden gegarandeerd.
Het oversteken van de 160 meter lange Aspi-Titter-hangbrug belooft een stijgend adrenalinegehalte tijdens het wandelen. Het leidt op een spectaculaire manier over de 120 meter diepe Weisswasser-kloof. De locatie van de Aspi-Titter hangbrug is al een hoogtepunt. Het ligt aan de voet van de imposante Fiescher-gletsjer en verbindt het Aletschgebied met het Goms. Dankzij de brug is er ook een doorlopend hooggelegen wandelpad van de Gotthardregio naar Unterwallis.
Golfers een geheime tip. Het ligt in de Aletsch Arena op een hoogte van 2000 m en is daarmee de hoogste 9-holes golfbaan van Europa
De golfbaan ligt op een hoog plateau boven het Rhônedal, met een spectaculair uitzicht op 40 vierduizenders zoals de Eiger, Mönch, Jungfrau en de wereldberoemde Matterhorn. Dankzij het zonnige, zeer milde klimaat is de kwaliteit van het gazon uitstekend.
Zonder ooit iets over krachtplaatsen en krachtzones te hebben gehoord, kan de wandelaar na een wandeling door het Binntal verrast zijn wanneer hij vol vreugdevolle levensenergie terugkeert naar het dal. Het wijdvertakte Binntal in Wallis staat bekend om zijn rijkdom aan mineralen.
Laat je eigen sporen achter op een gletsjer, kijk goed in de indrukwekkende spleten en ervaar het intense blauw van het eeuwige ijs: Een tocht op de Grote Aletschgletsjer is een van de absolute hoogtepunten van de zomervakantie in de Aletsch Arena. Vanuit Fiesch is toegang mogelijk via Fiescheralp en Märjela. Het betreden van de gletsjer is echter alleen toegestaan met een berggids. Wandelen naar de rand van de Grote Aletschgletsjer is voor iedereen toegestaan en is vooral voor gezinnen met kinderen een spektakel.
De thermale baden van Brigerbad zijn de grootste openluchtthermen van Zwitserland. De langste glijbaan van Europa, de hete grot, binnen- en buitenbaden, verschillende stoombaden en een sauna wachten op u. Zwemplezier gegarandeerd!
Via een breed natuurpad rijdt u omhoog naar de Tälligrat-tunnel. Eenmaal daar wacht u een fantastisch uitzicht op de Fiescher-gletsjer. Als u de tunnel oversteekt, komt u bij de Märjela. Boordevol gletsjerimpressies vervolg je de singletrail richting Unners Tälli. Terug bij het bergstation Fiescheralp gaat een pad naar links richting Fiescherstafel en Stirnig. Volg deze en rijd over de singletrail het Fieschertal in.
haven, vaardigheid en geografie
Het "Swiss Rope Park" is ingebed in het Sport Resort Fiesch. Geen gewoon touwpark - want als u uw vaardigheid, concentratie en moed op verschillende banen wilt testen, kunt u dat doen in een faciliteit die is gemodelleerd naar de topografie van Zwitserland. Je vindt het nergens anders.

hoogtepunten
6 cursussen met 55 platforms
Continu back-up systeem
Reisspel door Zwitserland met cartoontentoonstelling

De eenvoudigste cursus duurt ongeveer 1 uur, de moeilijkste ongeveer 2 uur. Als je alle cursussen samen wilt doen, heb je ongeveer 3 uur nodig.
We vragen u de gebruiksvoorwaarden te lezen en af te drukken. Het invullen van de gebruiksvoorwaarden maakt deel uit van de voorbereiding op het touwparkavontuur. Onze klimparcoursgidsen laten u kennismaken met het park en begeleiden u tijdens de verschillende passages.

Indeling

Woonkamer
Begane grond

Tapijt

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (4)

Slaapkamer 1
Begane grond

Bed: 2-persoons 200 x 190 cm

Tapijt

Dekbedden (2)

Slaapkamer 2
Begane grond

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tapijt

Badkamer
Begane grond

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Keramisch (4 Kookzones/branders)

Bestek & servies

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Appartement

Woonoppervlakte

  • 55 m2

Kinderen

  • Kinderbed
  • Kinderstoel

Sport & recreatie

  • Bergsport
  • Golf
  • Mountainbiken
  • Wandelen
  • Wintersport

Populaire thema's

  • Budget
  • Kindvriendelijk
  • Natuurhuisjes

Verwarming

  • Electrische verwarming

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • Radio
  • Dvd-speler
  • Wifi

Buitenvoorzieningen

  • Parkeerplaats(en) (2)
  • Tuin
  • Tuintafel(s) (1)

Privacy

  • Beheerder op terrein

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Keukenlinnen

Faciliteiten

  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Wintersport

  • Piste meer dan 100km
  • Skilift meer dan 500m
  • Hoogte boven de 2000m
  • Levendige après-ski


€ 413,-
per week v.a.
€ 413,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder

Sunnestrahl

Vanaf per nacht € 92,- v.a. per week per week € 644,-

Jadwiga OG

Vanaf per nacht € 79,- v.a. per week per week € 553,-

Camelot 4

Vanaf per nacht € 147,- v.a. per week per week € 1.029,-