Villa

Aruba Villa Florida


Vakantie Villa Florida biedt u alles voor een geslaagde Aruba vakantie. Onze luxe vakantie villa met grote tuin en XXL zwembad staat in de populaire, rustige en veilige villawijk "Sabana Liber Villa Park". Aruba Villa Florida is centraal gelegen in Noord, op zo'n 5 minuten van de mooiste stranden (o.a. Palm Beach en Eagle Beach), het uitgaansleven, de beste restaurants, Tierra del Sol golfbaan en de luxehotels.
Gecertiviceerd COVID-19 veilig door de Aruba Health Authority! 

Onze Villa en zwembad is GEHEEL vernieuwd en voorzien van nieuwe keukens in villa en het appartement, nieuwe badkamers, nieuwe bedden, matrassen, meubels, serviezen & pannen, textiel & handoeken, etc.

De Villa en het appartement zijn beide zeer luxe ingericht, bieden alle privacy (geen inkijk) en zijn voorzien van alle gemakken zoals een Jura volautomatische koffie machine.
Alle slaapkamers en de woonkamer hebben een eigen recente inverter-airco (extra groen en zuinig in gebruik). De keuken is voorzien van alle nieuwste moderne apparatuur die u zich kunt wensen. Natuurlijk een mooie grote BBQ in de tuin. Uw huurauto(s) kunt u op het eigen terrein van Villa Florida parkeren.

Alle comfort
De Aruba Villa Florida is comfortabel ingericht voor 6 personen met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Een met bad, de ander met stort douche en toilet plus een apart gasten toilet. In het vrijstaande, luxe tuin appartement met keuken, badkamer, woonkamer en separate slaapkamer - gelegen in de grote tuin van de villa - is plaats voor nog eens 2 personen. Dit appartement geeft u alle privacy en is nauwlijks zichtbaar vanuit de Villa.
U heeft dus alle ruimte en comfort met totaal 3 badkamers, 4 toiletten en 4 slaapkamers met losse matrassen (90x200) en bedden voor voor 8 volwassenen en daarnaast ook nog een kinder spijlenbedje (t/m 2 jaar).

De ruime tuin, bijna 2000 m2 is de grootste van de hele villawijk. Achter de tuin begint een natuurgebied, dus geen achterburen. Zoveel ruimte en privacy zult u zelden op Aruba vinden.
U heeft rondom ruim uitzicht en de volledige privacy die u zich kunt wensen (niemand kan u zien in de tuin of het zwembad). U wilt zich in uw vakantie immers niet 'opgesloten' voelen tussen hoge muren en hekken. Natuurlijk is de tuin van de villa wel compleet en veilig ommuurd voor maximale veiligheid en heeft het een extra groot zwembad (lengte ruim 14x5 meter !) met heerlijke ligbedden.

Toch bent u vlakbij het uitgaansleven, restaurants, de bars en stranden zonder daar iets van te horen.

Aan de rand van het zwembad van de vakantievilla zorgen twee karakteristieke Arubaanse palapa's voor de welkome schaduw. De tuin van de villa is ingericht met diverse (palm)bomen, bananenplanten en exotische struiken met kleurige bloemen, waarop diverse vogels, zoals kolibries, suikerdiefjes, en vlinders afkomen.

Op de grote flat-screen LED TVs in de woonkamer en master slaapkamer van de villa kunt u 7 Nederlandse zenders bekijken. Het appartement heeft ook 2 Flat screen LCD TV's in de woonkamer en slaapkamer en overal op ons terrein is gratis Wifi beschikbaar.

Relax en geniet
Schuif lekker onderuit op de comfortabele ligbedden aan de rand van het ruime, glasheldere zwembad in de achtertuin van de villa. Geniet van de tropische zon de aangename bries, of zoek verkoeling in de schaduw onder de palappa. eet lekker buiten on der de mooie porch. De keuze is aan u. Vrienden verrassen met een etentje thuis op een zwoele zomeravond? De grote mobiele barbecue in de tuin van Villa Florida biedt u daarvoor alle gelegenheid.

Heerlijk slapen
Een goede nachtrust is wel zo belangrijk voor een geslaagde vakantie. Aruba Villa Florida is uitgerust met nieuwe matrassen en bedden. De kwaliteitsmatrassen zorgen ervoor dat u heerlijk kunt slapen en iedere morgen uitgerust opstaat. Zo kunt u volop kunt genieten van alles wat onze villa en Aruba u te bieden hebben.

PRIJZEN, SERVICE & BESCHIKBAARHEID
Vakantievilla Florida is geschikt voor maximaal 6 personen + baby (villa incl. tuinappartement 8 personen totaal).
Als u alleen de Villa huurt zullen wij het appartement NIET verhuren in dezelfde periode !
De minimale huurperiode is 7 dagen.

Inbegrepen in de servicekosten zijn; uw persoonlijke ontvangst en uitleg in de Villa, er een leuk startpakket boodschappen in de ijskast bij aankomst in de Villa. Daarnaast is er de persoonlijke begeleiding in Aruba tijdens uw vakantie door onze uitstekende lokale beheerster. Zij kan u ook de laatste informatie geven over nieuwste Arubaanse “hotspots”, attracties, bezienswaardigheden en leuke lokale restaurantjes.

Deze service is uniek op Aruba! Inclusief de Aruba Villa Florida, don't worry be happy garantie!

PS: wij verhuren niet aan jongeren, en de villa is niet geschikt voor feestjes etc. De villawijk is rustig. Wij verhuren ook niet aan gezinnen die meerdere huizen in de buurt huren of aan groepen.
Het is verboden opblaasbedden of andere slaap middelen mee te nemen om extra personen te laten slapen.

De verhuurder, Eric

Advertentie online sinds augustus 2016

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 2 dagen
Wij zijn van oorsprong een Nederlands gezin met 4 kinderen.
Wij komen al meer dan 30 jaar op Aruba en wonen hier een groot deel van het jaar zelf.
Wij hebben zelf ook jaren gehuurd en hebben toen deze perfecte Villa met Appartement op de beste plek van Aruba gevonden om te kopen. Deze villa hebben wij volledig laten renoveren en voorzien van volledig nieuwe luxe inrichting, badkamers en keuken.

Wij hopen dat Aruba Villa Florida net als voor ons, voor u het mooiste plekje op aarde is.

Veilig online betalen mogelijk

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

De Villa prijs is vanaf €1389 (€198 p/nacht) per week in het laag seizoen (mei tot midden december) tot 6 personen en €2030 per week in het hoogseizoen, en met carneval is er een meerprijs en met kerst €3500 per week.
Prijzen zijn exclusief lokale belastingen en service kosten: totaal 19,5%.
Late checkout is op basis van beschikbaarheid om 19:00 ipv.10:00 tegen 50% van dagprijs

Villa inclusief tuinappartement:
Voor 8 personen is er een toeslag voor de huur van het tuinappartement van de villa. Deze toeslag is €120 per dag. U dient dan de villa inclusief appartement te boeken (zie ook andere advertentie op Micazu van dezelfde villa met appartement)
 
Toelichting Servicekosten:
De Servicekosten en Tax bedragen totaal 19,5% van de huursom. Dit is inclusief alle Arubaanse belastingen, een startpakket boodschappen bij aankomst, regulier zwembad- en tuinonderhoud, handdoeken, strandlakens, strandstoelen, grote koelbox, bedden- en linnengoed, kabeltelevisie met 7 Nederlandse zenders, snel draadloos internet, en begeleiding tijdens de vakantie door onze lokale beheerster.

Tijdens uw verblijf is het gebruik van water, elektriciteit naar verbruik. Normaal ongeveer 85€ per week. Meterstanden van water en electriciteit worden samen opgenomen bij aankomst en het verbruik wordt verrekend aan het einde van de huurperiode met de borg. 

Kosten van de verplichte eindschoonmaak zijn €145,-. Bij een verblijf van 10 dagen of langer is een tussentijdse schoonmaak a €45 verplicht, u kunt met de beheerster afstemmen wanneer u dat het beste uitkomt. appartement eind schoonmaak € 55 tussen schoonmaak € 30
Aanbetaling: Bij boeking dient u 50% aan te betalen om deze definitief te maken. 4 weken voor aankomst willen wij graag de overige 50% ontvangen.

Annulering
: bij annulering voor 4 weken voor aankomst is 50% verschuldigd en na 4 weken voor aankomst 100%.

Borg:
Villa €750, Villa inclusief appartement €1000

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
zo 18-feb-2024
tot
di 30-apr-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2030,00
Midweek -
Nacht € 290,00
Weekend -
van
di 30-apr-2024
tot
za 14-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1389,00
Midweek -
Nacht € 198,00
Weekend -
van
za 14-dec-2024
tot
zo 05-jan-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 3500,00
Midweek -
Nacht € 499,00
Weekend -
van
zo 05-jan-2025
tot
ma 01-sep-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2093,00
Midweek -
Nacht € 299,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 750,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 145,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Extra huur gastenverblijf
€ 125,00
Per nacht
Betalen bij boeking | optioneel
Toeristenbelasting alle leeftijden
% 19,50
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Tussentijdse schoonmaak
€ 45,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | optioneel

Locatie & tips

Plattegrond


Indeling

Woonkamer 1
Begane grond
80 m2

Tegels

Airconditioning

Ventilator

Woonkamer 2
Begane grond
15 m2

Tegels

Airconditioning

Ventilator

Slaapkamer 1
Begane grond
50 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Tegels

Airconditioning

Slaapkamer 2
Begane grond
30 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Slaapkamer 3
Begane grond
25 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Tegels

Airconditioning

Slaapkamer 4
Begane grond
30 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Tegels

Airconditioning

Badkamer 1
Begane grond
5 m2

Toilet

Badkamer 2
Begane grond
29 m2

Bidet

Toilet

Ligbad

Badkamer 3
Begane grond
25 m2

Toilet

Badkamer 4
Begane grond
15 m2

Toilet

Waskamer en berging
Begane grond

10 m2

overdekte opslag
Begane grond

30 m2

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Energielabel

  • A

Woonoppervlakte

  • 300 m2

Kinderen

  • Kinderbed (1)
  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel (2)
  • Commode
  • Campingbed (1)

Sport & recreatie

  • Duiken / snorkelen
  • Golf
  • Watersport
  • Windsurfen
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Beauty & spa
  • Kindvriendelijk
  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Overwinteren
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Boiler
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • Home cinema set
  • iPod aansluiting
  • Radio
  • Cd-speler
  • Blu-ray-speler
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (7)
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting
  • Streamingdiensten

Games & entertainment

  • Spelcomputer
  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken
  • Dvd's / Blu-ray's

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Carport
  • Garage
  • Grillplaat
  • Ligstoel(en) (8)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (2)
  • Privé oprit
  • Tafeltennistafel
  • Terras (3)
  • Tuin
  • Tuinhuis
  • Tuinstoel(en) (9)
  • Tuintafel(s) (2)
  • Veranda
  • Buitenkeuken
  • Loungeset
  • Schuur
  • Tuin volledig omheind
  • Hangmat
  • Asbak(ken)

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Beveiligingsinstallatie
  • Berging
  • Hypoallergeen
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Kluis
  • Wijnkelder
  • Apart toilet (4)
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Badjassen (2)
  • Bedlinnen
  • Handdoeken (8)
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens (8)

Mindervaliden

  • Aangepast toilet
  • Aangepaste douche
  • Rolstoelvriendelijk
  • Geen drempels
  • Gelijkvloers

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning

Wellness

  • Massagedouche


€ 1.389,-
per week v.a.
€ 1.389,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
 Veilig online betalen mogelijk

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder