Villa

Villa Florida inclusief appartement


Vakantie Villa Florida (Micazu ref. 21855) met extra Appartement biedt u alles voor een geslaagde Aruba vakantie. Onze luxe vakantie villa met grote tuin en XXL zwembad staat in de populaire, rustige en veilige villawijk Sabana Liber. Aruba Villa Florida is centraal gelegen in Noord, op zo'n 8 minuten van de mooiste stranden (o.a. Palm Beach en Eagle Beach), het uitgaansleven, de beste restaurants, Tierra del Sol golfbaan en de luxehotels.

Onze Villa is net GEHEEL vernieuwd en voorzien van nieuwe keukens in villa en appartement, nieuwe badkamers, nieuwe bedden en matrassen, nieuwe meubels, serviezen & pannen, textiel & handoeken, nieuwe vloeren binnenwanden en tegels, etc.
De Villa en het appartement zijn beide recent zeer luxe ingericht, bieden veel privacy en zijn voorzien van alle gemakken. Alle kamers hebben een eigen inverter-airco (extra groen en zuinig in gebruik). De keuken is voorzien van alle nieuwe/moderne apparatuur die u zich kunt wensen. Uw huurauto(s) kunt u op het eigen terrein van Villa Florida parkeren.

Alle comfort
De Aruba Villa Florida is comfortabel ingericht voor 6 personen. In het vrijstaande, luxe appartement met keuken, badkamer, woonkamer en separate slaapkamer in de tuin van de villa is plaats voor nog eens 2 personen. dit appartement geeft u alle privacy en is nauwlijks zichtbaar vanuit de Villa.
Alle ruimte en comfort dus met totaal 3 badkamers, 4 toiletten en 4 slaapkamers met bedden voor voor 8 volwassenen (90x200) en daarnaast ook nog een kinderbed.

De ruime tuin is meer dan 1600 m2 en is daarmee de grootste van de hele villawijk. Hierdoor heeft rondom ruim uitzicht en alle privacy die u kan wensen. U wilt zich in uw vakantie immers niet 'opgesloten' voelen tussen hoge muren en hekken. Natuurlijk is het erf van de villa wel compleet en veilig ommuurd voor maximale privacy en heeft het een echt groot zwembad (lengte ruim 10m!) met 8 heerlijke ligbedden. Langs het zwembad van de vakantievilla zorgen twee karakteristieke Arubaanse palapa's voor de welkome schaduw. De tuin van de villa is ingericht met diverse (palm)bomen, bananenplanten en exotische struiken met kleurige bloemen, waarop diverse vogels, zoals kolibries en suikerdiefjes, en vlinders afkomen.

Op de grote Flat screen LED TVs in de woonkamer en master slaapkamer van de villa kunt u de Nederlandse zenders bekijken. Het appartement heeft ook 2 Flat screen LCD TV's in de woonkamer en slaapkamer en overal op ons terrein is gratis Wifi beschikbaar.

Relax en geniet
Schuif lekker onderuit op de comfortabele ligbedden aan de rand van het ruime, glasheldere zwembad in de achtertuin van de villa. Geniet van de tropische zon of zoek verkoeling in de schaduw onder de parasols of de gazebo. Drink cocktails in het gezellige zitje van de porch, met een lekker verkoelend briesje. De keuze is aan u. Vrienden verrassen met een etentje thuis op een zwoele zomeravond? De grote mobiele barbecue in de porch van Villa Florida biedt u daarvoor alle gelegenheid.

Heerlijk slapen
Een goede nachtrust is wel zo belangrijk voor een geslaagde vakantie. Aruba Villa Florida is uitgerust met nieuwe matrassen en bedden. De kwaliteitsbedden zorgen ervoor dat u heerlijk kunt slapen en iedere morgen uitgerust opstaat. Zo kunt u volop kunt genieten van alles wat onze villa en Aruba u te bieden hebben.

PRIJZEN, SERVICE & BESCHIKBAARHEID
Vakantievilla Florida is geschikt voor maximaal 8 personen (villa incl. tuinappartement). De Villa kan ook zonder het tuin appartement worden gehuurd voor 6 personen. De minimale huurperiode is 6 dagen.
De beschikbaarheid kunt u zien op de Micazu pagina van de villa: "Aruba Villa Florida" , referentie 21855, daar kunt u ook reserveren ( met vermelding inclusief appartement) !

Inbegrepen is uw persoonlijke uitleg en ontvangst in de Villa en een leuk startpakket boodschappen in de ijskast bij aankomst in de Villa. Daarnaast is er de begeleiding tijdens uw vakantie door onze uitstekende lokale beheerster (zij is 24/7 voor u beschikbaar als nodig). Zij kan u ook de laatste informatie geven over nieuwste Arubaanse “hotspots”, attracties, bezienswaardigheden en leuke lokale restaurantjes.

PS wij verhuren niet aan jongeren, of meerdere gezinnen die meerdere huizen in de buurt huren en groepen. Het huis is niet geschikt voor feestjes en partijen. Het is verboden opblaasbedden of andere slaap middelen mee te nemen om extra personen te laten slapen.

De verhuurder, Eric

Advertentie online sinds september 2016

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 2 dagen
Wij zijn een Nederlands gezin met 4 kinderen. Wij komen al meer dan 25 jaar op Aruba en wonen hier een deel van het jaar omdat onze oudste zoon piloot is in curacau.
Wij hebben zelf jaren gehuurd en hebben vorig jaar besloten een Villa met appartement te kopen op de beste plek van Aruba. Deze villa hebben wij volledig laten renoveren en voorzien van volledig nieuwe inrichting, badkamers en keuken

Wij hopen dat Aruba Villa Florida net als voor ons voor u het mooiste plekje op aarde is

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Reserveren is alleen mogelijk na contact via zelfde huis op micazu ref nummer 21855 zonder appartement, daar is ook de werkelijke beschikbaarheid zichtbaar

Huurprijs villa is per dag:

Villa prijs is vanaf €2240 per week tot 8 volwassenen en een klein kind t/m ongeveer 2 jaar 
Voor minder personen gelden dezelfde prijzen.

Beschikbaarheid: kijk op calender van aruba villa florida op micazu. Referentie nummer 21855, daar ziet u de beschikbaarheid!
Daar kunt u ook boeken door aan te geven dat u het appartement ook wilt huren - met toeslag van 125€ per dag

Reservering Kosten, via deze Micazu site dient u 9% opslag te betalen, dat hoeft niet als u mij via Micazu met Referentie nummer 21855 kan benaderen, dit is het gevolg van het variabele abbonement. 

Servicekosten en Tax, bedragen 19,5% van de huursom. Dit is inclusief een startpakket boodschappen bij aankomst, regulier zwembad- en tuinonderhoud, handdoeken, bedden- en linnengoed, kabeltelevisie 6 NL zenders, draadloos onbeperkt snel internet en strandstoelen/snorkelartikelen en volledige begeleiding tijdens uw vakantie 
Natuurlijk is dit ook inclusief de Arubaanse belastingen en toeristenbelasting van de overheid ( pas op als u dat niet is berekend verblijft u illegaal)

Tijdens uw verblijf zal het het werkelijke gebruik van water, elektriciteit en gas worden berekend en afgetrokken van de borg. Bij normaal gebruik is dit ongeveer 150€ per week (gebaseerd op een gezin van 7 personen). Meterstanden worden samen opgenomen bij aankomst en verbruik wordt verrekend aan het einde van de huurperiode.

Kosten van de verplichte eindschoonmaak zijn € 145-. Bij huur langer dan 8 dagen is een tussen Schoonmaak verplicht a €45-. voor het appartement is een extra schoonmaak toeslag van 50 euro van toepassing.
De borg bedraagt € 1000,-
Minimum verblijf 7 dagen en 2 weken tijdens kerst/nieuwjaar..

Reserveren is alleen mogelijk na contact via zelfde huis op micazu ref nummer 21855


Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
di 16-jan-2024
tot
zo 01-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2656,00
Midweek -
Nacht € 385,00
Weekend -
van
zo 01-sep-2024
tot
za 14-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2275,00
Midweek -
Nacht € 325,00
Weekend -
van
za 14-dec-2024
tot
za 11-jan-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 3850,00
Midweek -
Nacht € 550,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 1000,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 150,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Schoonmaak
€ 50,00
Per item
Ter plaatse betalen | verplicht
Toeristenbelasting alle leeftijden
% 19,50
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Bugaloo, leukste pier op Auba
1/ wilhelmina
2/ Lima
3/ Zeerovers
4/ Bingo
boca grandi is de beste plek voor gevorderde kiters

Indeling

Woonkamer 1
Begane grond
80 m2

Tegels

Airconditioning

Ventilator

Woonkamer 2
Begane grond
15 m2

Tegels

Airconditioning

Ventilator

Slaapkamer 1
Begane grond
50 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Tegels

Airconditioning

Slaapkamer 2
Begane grond
30 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Slaapkamer 3
Begane grond
25 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Tegels

Airconditioning

Slaapkamer 4
Begane grond
30 m2

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Tegels

Airconditioning

Badkamer 1
Begane grond
5 m2

Toilet

Badkamer 2
Begane grond
20 m2

Bidet

Toilet

Ligbad

Badkamer 3
Begane grond
25 m2

Toilet

Badkamer 4
Begane grond
15 m2

Toilet

Waskamer en berging
Begane grond

10 m2

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Energielabel

  • A

Woonoppervlakte

  • 300 m2

Kinderen

  • Kinderbed (1)
  • Kinderbox
  • Kinderspeelgoed
  • Kinderstoel (2)
  • Kinderbadje
  • Commode
  • Campingbed (1)

Sport & recreatie

  • Duiken / snorkelen
  • Golf
  • Nachtleven / uitgaan
  • Watersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Luxe accommodatie
  • Privacy
  • Overwinteren
  • Natuurhuisjes
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Boiler
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • HiFi / Stereoset
  • Home cinema set
  • iPod aansluiting
  • Radio
  • Cd-speler
  • Blu-ray-speler
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders (7)
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting

Games & entertainment

  • Spelcomputer
  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken
  • Dvd's / Blu-ray's

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Carport
  • Garage
  • Grillplaat
  • Ligstoel(en) (8)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (2)
  • Privé oprit
  • Terras (3)
  • Tuin
  • Tuinhuis
  • Tuinstoel(en) (8)
  • Tuintafel(s) (2)
  • Veranda
  • Buitenkeuken
  • Loungeset
  • Schuur
  • Tuin volledig omheind
  • Hangmat
  • Asbak(ken)

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Hal
  • Beveiligingsinstallatie
  • Berging
  • Hypoallergeen
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Kluis
  • Wijnkelder
  • Apart toilet (4)
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping: (1)
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Badjassen (2)
  • Bedlinnen
  • Handdoeken (8)
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens (8)

Mindervaliden

  • Aangepaste douche
  • Rolstoelvriendelijk
  • Geen drempels
  • Gelijkvloers

Privacy

  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning

Wellness

  • Massagedouche


€ 2.275,-
per week v.a.
€ 2.275,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder