Villa

Villa Cape Gulah


Villa Cape Gulah is een tropische privévilla gelegen aan het strand met een geweldig uitzicht op de oceaan, omgeven door een prachtige tuin (25 are) met een groot zwembad omsloten door kleurrijke planten en palmbomen. U huurt de gehele villa. De ruime villa (200 m2) kent een perfecte balans tussen binnen en buiten. De villa is zeer geschikt voor een lang verblijf. Het is mogelijk om het halve eiland met dagtochtjes te bezoeken. 

Cape Gulah heeft een zee terras en baleh (openlucht loungeplateau), een veranda, een centrale open woonkamer versierd met Balinese kunstwerken, twee gesloten slaapkamers (airconditioning), elk met een eigen badkamer, een keuken met alle faciliteiten. De villa heeft een loungekamer (met airconditioning) met een tv en een dvd-collectie, een bibliotheek gespecialiseerd in Balinese kunst en cultuur. Gratis internet is inbegrepen. Het hoge dak is gemaakt van alang-alang in een traditionele Balinese stijl.  

Onze medewerkers kunnen op uw verzoek ontbijt, lunch en diner bereiden. Service omvat het schoonmaken van het huis en schoon linnengoed. Ze kunnen (motor)fietsverhuur of sightseeingtours regelen, waaronder uitstapjes naar tempels, watervallen, duikspots, dolfijnen, de Batur vulkaan. U kunt in de buurt duiken of voor de villa snorkelen (koraal en exotische vissen!), een bezoek brengen aan de vroege ochtendmarkt of het beroemde openbare badhuis en de zeezoutproductie van Tejakula bewonderen. Een traditionele dansvoorstelling of massage aan huis kan geregeld worden. Er zijn twee supermarkten op loopafstand. Het personeel bestaat uit een managementechtpaar, een tuinman, nachtwaker, een schoonmaker en iemand die dagelijks offertjes legt bij onze twee huistempels. 

Villa Cape Gulah ligt aan het rustige noordelijke kiezelstrand van Bali, vlakbij de visserswijk van Tejakula. Ubud ligt op 44 km, de internationale luchthaven Ngurah Rai op 72 km van de accommodatie; transfer kan worden geregeld. Wij verhuren de villa als wij in Nederland verblijven. In het zuiden van Bali vind je toeristische winkelpromenades, disco's en luxe restaurants. Villa Cape Gulah biedt u daarentegen de mogelijkheid volop te genieten als moderne toerist in de context van traditioneel Bali!

De verhuurder, Rian en Frits

Advertentie online sinds juli 2022

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 3 uur
Wij, Rian en Frits, wonen afwisselend in Utrecht (Nederland) en Bali. We hebben veel gereisd in Indonesië en zijn verliefd geworden op de ongerepte Balinese noordkust. We hebben onze villa in traditioneel Balinese stijl gebouwd voorzien van alle moderne comfort. We waren onder de indruk van de vriendelijke mensen die nog op een traditioneel culturele wijze leefden en van het prachtige tropische landschap. Wij bieden anderen nu de mogelijkheid te verblijven op deze wonderschone locatie.

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie
  • 1 Korting

Toelichting op de prijzen

Cape Gulah is te huur voor 110 euro per nacht.
Weekkorting (7 dagen) is 10%. Maandkorting (vanaf 28 dagen) is 20%.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
zo 31-dec-2023
tot
di 31-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 785,00
Midweek -
Nacht € 125,00
Weekend -
Korting 10%

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

TEJAKULA VILLA CAPE GULAH: 18 TRIPS OF TIPS

Vanuit onze villa kunt u per dagtocht meer dan de helft van het eiland bezoeken. Onze huismanager kan u hierbij behulpzaam zijn.

1. Wandel langs het strand en bezoek het badhuis. Sla rechtsaf langs de vissersboten en na 45 minuten arriveert u bij hotel Gaia Oasis. Ga terug langs de hoofdweg, sla linksaf bij een standbeeld op een driesprong in het centrum van Tejakula om de beroemde openbare baden van het dorp te zien en klim naar de tempel achter en boven deze baden. Mooi uitzicht op het dorp!

2. Wandelen (bij eb!) langs het strand naar Bondalem. Sla linksaf naar Bondalem om de productie van zeezout te zien (in de zomer) en lunch in de Bondalem Beach Club (1 uur).

3. Naar de waterval van Les. Volg de hoofdweg ongeveer 5 km naar het oosten, sla dan rechtsaf (volg de borden). Er is een gemakkelijke wandeling van 25 minuten naar de waterval.

4. Ga bij zonsopgang varen en vissen voor de villa. U kunt een vissersboot huren; vroeg in de ochtend als de zee kalm is! Dolfijnen…

5. Bezoek de lokale markt. Loop de straat uit, sla linksaf bij het eerste kruispunt, volg de bocht van de weg en u vindt de vroege ochtendmarkt aan uw linkerhand.

6. Naar Singaraja en bezoek onderweg tempels. Hoofdweg naar het westen. Singaraja is een rit van ongeveer vijfenveertig minuten. Bezoek de prachtige tempels van Kubutambahan en Sangsit. Neem een lunch in Singaraja aan de haven na een bezoek aan de grote markt. U kunt op de terugweg ook een bezoek brengen aan de Art Zoo!

7. Naar Lovina om de dolfijnen te zien. Ga vroeg in de ochtend (5 uur) naar Lovina (ten westen van Singaraja). Boten vertrekken bij verschillende hotels (bijvoorbeeld hotel Aneka). Bij tientallen! Je kunt ook mooi snorkelen in Lovina. Of zie ze voor Cape Gulah (als je geluk hebt...).

8. Naar de watervallen van Gitgit en het Bratan meer. Weer naar Singaraja, en dan naar het zuiden rijden. Na 15 kilometer zijn er twee watervallen. Beide leuk. Ga verder naar het Bratan-meer met de prachtige Pura Ulun Danau Bratan. Nog een kilometer verder rijden: in bochtige weg met boog aan de rechterkant: dit is de weg naar de botanische tuinen van Kebun Raya. Zie verder weg de indrukwekkende rijstvelden van Jatiluwih.

9. Naar het boeddhistische heiligdom van Brahma Vihara Arama en naar de warmwaterbronnen. Rijd naar Singaraja en Lovina in de richting van Seririt en sla linksaf bij Banjar.

10. Naar het meer van Batur en Trunyan. Neem de weg omhoog naar Kintamani. Bij het meer: ga naar rechts tot je een grote parkeerplaats ziet. Huur een boot en vaar naar Trunyan begraafplaats (half uur) waar de doden boven de grond liggen... Combineer deze reis met een heerlijk bezoek aan de warmwaterbron van Toyadevasya (terugrijden naar de andere kant van het meer).

11. Beklim de Batur-vulkaan en zie de zonsopgang. De klim duurt ongeveer 2 uur. Beste start midden in de nacht om rond 6 uur de zonsopgang te zien! Vraag onze huismanager om een chauffeur.

12. Tour naar de rijstvelden van Tirtaganga + Lempuyang en waterpaleis in Amlapura. Lange dagtocht naar het oosten. Bekijk de prachtige rijstvelden in de buurt van Tirtaganga en het watercomplex. Maak halverwege een omweg naar de tempel Lempuyang met onvergetelijk uitzicht op de vulkaan Gunung Agung. Zie ook het waterpaleis vlak voor Amlapura.

13. Naar Pura Besakih. De belangrijkste ‘moedertempel’ van Bali. Ook te bezoeken vanuit Ubud, samen met Pura Kehen (tussen Ubud en Pura Besakih).

14. Naar Kerta Gosa in Semarapura (voorheen Klungkung geheten). Prachtige plafondschilderingen van het juridische complex Kerta Gosa op het verkeersknooppunt van de laatste Puputan in 1908 (collectieve zelfmoord). Mooie overdekte stoffenmarkt (100 meter van de kruising, achter een boog). Ook interessant: Gunarsa museum (richting Gyanjar).

15. Snorkelen en duiken. Koraal recht voor ons huis! Ga alleen de zee in als er geen golven zijn. Snorkeluitrusting is aanwezig. Duikschool in hotel Teluk Karang (Penuktukan) of hotel Alamanda (Sembirenteng). Fantastisch wrakduiken in Tulamben (noordoosten) of Menjangan Island (noordwesten).

16. Een dagtocht naar Ubud, het culturele centrum van Bali (begin vroeg voor deze rit van bijna 2 uur). Zie de Monkey Forest Road, de centrale winkelstraat. Ga naar het Neka Museum, Museum Lukisan of Agung Rai Museum. Museum Antonio Blanco is ook spectaculair. Heerlijk lunchen in Casa Luna, de Brug of Indus met een fantastisch uitzicht op de berg Agung. Of wandel door de rijstvelden ten noorden van Ubud. Bezoek Goja Gajah nabij Ubud!

17. Massage aan huis. Neem een traditionele Balinese massage van 1 of 1,5 uur. Belangrijk: verwijder de massageolie grondig door te douchen voordat u het zwembad in springt!

18. Een traditionele dansvoorstelling op Cape Gulah tijdens het diner. Vraag het onze huismanager!

Plattegrond


Indeling

Woonkamer
Begane grond
40 m2

Natuursteen

Ventilator

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
Begane grond
32 m2

Bed: King-size 200 x 180 cm

Natuursteen

Dekens (2)

Slaapkamer 2
Begane grond

Bed: King-size 200 x 160 cm

Natuursteen

Airconditioning

Badkamer 1
Begane grond
12 m2

Toilet

Douche

Wastafel (1)

Badkamer 2
Begane grond
12 m2

Toilet

Wastafel (1)

lounge room
Begane grond

16 m2

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Gas (4 Kookzones/branders)

Bestek & servies

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Opbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Woonoppervlakte

  • 200 m2

Kinderen

  • Kinderbed (1)
  • Kinderstoel (1)
  • Campingbed (1)

Sport & recreatie

  • Duiken / snorkelen
  • Fietsen
  • Wandelen
  • Watersport
  • Zwemmen

Populaire thema's

  • Cultuur & historie
  • Lange termijn verhuur
  • Luxe accommodatie
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Boiler

Internet, wifi, audio

  • Televisie
  • iPod aansluiting
  • Dvd-speler
  • Wifi
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en) (5)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (2)
  • Terras (1)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en) (4)
  • Tuintafel(s) (1)
  • Veranda
  • Loungeset
  • Schuur
  • Asbak(ken)

Privacy

  • Van buiten zichtbaar
  • Volledige privacy
  • Vrijstaande woning

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken (4)
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens (4)

Mindervaliden

  • Aangepaste douche
  • Rolstoelvriendelijk
  • Geen drempels
  • Gelijkvloers

Faciliteiten

  • Roken toegestaan
  • Apart toilet (1)
  • Huisdier niet toegestaan

Games & entertainment

  • (Bord)spellen


€ 707,-
per week v.a.
€ 707,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook:

Villa 'Selaras', Sanur

9,0
Vanaf per nacht € 132,- v.a. per week per week € 925,-

Rumah Lotus

8,5
Vanaf per nacht € 68,- v.a. per week per week € 475,-