Villa

Villa La Grande Bleue


Villa La Grande Bleue is een prachtige moderne villa, voltooid in november 2023, gelegen op het hogere deel van Monte de Los Almendros en biedt een grandioos uitzicht op het Moorse kasteel van Salobreña en de sprankelende Middellandse Zee.

Deze villa heeft vier slaapkamers, twee slaapkamers met 2 éénpersoonsbedden en twee slaapkamers met tweepersoonsbedden. Alle slaapkamers hebben een en-suite badkamer. Het ontwerp is modern en ruimtelijk met enorme panoramische ramen waardoor de binnen- en buitenruimtes samenvloeien tot één woongedeelte. Het huis is oost-zuidoost georiënteerd, wat betekent dat u prachtige zonsopgangen zult ervaren en kunt genieten van de vroege ochtendzon in het huis. De buitenruimtes en het zwembad hebben de hele dag zon.

Gelegen aan het einde van een afgelegen doodlopende straat, biedt de locatie heel veel rust. Op straatniveau is er beveiligde parkeergelegenheid voor drie auto's. Vanaf het moment dat u de villa binnenkomt kunt u genieten van het uitzicht die deze villa biedt. De bovenste verdieping bestaat uit een indrukwekkende entreegalerij boven de woonkamer en twee slaapkamers. De eerste slaapkamer heeft 2 aparte bedden (0.90 x 2.00m)  en een en-suite badkamer met dubbele wastafel en regendouche. De tweepersoonsslaapkamer (de maat van het bed is 1.80 x 2.00m) op deze verdieping bevindt zich op de hoek van het huis en heeft kamerhoge ramen aan de twee buitenzijden om optimaal van het ongelooflijke uitzicht te genieten. U heeft letterlijk het gevoel dat de kamer in de lucht zweeft en u wordt wakker met een prachtig uitzicht op de zee vanuit het kingsize bed. Deze slaapkamer heeft een grote en-suite badkamer met regendouche en dubbele wastafel en een privéterras waar u in alle rust kunt ontspannen.

Een open trap leidt naar de woonkamer die open, gezellig, licht en volumineus is. De keuken heeft een groot eiland met geïntegreerde kookplaat, spoelbak, vaatwasser en voldoende kasten. Vanuit de keuken kunt u ook genieten van een prachtig uitzicht op het strand en de zee terwijl u heerlijke lokale producten bereidt. De keuken is uitgerust met een enorme Amerikaanse koelkast/vriezer, oven en magnetron en beschikt over al het kookgerei dat u nodig heeft. Aangrenzend is een bijkeuken met wasmachine en droger. Een grote eettafel voor acht personen scheidt de keuken van de woonkamer, die 5 meter hoge plafonds heeft en een prachtig uitzicht biedt op het kasteel van Salobreña en de bergen. De woonkamer heeft twee grote banken en een grote smart-tv met internationale zenders. De gehele keuken en woonkamer hebben panoramische ramen van vloer tot plafond die direct uitkomen op het terras bij het zwembad, waardoor een naadloze beweging tussen de woonruimtes binnen en buiten mogelijk is.

Een deur scheidt de woonkamer van een derde slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (0.90 x 2.00m) en panoramische schuiframen die directe toegang geven tot het terras bij het zwembad. Deze slaapkamer heeft een natuurlijk verlichte badkamer met regendouche en dubbele wastafels. Een tweede tweepersoonsslaapkamer (de maat van het bed is 1.80 x 2.00m) bevindt zich in de hoek van het huis en heeft grote ramen aan de buitenzijde. Deze slaapkamer heeft een grote, natuurlijk verlichte badkamer met ligbad, Italiaanse regendouche en dubbele wastafels, een kingsize bed en panoramische ramen aan twee kanten die directe toegang bieden tot het terras bij het zwembad. Tussen de twee slaapkamers bevindt zich een klein gastentoilet.

De buitenruimte op dit niveau biedt een groot terras rondom het prachtige 10 x 4 meter overloopzwembad met zonneafdekking. Er is voldoende tuinmeubilair, ligstoelen voor acht personen en er is gemechaniseerde zonwering boven de keuken- en woonkamerramen. Het is de perfecte plek om uw dagen door te brengen met genieten van het uitzicht en te ontspannen, of om 's avonds buiten te dineren terwijl u vanaf de eettafel buiten naar het verlichte kasteel kijkt.

Elke kamer in de villa heeft individuele, geïntegreerde airconditioning die kan worden bediend via een eenvoudig wandmeubel, ruime ingebouwde kasten, gordijnen en verduisteringsgordijnen en er is snelle glasvezel-WiFi door het hele huis. Door de indeling van de slaapkamers over twee verdiepingen is Villa La Grande Bleue bij uitstek geschikt voor twee kleine gezinnen of groepen. 

Villa La Grande Bleue ligt op ongeveer een kilometer van de gemeenschappelijke recreatieve voorzieningen waar gasten gratis gebruik van kunnen maken. Er is een groot zwembad, een bar met snacks in de zomer, een kinderbad, een tennisbaan (met schijnwerpers), een voetbalveld en een basketbalring. Verderop de heuvel is er ook een verlichte paddle-tennisbaan. Het centrum van Salobreña ligt op tien minuten rijden en het belangrijkste strand ligt een paar minuten verderop en biedt een grote verscheidenheid aan strandrestaurants en bars.

De verhuurder, Mathilde

Advertentie online sinds december 2023

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 1 dag
Salobreña aan de Costa Tropical heeft een fantastisch klimaat met ruim 320 dagen zon per jaar en gemiddeld 20 graden. Iets heel anders dan Nederland! We zijn er dan ook heel graag! Het schitterende uitzicht van Villa La Grande Bleue is de kers op de taart. Het is hier heerlijk genieten en tot rust komen! Ziet u uzelf ook al met een glaasje op het terras bij het zwembad?

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

- Borgsom Euro 500
- Wisseldagen: vrijdag (hoogseizoen)
- Wisseldagen: alle dagen (laagseizoen)

* Tarieven gelden tot en met 8 personen. Er is een toeslag van 50 euro voor elke extra gast.

Zwembadverwarming is optioneel en wordt apart in rekening gebracht.
De kosten voor het verwarmen van het zwembad tot 28 graden zijn:
1 oktober tot 30 april: 175 euro per week
1 mei tot 30 september: 125 euro per week
De kosten voor verwarming vanaf 28 graden zijn 25 euro per graad per week

* Electriciteit /water van de villa is inbegrepen. 
* Gasten wordt aangeraden een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

We accepteren geen boekingen van mensen onder de 30 jaar.

Indien huurder om welke reden dan ook het gehuurde op de afgesproken datum niet kan, wil of zal aanvaarden, dient hij verhuurder hiervan onmiddellijk in kennis te stellen. Een telefonische mededeling hiervan dient altijd schriftelijk of per email te worden bevestigd aan verhuurder. Indien de huurder de overeenkomst annuleert in de periode tot 8 weken vóór de begindatum van de huurperiode, blijft hij 30% van de huurprijs verschuldigd. Indien de huurder binnen 8 weken voor aankomst annuleert, blijft hij de volledige huurprijs verschuldigd.

Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
vr 26-apr-2024
tot
vr 03-mei-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2954,00
Midweek -
Nacht € 422,00
Weekend -
van
vr 03-mei-2024
tot
vr 17-mei-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2590,00
Midweek -
Nacht € 370,00
Weekend -
van
vr 17-mei-2024
tot
vr 14-jun-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2646,00
Midweek -
Nacht € 378,00
Weekend -
van
vr 14-jun-2024
tot
vr 05-jul-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 3192,00
Midweek -
Nacht € 456,00
Weekend -
van
vr 05-jul-2024
tot
vr 30-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 4011,00
Midweek -
Nacht € 573,00
Weekend -
van
vr 30-aug-2024
tot
vr 27-sep-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 3227,00
Midweek -
Nacht € 461,00
Weekend -
van
vr 27-sep-2024
tot
vr 18-okt-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2709,00
Midweek -
Nacht € 387,00
Weekend -
van
vr 18-okt-2024
tot
vr 01-nov-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2786,00
Midweek -
Nacht € 398,00
Weekend -
van
vr 01-nov-2024
tot
vr 20-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1778,00
Midweek -
Nacht € 254,00
Weekend -
van
vr 20-dec-2024
tot
vr 03-jan-2025
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 2506,00
Midweek -
Nacht € 358,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Borgsom
€ 500,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Het strand, restaurants en winkels liggen op 5 minuten rijden. De luchthavens van Malaga, Granada of Almeria zijn gemakkelijk bereikbaar. Er is veel te zien en te doen: het skigebied van de Sierra Nevada, waar u ook prachtige wandelingen kunt maken, ligt op nog geen 75 minuten afstand, zodat je 's ochtends (van december tot april) kunt skiën en 's middags kunt ontspannen op het strand of bij het zwembad. Er is een golfbaan op 10 minuten rijden, die direct aan het strand ligt. De pittoreske bergdorpjes Las Alpujarras zijn vlakbij, evenals de prachtige steden Granada met de wereldberoemde Alhambra paleizen en Malaga met zijn historische oude binnenstad, de kathedraal en het Picasso Museum.

Salobreña profiteert van het subtropische microklimaat met meer dan 300 dagen zon per jaar en een gemiddelde temperatuur van meer dan 20 graden C. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in bezienswaardigheden, architectuur en geschiedenis, biedt deze regio het beste van Andalusië. U zult gecharmeerd zijn van de schoonheid van de regio. Kleine, witgekalkte dorpjes op de toppen van de heuvels, tropische natuur, klanken van flamenco en natuurlijk de overvloed en verscheidenheid aan Spaans eten.

Indeling

Woonkamer
1e verdieping
200 m2

Tegels

Slaapkamer 1
Begane grond
50 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Slaapkamer 2
1e verdieping
50 m2

Bed: King-size 200 x 180 cm

Tegels

Kledingkast(en) (1)

Slaapkamer 3
Begane grond
50 m2

Bed: King-size 200 x 180 cm

Tegels

Kledingkast(en) (1)

Slaapkamer 4
1e verdieping
50 m2

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Tegels

Badkamer 1
Begane grond
Badkamer 2
1e verdieping
Badkamer 3
Begane grond
Badkamer 4
1e verdieping
Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Verwarmd zwembad

Privacy: Privé zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Villa

Energielabel

  • A

Woonoppervlakte

  • 300 m2

Sport & recreatie

  • Golf
  • Tennis
  • Wandelen
  • Wintersport
  • Padel

Populaire thema's

  • Luxe accommodatie
  • Overwinteren
  • Zon, zee & strand

Internet, wifi, audio

  • Kabeltelevisie
  • Televisie
  • Wifi

Buitenvoorzieningen

  • Barbecue
  • Buitenverlichting
  • Ligstoel(en)
  • Parasol(s)
  • Parkeerplaats(en) (3)
  • Terras
  • Tuintafel(s)
  • Loungeset

Privacy

  • Van buiten zichtbaar
  • Vrijstaande woning

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Hal
  • Bijkeuken / wasruimte
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdieren in overleg

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed
  • Strandlakens

Kinderen

  • Kinderstoel
  • Campingbed

Verwarming

  • Airconditioning


€ 1.778,-
per week v.a.
€ 1.778,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder