Appartement

Costa Punta Prima


Appartement Costa Punta Prima op het resort "La Entrada" is een heerlijk thuiskomen met een heerlijk groot dakterras. Wij verwelkomen graag koppels, of een gezin/kleine familie van maximaal vier personen in ons appartement. Het appartement is zeer stijlvol ingericht en daar ontbreekt het u aan niets. Strand, zee, heerlijk eten onder het genot van de Spaanse zon. Verder staat de omgeving bekend om zijn: 
  • zeer gezonde klimaat, het hele jaar door 
  • mooie zandstranden, La Zenia, Campoamor, Cabo Roig en Playa Flamenca 
  • uitstekende medische faciliteiten
  • grootste winkelcentra van de Costa Blanca
  • mooie golfbanen
  • heerlijke restaurants
  • culturele steden

De verhuurder

Advertentie online sinds juni 2015

Geverifieerde verhuurder
Reageert gemiddeld binnen 6 uur
Welkom bij ons heerlijk appartement op het resort "La Entrada".
Een heerlijk thuiskomen is het voor ons, maar dit horen wij ook van onze huurders. “Bij binnenkomst voelden wij ons meteen thuis”. “Een gaaf en luxe ingericht appartement met van alle gemakken voorzien”.
Strand, zee en heerlijk eten onder het genot van de Spaanse zon, in 2 uur 15 minuten (Airport Alicante)!
Bij minimaal 2 weken een scherpere prijs en voor de wintermaanden een speciaal winter tarief!

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

Alle aanvragen worden door ons persoonlijk beantwoord.

Voor overwinteraars geldt Van November t/m Maart, bij minimaal 2 maanden:
  • een speciaal tarief van € 1.125 per maand (incl. energiekosten)
  • Maak een optie en wij zullen reageren met een voorstel!


Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
wo 01-nov-2023
tot
ma 01-apr-2024
Minimaal verblijf 28 nachten
Week € 295,00
Midweek -
Nacht € 42,00
Weekend -
van
ma 01-apr-2024
tot
ma 01-jul-2024
Minimaal verblijf 14 nachten
Week € 595,00
Midweek -
Nacht € 71,00
Weekend -
van
ma 01-jul-2024
tot
zo 01-sep-2024
Minimaal verblijf 14 nachten
Week € 795,00
Midweek -
Nacht € 99,00
Weekend -
van
zo 01-sep-2024
tot
vr 01-nov-2024
Minimaal verblijf 14 nachten
Week € 595,00
Midweek -
Nacht € 71,00
Weekend -
van
vr 01-nov-2024
tot
di 01-apr-2025
Minimaal verblijf 28 nachten
Week € 295,00
Midweek -
Nacht € 42,00
Weekend -
van
di 01-apr-2025
tot
di 01-jul-2025
Minimaal verblijf 14 nachten
Week € 595,00
Midweek -
Nacht € 71,00
Weekend -
van
di 01-jul-2025
tot
ma 01-sep-2025
Minimaal verblijf 14 nachten
Week € 795,00
Midweek -
Nacht € 99,00
Weekend -
van
ma 01-sep-2025
tot
za 01-nov-2025
Minimaal verblijf 14 nachten
Week € 495,00
Midweek -
Nacht € 71,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Administratiekosten verhuurder
€ 25,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Borgsom
€ 200,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 75,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

Op enkele minuten rijden vindt u de zeer fraaie
stranden van La Zenia, Campoamor of het gave en trendy Playa Moncayo. Het is kindvriendelijk door de geleidelijk dieper wordende zee en de speel toestellen. U vindt er zeer veel gezellige en lekkere restaurantjes en terrasjes. Het gebied wordt niet overlopen door massatoerisme, de steden en dorpen bruisen in het seizoen van de activiteiten en feesten. Hier is het zowel in de zomer als in de winter goed vertoeven. In de wintermaanden ligt de gemiddelde temperatuur rond de 20°C. In de zomer zorgt de ligging aan zee voor een aangename gemiddelde temperatuur van 33°C.
Voor kinderen is er een heel gaaf waterpretpark in Torrevieja. Ook het safaripark brengt vertier als u een dagje niet op het strand of aan het zwembad wilt zijn.Verder treft u een groot vertier aan voor kinderen en "kleine" volwassen, oa: minigolf, bowling, kermis, paardrijden en karten.
  • www.torrevieja.aquopolis.es/es
  • www.gokartsorihuelacosta.com
  • www.flyboardtorrevieja.es
  • www.lorufete.com
  • www.riosafari.com
  • www.elrancho.se
Zowel zwemmen, duiken, windsurfen, catamaranzeilen, parasailing, jetskiën, snorkelen en vissen zijn overal langs de kust mogelijk. Een bijzonder watersportgebied is de Mar Menor, een grote binnenzee tussen San Pedro de Pinatar en La Manga. Het water is hier nog warmer dan in de Middellandse zee en er is nauwelijks golfslag. Maar als u de boulevard dan oversteekt, kunt u ook in de Middellandse zee zwemmen.
De geneeskrachtige modderbaden langs de Mar Menor vindt u bij Lo Pagán. De Baños de Lodos worden erkend als de beste openlucht-modderbaden van heel Europa. De modderbaden die genoten kunnen worden in de zone van Las Charcas de las Salinas (‘de zoutplassen’) worden aanbevolen voor alle vormen van reumatiek en huidaandoeningen. Het is aan tebevelen om deze modderbaden te combineren met zoutwaterbaden, want het water van de Mar Menor heeft een belangrijke therapeutische waarde, dankzij de hoge concentratie aan minerale zouten en jodium.
Aan de oevers van de schone en waterrijke rivier de Segura ligt, tussen de palmbossen, sinaasappel- en citroenboomgaarden het Balneario de Archena. Een ideale bestemming voor een gezondheids en rustkuur. Het centrum, met bronnen waaruit het bijzonder mineraalrijke water opwelt met een temperatuur van 52°C, is gespecialiseerd in de behandeling van de ademhalingswegen en dermatologische en reumatische processen, en beschikt over een interne medische dienst, warmwater -buitenzwembad, tennisbanen, een sportzaal en mogelijkheden voor fietstochten.
www.balnearioarchena.com.
In een straal van 30 km rond Torrevieja vindt u 12 golfterreinen van allure, waaronder het prestigieuze Golf La Finca (3 keer 18 holes) dat geschikt is voor internationale, professionele golftoernooien, maar ook Las Ramblas, Campoamor en Villa Martin. Bovendien vindt u op het resort La Entrada zelf een 9 holes put & pitch baan, deze gaat binnenkort in gebruikt.
  • www.villamartingolfclub.com
  • www.lamarquesagolf.es
  • www.golfquara.com/
Dat kun je hier naar hartenlust! In de juiste nabijheid van het appartement tref je hele leuke, gezelige en mooie winkels aan. Grote markten, heerlijke restaurant, barretjes en uiteraard de gave shoppings malls! Die bruizen van de evenementen en gezelligheid. www.zeniaboulevard.es
www.habaneras.es/w/do/centre/inicio
www.centrodosmares.com
Het appartement Costa Punta Prima op het resort "La Entrada" is een heerlijk thuiskomen. Het appartement is zeer stijlvol ingericht en daar ontbreekt het u aan niets. Het complex beschikt over een eigen afgesloten parkeerplaats in de garage en een bemande 24 uurs bewaking.  

De zeer goed onderhouden tuin maakt de hele sfeer af, deze staat vol met mooie tropische planten en bloemen. De 3 zwembaden (waarvan 1 verwarmd) zorgen voor een frisse duik en veel speelplezier voor jong en oud. Liever naar 't strand? Op 300m afstand ligt het intieme strand van Punta Prima. En binnen 7 minuten alle grote stranden o.a: La Zenia, Campoamor en Playa Flamenca. Nabij het complex is er een Spaans supermarktje, een strip met barretjes en verschillende restaurantjes en direct aan zee treft u de heerlijke horecalocatie "Nautilus". Hier kunt in de ochtend een kop koffie drinken, lekker lunchen of een heerlijk diner nuttigen. Om daarna te loungen met een lekkere cocktail en van het mooie uitzicht en de zee te genieten. In de nabije omgeving zijn tevens volop mogelijkheden voor watersport, karten, paardrijden, golfen, uitgaan en  lekker eten.

Bij aankomst wordt u ontvangen door een leuk Nederlands stel. Zij geven u de sleutels en zullen in het kort uitleggen waar u bijv. de eerste boodschappen kunt doen, hoe de airco/verwarming werkt etc. Ook kunnen zij de de airport service verzorgen. Verder staat de omgeving bekend om zijn:
  • zeer gezonde klimaat, het hele jaar door
  • mooie zandstranden, La Zenia, Campoamor en Playa Flamenca
  • uitstekende medische faciliteiten
  • grootste winkelcentra van de Costa Blanca
  • mooie golfbanen
  • heerlijke restaurants
  • culturele steden
Vlieg het zonnetje tegemoet in 2 uur en 15 minuten (airport Alicante)!
Het eiland Tabarca ook bekend als “isla Plana” of nieuw Tabarca is het enige bewoonde eiland van deelstaat Valencia. Er wonen gedurende het jaar gemiddeld 30 mensen, de bewoners houden zich vooral bezig met activiteiten die verband houden met het toerisme en de visserij.
Dit kleine eiland waarvan de afmetingen ongeveer 1800 meter lang en 400 meter breed zijn, biedt bezoekers de gelegenheid om te genieten van een rijke keuken op basis van de lokale producten van de zee. Lekker slenteren in dit kleine vissersdorp dat nog steeds een deel van haar verdedigingsmuur uit de achttiende eeuw bezit. Genieten van het heldere water en van de schone stranden met de mogelijkheid om zich de verschillende vissen en andere waterdieren te aanschouwen die dit natuurreservaat rijk is.
In Torrevieja kan je niet alleen genieten van de prachtige stranden, maar ook zijn er enkele zoutmeren aanwezig. Deze plekken zijn gratis te bezoeken en je kan er lekker ontspannen. Smeer jezelf in met modder en laat dit goed opdrogen. Nadat de modder is opgedroogd, neem je een duik in het zoutmeer. Dit heeft een goede werking op de huid en geeft ook nog eens een ontspannend gevoel. De zoutmeren zijn te vinden bij Salinas de Torrevieja. Als je geen modder op je huid wilt insmeren, dan kan je er ook voor kiezen om alleen het zoutmeer in te gaan. Ook alleen het water heeft een goede werking op de huid. Als je naar de zoutmeren van Torrevieja gaat, dan is het aan te raden om enkele flessen water mee te nemen om jezelf na het zoutbad af te spoelen.
De Costa Blanca heeft een mediterraan klimaat met het minste contrast in weerbeeld van Spanje. Neerslag valt er het hele jaar door vrij weinig en de zon laat zich alle maanden flink zien. De milde droge winters en de aangenaam warme en droge zomer worden veroorzaakt door een mediterraan klimaat waarbij de Middellandse Zee in de winter een verwarmend effect heeft op de streek. Dit wordt versterkt door de aanwezigheid van bergen en heuvels achter de Costa Blanca die de warmte van de zee vasthouden

Indeling

Woonkamer
3e verdieping

Natuursteen

Airconditioning

Eethoek / Eettafel

Slaapkamer 1
3e verdieping

Bed: 2-persoons 200 x 160 cm

Natuursteen

Dekbedden

Slaapkamer 2
3e verdieping

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Bed: 1-persoons 200 x 90 cm

Natuursteen

Badkamer
3e verdieping

Toilet

Douche

Wastafel

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Elektrisch (4 Kookzones/branders)

Afzuigkap

Zwembad

Soort: Openlucht zwembad / Inbouw zwembad

Verwarming: Niet verwarmd zwembad

Privacy: Gezamenlijk zwembad

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Appartement

Woonoppervlakte

  • 70 m2

Sport & recreatie

  • Fietsen
  • Golf
  • Nachtleven / uitgaan
  • Wandelen
  • Watersport

Populaire thema's

  • Stedentrip
  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Overwinteren
  • Winkelen
  • Zon, zee & strand

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Boiler
  • Airconditioning

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • Radio
  • Cd-speler
  • Wifi
  • Nederlandstalige zenders
  • USB-aansluiting
  • Internetaansluiting

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Buitenverlichting
  • Garage
  • Ligstoel(en)
  • Parkeerplaats(en)
  • Tuin
  • Tuinstoel(en)
  • Tuintafel(s)
  • Dakterras
  • Loungeset
  • Tuin volledig omheind

Privacy

  • Beheerder op terrein
  • Van buiten zichtbaar

Faciliteiten

  • Wasdroger
  • Wasmachine
  • Hal
  • Beveiligingsinstallatie
  • Hypoallergeen
  • Roken niet toegestaan
  • Accommodatie op verdieping: (3)
  • Huisdieren in overleg

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Linnen voor kinderbed

Mindervaliden

  • Geen drempels
  • Gelijkvloers
  • Lift

Games & entertainment

  • (Bord)spellen
  • (Strip)boeken


€ 595,-
per week v.a.
€ 595,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Anderen bekeken ook: