Appartement


Vakantie in de Aletsch Arena bij de Aletschgletsjer in het UNESCO-werelderfgoed Jungfrau-Aletsch-Bietschhorn. Bettmeralp is het ideale vakantieoord voor elke smaak en vooral voor gezinnen. In de winter met alpineskiën, langlaufen, winterwandelen en in de zomer met wandelen, klimmen, gletsjertochten, hardlopen, mountainbiken en paragliden. Geniet op het zonneplateau van het heerlijke uitzicht op de Walliser bergen.

"Welkom in het chalet "Toggi". De Bijou van de Alpmatten is rustig en toch centraal gelegen aan de onderkant van de Bettmeralp. Vanaf het bergstation is het ongeveer 12 minuten lopen, de Alpmatten-skilift ligt op slechts ongeveer 200 meter afstand en gemakkelijk te bereiken op ski's vanaf de "Toggi " kan worden bereikt vanaf. De verbinding naar het dorp is via de schuine lift Alpmatten, die ook op slechts ongeveer 300 meter van het chalet ligt.
Vanaf het terras en grote grasveld voor het chalet kunt u genieten van het vrije uitzicht over het Rhônedal naar de adembenemende Walliser vierduizenders Matterhorn, Weißhorn en Mischabelgroep met de kathedraal.

Het appartement is in het voorjaar van 2023 volledig gerenoveerd.

De "Toggi" heeft twee aparte 3,5 kamer appartementen, elk met een vestibule en garderobe, woonkamer met open haard, open keuken, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed. De badkamers zijn voorzien van douche, toilet en wastafel (bovenverdieping met wasmachine). Uiteraard beschikken beide appartementen over gratis wifi. Voor uw lichamelijke welzijn staan raclette en kaasfondue ter beschikking. Onze vele vaste gasten en ook nieuwe gasten zijn altijd van harte welkom in de "Toggi"!

De verhuurder, Natascha Joling

Advertentie online sinds juli 2023

Geverifieerde verhuurder
Mijn naam is mevrouw Natascha Joling, wij verhuren meerdere appartementen in de Aletsch Arena
Ik woon al meer dan 30 jaar in het prachtige Aletschgebied.
Mooie Walliser chalets, behulpzame bewoners, een levendig stadscentrum met winkels, bars en buurtwinkels, we heten u allemaal van harte welkom! Veel plezier in ons vakantiehuis en geniet van de tijd samen.
"Wij werken waar anderen vakantie vieren!
We kijken uit naar je bezoek!

Je betaalt veilig online

Bij deze verhuurder kun je veilig online betalen. Lees meer over betalingen

Veilig betalen met: iDEALVeilig betalen met: MastercardVeilig betalen met: VisaVeilig betalen met: Bancontact Veilig betalen met: Giropay Veilig betalen met: MyBank Veilig betalen met: Sofort Banking

Prijzen & reserveren

Selecteer je aankomst- en vertrekdatum op de kalender.
Selecteer je vertrekdatum.
 Minimaal verblijf  nachten.
Klik op de oranje button om je reservering te starten. Nog geen betaling nodig.
Wissen
  • 1 Aankomst- / Vertrekdatum
  • 1 Beschikbaar
  • 1 Geen prijzen beschikbaar
  • 1 Bezet
  • 1 In optie

Toelichting op de prijzen

De aanbetaling bedraagt 50% van het huurbedrag en dient direct na ontvangst van de boekingsbevestiging te worden voldaan. Het saldo dient 60 dagen voor aanvang van de huur te worden betaald.
Een herroeping uit het huurcontract is mogelijk onder de volgende voorwaarden. De aanbetaling van 50% van de huursom is in ieder geval verschuldigd. Indien de annuleringstermijn korter is dan 61 dagen, of indien de aankomst niet doorgaat, is de volledige huurprijs verschuldigd. De huurder mag een vervangende huurder voorstellen, die redelijk en solvabel moet zijn voor de verhuurder. De vervangende huurder aanvaardt het contract onder de bestaande voorwaarden, huurder en vervangende huurder zijn hoofdelijk aansprakelijk voor de huurprijs. De ontvangst van de melding door de agent of het boekingskantoor is bepalend voor de berekening van de annuleringskosten, voor (zaterdag, zondag of feestdagen) geldt de eerstvolgende werkdag. Bij niet-aankomst of vroegtijdige beëindiging van de huurperiode blijft het gehele factuurbedrag verschuldigd. Als er een nieuwe huurder wordt gevonden, vindt de terugbetaling pas plaats als de nieuwe huurder een gelijkwaardige betaling heeft gedaan. Elke annulering of omboeking wordt altijd in rekening gebracht met CHF. 100.—In rekening gebracht voor verwerkingIn geval van voortijdige terugtrekking uit de huurovereenkomst, wordt het appartement vrijgegeven voor nieuwe verhuur.Als de woning opnieuw wordt verhuurd en de nieuwe huurder heeft zijn volledige betalingen gedaan, wordt het betaalde bedrag terugbetaald minus de verwerking Er vindt geen restitutie plaats in geval van vroegtijdig vertrek in plaats van.

Wij raden altijd aan om een reisannuleringsverzekering af te sluiten.


Tarieven

Tarieven zijn per verblijf

van
za 13-apr-2024
tot
za 06-jul-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 658,00
Midweek -
Nacht € 94,00
Weekend -
van
za 06-jul-2024
tot
za 13-jul-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 721,00
Midweek -
Nacht € 103,00
Weekend -
van
za 13-jul-2024
tot
za 20-jul-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 798,00
Midweek -
Nacht € 114,00
Weekend -
van
za 20-jul-2024
tot
za 17-aug-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 980,00
Midweek -
Nacht € 140,00
Weekend -
van
za 17-aug-2024
tot
za 24-aug-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 798,00
Midweek -
Nacht € 114,00
Weekend -
van
za 24-aug-2024
tot
za 31-aug-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 721,00
Midweek -
Nacht € 103,00
Weekend -
van
za 31-aug-2024
tot
za 07-dec-2024
Minimaal verblijf 4 nachten
Week € 658,00
Midweek -
Nacht € 94,00
Weekend -
van
za 07-dec-2024
tot
za 14-dec-2024
Minimaal verblijf 7 nachten
Week € 1204,00
Midweek -
Nacht € 172,00
Weekend -

Extra's

Hier vind je de eventuele verplichte en optionele bijkomende kosten.

Bedlinnen
€ 35,00
Per persoon
Ter plaatse betalen | verplicht
Borgsom
€ 205,00
Per verblijf
Betalen bij boeking | verplicht
Eindschoonmaak
€ 130,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | verplicht
Kinderbed
€ 26,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | optioneel
Kinderstoel
€ 26,00
Per verblijf
Ter plaatse betalen | optioneel
Toeristenbelasting 6 t/m 16 jaar
€ 1,80
Per nacht
Ter plaatse betalen | verplicht
Toeristenbelasting vanaf 16 jaar
€ 3,80
Per persoon per nacht
Ter plaatse betalen | verplicht

Locatie & tips

Tips van de verhuurder

De Grote Aletschgletsjer is een aanblik van archaïsche schoonheid. Hoog boven, bij de uitkijkpunten Hohfluh, Moosfluh, Bettmerhorn en Eggishorn, wordt men zich het duidelijkst bewust van de grootte en het unieke karakter van de Grote Aletschgletsjer. Men kan niet ontsnappen aan de fascinatie van de enorme ijsstroom, die zich over een lengte van 20 km uitstrekt van het stroomgebied in de Jungfrau-regio (4000 m) tot aan de Massa-kloof, die ongeveer 2500 m lager ligt.
De Bettmersee is een bergmeer in de Walliser gemeente Bettmeralp. Het ligt onder de Bettmerhorn op een hoogte van 2009 meter boven zeeniveau in een toeristisch gebied. Een kinderwagenvriendelijke rondweg leidt rond het 300 meter lange en even brede bergmeer. Diverse picknickplaatsen en een goed ontwikkelde barbecueplaats in het achterste deel van het meer nodigen u uit om rondom uit te rusten. Ook aan de noordoever biedt de "Bootshüsi" eten en drinken met een mooi terras direct aan het meer.
De hangbrug Belalp-Riederalp in Zwitserland is 24 meter lang. De overtocht is een van de absolute wandelhighlights in Wallis. Want het pad leidt op 80 meter hoogte direct voor de gletsjerpoort van de majestueuze Grote Aletschgletsjer over de Massa-kloof en verbindt de Belalp met de Riederalp. Het uitzicht op de wilde Massa-kloof belooft een adrenalinekick en sensatie tegelijk.

De hangbrug is gebouwd in 2008 en beveiligt de oude verbinding tussen Belalp en Riederalp. Deze leidde vroeger direct over de Grote Aletschgletsjer, maar is door het terugtrekken van de gletsjer verdwenen.
Het Pro Natura Center Aletsch in de Villa Cassel ligt op de Riederfurka midden in het prachtige berglandschap rond het natuurreservaat Aletschwald en de Grote Aletschgletsjer. Tegelijkertijd is het uw toegangspoort tot de Zwitserse Alpen Jungfrau-Aletsch, UNESCO-werelderfgoed.
Met sneeuw bedekte bergen, blauwe luchten, warme zonneschijn en een adembenemend uitzicht op meer dan 40 vierduizenders en de grootste gletsjer van de Alpen: het skigebied op de Zwitserse Alpen Jungfrau-Aletsch UNESCO-werelderfgoed biedt alles wat het hart van een skiër en snowboarder verdient verlangens. Dankzij de hoogte tussen 1845 en 2869 meter boven zeeniveau zijn ook van december tot april perfecte wintersportomstandigheden gegarandeerd.
Golfers een geheime tip. Het ligt in de Aletsch Arena op een hoogte van 2000 m en is daarmee de hoogste 9-holes golfbaan van Europa
De golfbaan ligt op een hoog plateau boven het Rhônedal, met een spectaculair uitzicht op 40 vierduizenders zoals de Eiger, Mönch, Jungfrau en de wereldberoemde Matterhorn. Dankzij het zonnige, zeer milde klimaat is de kwaliteit van het gazon uitstekend.
Eindelijk is het zover - op de Bettmeralp kunt u nu ook in de winter golfen en direct naast de skipiste. Want er is een nieuwe indoorgolfbaan in sportcentrum Bachtla. Naast het spelen van meer dan 40 golfbanen, zijn er andere modi zoals driving range of dichtst bij de pin.
Voor velen is het een vrijetijdsbesteding met een hoge funfactor, voor anderen is het een effectieve trainingsmogelijkheid.
De golfsimulator is ideaal voor zowel beginners als gevorderden en kan per uur gehuurd worden voor 1-4 personen.
Het maakt niet uit of het weer in de Aletsch Arena in Wallis goed of slecht is: de indoorspeeltuin Gletschiland op de Bettmeralp staat garant voor eindeloos speelplezier voor gezinnen en kinderen (vanaf 4 jaar). In de binnenspeeltuin Gletschiland wachten veel spannende speeltoestellen op je. Denk hierbij aan glijbanen, bijvoorbeeld een tubeglijbaan, en trampolines. En natuurlijk is er ook een klimrek. De binnenspeeltuin Gletschiland bevindt zich in het sportcentrum Bachtla op de Bettmeralp.
Het sportcentrum Bettmeralp biedt zowel in de winter als in de zomer een breed scala aan sport- en wellnessactiviteiten. Hier vind je niet alleen het wellnessbad met de verwarmde jacuzzi, het 18 m bad en de reuzenglijbaan, maar ook een aparte spa met twee verschillende sauna's, een ruime fitnessruimte en een sporthal voor diverse sporten. Het team van Restaurant Sportzentrum zorgt voor uw fysieke welzijn.

Indeling

Woonkamer
1e verdieping

Laminaat

Eethoek / Eettafel

Eetkamerstoelen (4)

Slaapkamer 1
1e verdieping

Bed: 2-persoons 200 x 180 cm

Laminaat

Dekbedden (2)

Slaapkamer 2
Souterrain

Bed: Stapelbed 200 x 90 cm

Laminaat

Dekbedden (2)

Badkamer
1e verdieping

Toilet

Douche (1)

Wastafel (1)

Keuken

Soort: Open

Fornuis: Keramisch (4 Kookzones/branders)

Bestek & servies

Faciliteiten

Type accommodatie

  • Appartement

Woonoppervlakte

  • 47 m2

Sport & recreatie

  • Bergsport
  • Golf
  • Mountainbiken
  • Wandelen
  • Wintersport

Populaire thema's

  • Attractieparken
  • Cultuur & historie
  • Kindvriendelijk
  • Natuurhuisjes

Verwarming

  • Electrische verwarming
  • Houtkachel

Internet, wifi, audio

  • Satellietontvanger
  • Televisie
  • Radio
  • Cd-speler
  • Wifi

Buitenvoorzieningen

  • Balkon
  • Buitenverlichting
  • Terras
  • Tuinstoel(en)
  • Tuintafel(s) (1)

Privacy

  • Beheerder op terrein

Faciliteiten

  • Wasmachine
  • Roken niet toegestaan
  • Huisdier niet toegestaan

Linnengoed

  • Bedlinnen
  • Handdoeken
  • Keukenlinnen

Wintersport

  • Piste meer dan 100km
  • Skilift maximaal 100m
  • Hoogte boven de 2000m


€ 658,-
per week v.a.
€ 658,-
per week v.a.
Aankomst
-
Vertrek Selecteer
  • Géén boekingskosten
  • Gebruik onze service gratis!
  • Je boekt direct bij de eigenaar
Je betaalt veilig online

Andere vakantiehuizen van deze verhuurder

Camelot 4

Vanaf per nacht € 147,- v.a. per week per week € 1.029,-

Alpengarten 4

Vanaf per nacht € 184,- v.a. per week per week € 1.288,-